Ilk iliskide kanama miktari ? Evli bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız sevmişte olmuş,hangi kız öylesine birlikte olmak icin olurki? Ya da sevmediği bir erkekle olabilir?

illa ki herkes aşık olmuştur, sevmiştir birini... hele ilk aşklarımız unutulmaz. ama aşkın da bir mantığı vardır... içine o yaşlarda yatak eklenince ne kazandırıyor diye merak etmişimdir her zaman...

yani herkesin kendi kararı kendi bedeni elbette nasıl isterse öyle yaşar sonrasında faturasını kendi ödeyecektir. ancak bu tür şeylerin hala önemli olduğu bir toplumdaysa her sevdiğiyle olacaksa bu iş çok üzülür kızlar. hayat o kadar basit değil maalesef. ben de "sevmiş de olmuş" kısmına acıtasyon olarak bakamıyorum.

ya ben bişeyi merak ettim şimdi olayın üzerinden 2 yıl geçmiş tekarar birlikte olmamışlar mı? bende 2. 3. ilişkide bile böle damla damla geldi yine yada bu erkek müsvettesi bukadar seyi biliyorda ilk ilişkiyle daha önce birliktelik yaşamış bir bayan arasındaki farkı bilmiyormu?

Olmuşlar,bilmiyormuş demekki...

Evlenmeden yaşanan ilişki her türlü insanın başına bela oluyor işte, bu kadar değersiz değilsiniz yapmayın gözünüzü seveyim ya.

Sonra böyle oluyor işte, ya adam sana kız değilsin diyor ya gebe bırakıyor bebeğine sahip çıkmadan kaçıp gidiyor ya da seni kullanıp atıyor. Sonra da alt üst olan psikolojinle baş başa kalıyorsun.

hey maaşallah
adama bak bayanlardan daha çok biliyor. bayan fizyolojisini.
bu erkeklerden korkulur vallahi

nereden tutsan elinde kalır şimdi
birlikte olmuşlar evli değiller.
üstelik o gerzek de inanmıyor.

kız ortada kaldı gitti yani

soruldu mu bilmiyorum
2 yıl önce yaşanan durum şimdi niye sorun oluyor?
bu zamana kadar inanması için mi uğraşıyor kız yani?

Kızlar bu Konu bana pek inandırıcı gelmedi:) Konuyu başkaısnın adına açıyo... 2 yıl önce olmuşsa şimdi bunu konuşmak pek mantıklı görünmüyo

Birlikte,2 yıl kadar geçmiş

O zaman problem yok sadece arkadaşın kırılmış ama bunu diyen erkek nasıl devam etmiş ilişkiye nasıl hadi öyle olsun demiş anlamadım.

Kız sevmişte olmuş,hangi kız öylesine birlikte olmak icin olurki? Ya da sevmediği bir erkekle olabilir?

Forumu okuman yeterli çevrende göremediysen eğer arkadaşım

konunun sahte olduğunu sanmıyorum ama
bu 2 yıl olayına çok takıldım
bu zamana kadar nasıllardı yani?

benim ağrımda oldu iki kere ciddi kanamam da oldu, hatta dedim benimki çift zar heralde, bi süre yanma falanda devam etti sonra normale döndü, kişiden kişiye değişir bu, vücudun hastalıklara verdiği tepki bile farklı değilmidir kimisi grip olur yataktan kalkamaz kimisi ayakta atlatır

Benimde ilk 2 seferince normalden fazla kanamam oldu ama ben hep cok kasmistim kendimi.
Az az lekelenme ve yanma hissi 1 hafta filan surdu.
Kisiden kisiye degisir bu durumlar

şüphelendim bakkk :18:

Konu sahte değilde arkadaş dediği aslında kendisi olabilir önceki açtığı konulara bakarak bu düşünce oluştu bende. Adet düzenleme üzerine ve kadın doğum uzmanı aramış SSK olmasın diye belirtmiş muhtemelen kayıtlarda gözüküp sonradan başına iş almamak için. Konu gerçekte içerik sahte gibi geliyor bana da.

Kızlar bu Konu bana pek inandırıcı gelmedi:) Konuyu başkaısnın adına açıyo... 2 yıl önce olmuşsa şimdi bunu konuşmak pek mantıklı görünmüyo

Bu ne demek? Demek ki hala sorunu var arkadaşımın. Burda küçüklüğündeki sorunları anlatan,yıllar önce yaşanmış yaralarını bizlerle paylaşan insanlar var. Olmuş bitmiş mi demek gerek böyle insanlara ! Ne kadar saçma düşünceniz... Ben buraya yeni üye de değilim,konumuda takip edip,tesekkur ediyorum. Keyfimden vakit öldürmüyorum burda!

konunun sahte olduğunu sanmıyorum ama
bu 2 yıl olayına çok takıldım
bu zamana kadar nasıllardı yani?

Çocuk inanmıyorum demiş ama bu zamana kadar da birlikteler. Birlikte de olmuşlar. Yani inanmıyor sadece kızı kırıp duruyor

Konuyu biraz absürd buldum desem umarım kızmazsın.

Hadi çocuk o gün güvenmeyip ayrılsa her şey normal.

Ama üstünden 2 yıl geçmiş olayın siz burada böyle bir konu açıyorsunuz.

Bizim cevaplarımız bu güven sorununu nasıl çözecek anlamadım.

Birkaç arkadaş da söylemiş tutarsızlıklar olduğunu ben de meraktan diyeyim önceki konularınıza göz gezdirdim.

Ya konuyu kendiniz adına açtınız, ya da buraya konu açmaktan fazlasıyla hoşlanıyorsunuz ki en ufacık şeyde bile danışıyorsunuz gibi geldi bana.

Konunuzda sorduğunuz şeye gelecek olursam;

Cinsel birliktelik yaşamadım fakat çevremden duyduğum herkese göre değişiyor bu durum.

Çok kanaması da olabilir, bir damla bile gelebilir.

Yoğunluğu da değişiyor sanırım kanın.

Ayrıca böyle bir erkekle değil cinsel birliktelik yaşamak, muhabbet bile kurmam.

Kadınların adet kanının yoğunluğuna kadar nereden biliyormuş ?

Ne kadar iğrenç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…