İLK HEDEFİM SENİN İÇİN ANNE

tabi ki canım ben yalnızlıktan sıkılmıştım birlikte daha iyi ilerleriz.bir birimize destek oluruz.

günaydın günlüğüm.okullar 5 gün tatildi kar tatili buraya fazla giremedim cuma cumartesi evde yoktum dünde evle çocuklarla uğraşmaktan giremedim.
bu gün tekrardan düzenime başladım .kahvaltımı ve 30 dk yürüyüşümü yaptım.

bu günün menüsü(12. gün)pek hoşuma gitmedi ama bu günün menüsü
sabah:30 dk koşu bandı
2dl kepek ekmek çeyrekten daha az simit
1haşlanmış yumurta
3 zeytin,az peynir,az acılı ezme
marul açık çay
öğlen ve akşam birlikte oldu gine
2 baget,patates,(fırında yaptım)
kayısı hoşafı,bulgur (bulgur biraz fazla kaçırdım sanırım)
turp su 2.5 lt
akşam sporumu daha yapmadım kızımı uyutup 30 dk daha yaparım inşallah

baktım canım benlik değil ya öyle kuralla bağlı diyetler yapınca çabuk sıkılıyorum
Hımm anladım canım benim hamilelikten kalma bi sürü oruç borcum var onları bitirsem iyi olucak kafam rahat olursa daha iyi konsantre olabilirim Allahım sana kolaylık versin inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

Bu gun bunu fark ettim bu gunlerde aynaya cok bakiyorum.ònceden hic bakmazdim sadwce disari çıkınca oda kendime kizip kızıp dururdum.şimdi hoşuma gidiyor.ćok merak ediýorum carşamba 2. Haftam doluyor perşembe sabahı tartilcam bakalim kac kg gitmiş.

Bende merak ediyorum canım. Gerçekten iyi ilerliyorsun

Gunun menusu.
Sabah. 2 dl çavdar ek
1 has. Yumurta
3 zeytin,az peynir
Kahvaltilik sos marul
Öglen.
Yumurtali ıspanak
Yogurt
1 dl çavdar ekmek
Ara.sade az sekerli neskafe
Aksam.
1 kase kayisi hosafi
Su 2.5 lt
60 dk kosu bandi

bu günü çok hafif geçirmem lazım yarın tartılacam inşallah sevinç çığlıkları atarım.8o lerden bir kurtulsam ........

Canım elma diyetini yaptım ben pazartesi hurma diyetine başlıcam Allah izin verirse bi bak isterse yapıp da çok güzel sonuç alanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…