İLK HEDEFİM SENİN İÇİN ANNE

günaydın günlüğüm(5. gün)
bu gün kendime çok kızgınım sabah sabah güne 3. bi arada içerek başladım.Hadi ilkini uykusuz olduğum ve başım ağrıdığı için içtim ya ikincisi çok yanlış yaptım biliyorum.ama ceza olarak 2 tane 3 bi arada 156 kal yapıyor 30 dk koşu bandında 160 kal yaktım.akşam gine sporumu yapacam.bu bana ders olsun.

bu günün menüsü:
2 dl kepek ek
1 haş. yumurta
3 zeytin
az peynir bol yeşillik
öğlen:dünden kalan nohut 1 tabak
yoğurt
1 dl kepek ek
akşam:bol salata
yarım portakal
yarım elma
su 2.5 lt
akşam sporu:35 dk koşu bandı

annem dönüş biletini erken almış ben daha fazla kalır dedim 5 ocakta burada olacak inşallah o gelene kadar güzel zayıflarım. şükürler olsun 5. günüde iyi bitirdim.ALLAHIM bu sabrım hiç tükenmesin bu sefer başarmayı nasip et.

Merhaba 165 boy 77 kilodayim 21 aylik kız bebegim var hedefim 58 insa tpoicteki butun mesajlarinizi okudum .allah kolalik versin.kilolalarimiz yakin ama ben cumalari tartiliyorum

Merhaba 165 boy 77 kilodayim 21 aylik kız bebegim var hedefim 58 insa tpoicteki butun mesajlarinizi okudum .allah kolalik versin.kilolalarimiz yakin ama ben cumalari tartiliyorum
hoşgeldin canım tamam bende uyarım sana ama bu hafta tartılmayacağım. haftaya cuma tartılırım.

bu gün neler yedim(6. gün)
2 yumurtayla omlet oğlumla birlikte yedik.
2 dl kepek ek
3 zeytin
maydonoz
öğlen:
2 kase kayısı hoşafı (şeker koymadan yaptım)
akşam:
yarım tabak 3,4 kaşık patatesli,bezelyeli yemek
1 kase kayısı hoşafı(hoşaf acayip bağırsaklarımı çalıştırdı.
2.5 lt su
bu gün spor yapamadım diye üzülmüştüm bir türlü fırsat bulamadım. ama az önce çocuklar uyduktan sonra 45.dk koşu bandında yürüdüm.

Spor su cok guzel ama oglen biraz yiyip aksam az yemek lazım oglen hic bise yememissin

günaydın günlüğüm bu gün inşallah 1 haftayı bitiriyorum.oğlumu okula gönderdim tam spora yapmaya gidiyorum yazacaktım 2 nımara uyandı.bakalım yapabilirsem biraz yapacam.

bu günün menüsü (7. gün)
sabah:
2dl kepek ek
1 buçuk yumurta
4 zeytin az peynir
1 tatlı kaşığı bal
maydanoz marul
öğlen bu gün işim çoktu saat 4 te anca fırsat buldum bir şeyler yemek için
hem öğlen hem akşam birlikte oldu.
küçük tabak patatesli yemek
1 kase kayısı hoşafı
biraz közlenmiş domates biber patlıcan.
ara:çay ve 1 küçük lokum
2.5 su
50 dk koşu bandı.

bu günün menüsü (8.gün)
sabah peynirli tost kepek ekmekle yapılmış.
1 acı sivri biber,1 haşlanmış yumurta
öğlen: patates salatası
yayla çorbası
ara:1 mandalina
akşam:yayla çoebası
1 minik kepek ek
su2.5 daha tamamlamadım ama az kaldı bitecek
spor:50 dk koşu bandı.

dün ve bu gün hiç giremedim yazamadım günlüğüm annemdeydim.ama yola tam gaz devam.10 günüde bitirdim.

kim gördüyse çok zayıflamışsın,süzülmüşsün dedi çok hoşuma gitti.bence spor yapmamın çok faydası oldu.94 ten 84 düştüm ama pek göze gelmiyordu sporsuz vermiştim.10 gündür her gün yürüyorum hemen fark etti.

Ne güzel azimle yapıyorsunuz ben azmimi kaybettim bende motive olabilecegim bi arkadaş arıyorum ama bulamadim beni de yanına alırsan birlikte daha güzel motive olabiliriz bende biktim artik bu kilolardan artik kiloyu kendime dert edinmek istemiyorum, bi sure azmedip kurtulmak ve hayatımin geri kalanında rahatlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…