Yok be canim yedim de miktar ve cesit olarak cok canim sıkildi baksana hic saglikli degilyiyemedin mi daha ufaklıktan izin iste belki izin verir
biraz bekle baktın açlığın geçmiyor bir ara öğün yap bence çünkü çok erken şimdiden açsan sonra kontrolü kaybedebilirsinOfff cocuk yesin diye pisiriyorum yine bana kaliyor
Sabah iki dilim ekmek 1 kk peynir
Ara 2 mandalina
Ogle 2 kofte 1 dilim ekmek
Ara yarim muz yarim bardak sut
Aksam 5 tane karnibahar mucveri 2 tane bulgurve cigerle yapilmis kofte
Fakat cok ac hissediyirum su an
aslında o kadar da kötü değil dün bende kızartma yemiştim ama yine de tartı kötü şeyler söylemiyor ama çok tekrarlamamak birde az yemek lazım.Yok be canim yedim de miktar ve cesit olarak cok canim sıkildi baksana hic saglikli degil
Cok sukur geceyi 1 mandalinayla yapadim:)biraz bekle baktın açlığın geçmiyor bir ara öğün yap bence çünkü çok erken şimdiden açsan sonra kontrolü kaybedebilirsin
Ben ozellikle yemek saatlerine onem veriyorum bu sefer...gece yemesi direk vucutta beyaz ve hic erimeyen depolanan yag oluyormus..bir lokmasi bile...aksam yemegi 6da ara ogun 9da olacak sekilde ayarliyorum daha fazla uyanik kalirsam 2.ara ogun yapiyorum o da sut veya meyve yine...bu sefer hic yapmadigim birseyi deniyirum yan8...benim su anki kilomun yuzde atmisi gece yemedinden ve dizi seyrederken yemektenaslında o kadar da kötü değil dün bende kızartma yemiştim ama yine de tartı kötü şeyler söylemiyor ama çok tekrarlamamak birde az yemek lazım.
iki porsiyon et yesen bile yağlı olmadıktan sonra ve yanında ekmek olmayınca (karbonhidrat) sorun olmuyor gerçi bir porsiyon daha hayırlı sebze yemegini mantık olarak öğle ve akşamda yiyebiliyormuşuz etlisebze de aynı şekilde et türünü ise tek öğün yumurta haftada 3-4 kez kahvaltıda haşlanmışa izinvar her yemeğin yanında salata (tek yeşillik yada domates vb olabilir) bir porsiyon yoğurt(ayran cacık vs) tabi benim diyetisyen den hatırladıklarım varsa sende de tiyolar paylaş böylece yanlış yaptıklarımız varsa düzeltiriz
doğru bende de aynı sorun var işten geç çıkıyordum en erken akşam yemeğimiz 10 daydı 8 yılböyleydi işi bıraktım şimdi normal insan saatlerinde yiyirum benim saatler konusuna daha dikkat etmem gerekCok sukur geceyi 1 mandalinayla yapadim:)
Ben ozellikle yemek saatlerine onem veriyorum bu sefer...gece yemesi direk vucutta beyaz ve hic erimeyen depolanan yag oluyormus..bir lokmasi bile...aksam yemegi 6da ara ogun 9da olacak sekilde ayarliyorum daha fazla uyanik kalirsam 2.ara ogun yapiyorum o da sut veya meyve yine...bu sefer hic yapmadigim birseyi deniyirum yan8...benim su anki kilomun yuzde atmisi gece yemedinden ve dizi seyrederken yemektenikisinde de doydugunu anlamiyor ve surekli yiyorsun
tebrik ederim ameliyat büyük bir karar benim için son çare olur herhalde henüz kilo vermek için elimden geleni yaptığımı düşünmüyorum ama gerçekten çok farketmiş bu kadar kısa sürede vermen her hangi bir sorun yaratmadı mı?Arkadaslar yıllarca verdim aldım verdim aldım ama artık çok sıkıldım ve tkilolar enteresan bir hal aldı en sonunda hayatımdan kızıma sonra en güzel yaptığım şey tüp miğde ameliyatı oldum sağlığıma ve güzelliğime ozguvenime kavustum ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim zaten Dr um harika takip ediyor bu sayede çok hızlı sağlıklı kilo verdim 2,5 ay 32 kiloEki Görüntüle 1328979
olabilir aslında cuma olmasa olur mu çünkü pazarları eşim evde yemeğe filan gitmek istiyor veya evde bişiler istiyor yapıp yememek zor oluyorYapicak bisey yok...bir de saatlerin haricinde benim dietisyen haftanin bir ogunu serbest gunu diyor mesela....cikolata ve kakaolu seyler haric herseyi sinirsiz yiyebilirsin....oyle birsey de yapabiliriz..mesela atiyorum cuma basladigimiz icin cuma sabah ac karnina tartiliriz..cuma ogle evde isek kacamak olur...sinirsiz istedigimiz seyi yeriz sadece haftada bir ogun..boylece haftaici canimizin istedigi seyi kenara koyariz..sonra tek bir ogunde ne istiyosak yeriz..ben ilk donem bu sekilde iyi motive olmustum...
tatli iyidir hayirli ruyaya yoralim.hayir ciksin ins....çokkkkk kötüyüm sancım var tatlı krizim tuttu bu sabah kahvaltı etmedimkocaman bir çikolata ile koca bir avuç çiğ fındık yedim gözüm dönmüştü ay dönemlerim berbat geçiyor hala yataktayım daha öğle yemeğine kadar bişi yemem yataktan da çıkmayı düşünmüyorum ya bu gece rüyamda bile suç işliyordum koca bir tepsi karışık tatlı vardı herbirinin tadına bakacağım diye nerdeyse yarım tepsi tatlıyı yedim tabi rüyamda yorumlamak isteyen var mı
ok haftasonu sadece bir ogun o da tercihe kalmis ister aksam ister oglen ogunu kacamak gunumuz olsun ins...olabilir aslında cuma olmasa olur mu çünkü pazarları eşim evde yemeğe filan gitmek istiyor veya evde bişiler istiyor yapıp yememek zor oluyor
gecmis olsun..benim de cok fena oluyodu resm3n buz kesiyodu vucudum..kaynar kuvet yapip icine giriyodum orda 1 saate yakin derim kipkitmizi yanma derecesine gelinceye kadar duruyodum anca terlemeye basliyodum ondan sonra sokuluyodu afedersinbu arada acilde bir ağrı kesiciden sonra gayet iyiyim sabah kaçamağından sonra diyete devam etmem lazım fatta83 ben bu haftaki izin günümü kullanmış olayım yediğim çikolatadan sonra daha başka kaçamağa gerek yok 12/05/2014tartı günüm sonun da ağlamak istemiyorum
gayet guzel bir ogle yemegi..afiyey olsun...öğlene yemek yetiştiremeyince çerkez peynirli tost yaptım bir bardak da ayran yanına koydum öğle yemeğim oldu[/QUOTE
ille normal dogum sart dil arkadasin rahminde zamanla rahatlama olmus ve artik hic agri cekmiyo.ins seninde oyle olur ins zamanlasağol canım benim sezeryen oldu normal doğum ihtimali yoktu zaten her zaman bu kadar kötü olmuyor sanırım üşütünce oluyor tavan yaptı ama bu sefer
Kacamak gunu out kacamak ogunu in:)ayyyyy ne yesekki kaçamak günüşaka gibi koca bir liste yapabilirim ama hepsi tehlikeli hanğisini seçmek lazım
tamam canım bişi demedim zaten tüm gün yersem bir haftam boşa giderille normal dogum sart dil arkadasin rahminde zamanla rahatlama olmus ve artik hic agri cekmiyo.ins seninde oyle olur ins zamanla
Kacamak gunu out kacamak ogunu in:)tam gun dil sadece haftada 1 ogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?