Ilk iliskide kanama miktari ? Evli bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bu olayın uzerınden 2 sene gecmis... Yani ayrılmak değil mesele buna bende eminim cocugu tanıdıgım kadarıyla

hala onun yanında olması bunları kabul ettiğini gösteriyor.
gel de diktirip başka biriyle mutlulugu arayanlara kız şimdi.
vuracaksın kıçına tekmeyi

Son düzenleme:

Ayrılma durumu olmamış bu konu yuzunden ancak arkadaşımın kalbini cok kırmış,ilişki yaşıyorlar haliyle,o kişiye hala güveniyor ve kırıldığını anlatamıyor. Karşısındaki anlamak istemiyor :S

Ne kadar süre geçtikten sonra zarla ilgili yorum yapılabilir?

Canım ben muayeneden sözetmiyorum.
Doktora danışmaya,konuşmaya gitsinler.
İlk gece böyle oldu,normal midir ? Böyle olabilir mi ?
Adetle karışmış olabilir mi vs...Bilgi almaya gitsinler diyorum.
Doktor,kızlık zarı ve adet hakkında en doğru bilgiyi verecektir.
İstiyorlarsa evliyiz,kafamıza takıldı,aramızda sorun oldu desinler.

Anladım canım,dogru söylüyorsun

bende açık renk birkaç damla olur tarzı şeyler diye duymuştum hep.ama benimde önce birkaç damla gibi sonrada çeşmeden akar gibi gelmişti.rengide normal kan rengiydi.açık falan değildi.eşim bana bişey olacak diye korkup hataneye gidelim diye çok ısrar etti ama ben istememiştim.
burda bence bundan daha önemlı şeyler var.nişanlı değil evli değil ona güvenip birlikte oluyor.sevgilisi bu kızı ortada bırakamam diye düşüneceğine ,artık başkalarıylada olabilir diye düşünüyor.alacağını almış,benımle olan başkasıylada olur diyebiliyor.erkeklere güvenmemek lazım.

Olayın üstünden iki sene geçip hala bu mevzuda trip yapıyorsa yavaş yavaş yol yapıyor demektir.
Gitsinler bir kadın doğum doktoruna konuşsunlar, o dana anlasın ki bu işin bir standartı yok.
Bende kurban kesmiş gibi olmuştu. Korktuk hatta. Ama ertesi güne kalmadan kesildi.
Olmadı girsin buradaki cevapları okusun.
Arkadaşın da hiç üzülmesin. İki sene sonra neyi ispatlamak zorunda ki.
Yazık kıza üzmesin kendini böyle bir tip için.

Son düzenleme:

Kırıldığını, ilişkim oldu artık ayrılamam sıkıntı yaşarım triplerinden ezikliğinden kurtularak anlatır ancak
ağlayıp da duygusal yaklaşırsa suçlu izlenimi verir..

Alır karşısına dimdik durur,kararlı bakışlarla onunla bu şekilde değil konuşmak imada dahi bulunamayacağını anlatır.haddini bilmesini,sınırını aşmamasını söyler,kendine gelip özür dileyene kadar da görüşmeyeceğini söyler.. Bak o zaman nasıl hizaya gelir.. gelmezse de gitsin zaten kızın hayatını karartmasın...

Ama işte ne söylesek boş, kız bu durumu kabullenmiş 2yıl olmuş ses çıkartamamış...

yahu ne karakteri bozuk adamlar var.
Kanama olmasa kabahat, olsa kabahat...
Zıkkımın kökü, kusura bakmayın ama bu adam bu kızı hiç hak etmemiş
bence zaten güvenmeden bu ilişkiyi yaşamış ve kendince kontrol etmiş.
Ne kadar bu konuda tecrübe sahibiyse arkadaş yanılmadığını ispatlamış!!!!
Yaşaannaların üzerinden 2 yıl geçmiş ve bu konu hala açılıyorsa o adamdan bir cacık olmaz.
Arkadaşın boşuna kendisini yıpratmasın adam mevzuyu kafasında bitirmiş, sıra pratiğe dökmeye gelmiş.

Son düzenleme:
.............................................................

Son düzenleme:
olayın üstüne 2 yıl geçtiyse nasıl bir trip atma bu yani o olay son olmadı değil mi? yatak ilişkileri devam etti. hem yatıyor kızla hem de inanmıyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti. çocuğun bence keyfi yerinde şu an ama ileride başına kalmasın diye bir şekilde önlem alıyor gibi geldi artık bana.

Macecim beğenmişsin de kızgınlıkla yazdım ağır oldu gibi geldi sildim :)

İste kızı kırıyor sadece. Kızda farkındaymıs yani birlikte olduklarında bile ona inanmıyormuş gibi bakması onu cok uzmus. Yanında gittikce durgunlaşıyormuş bu yuzden,bazen birlikte olmaya bile korkuyormuş canının acımaması ıcın

aslında bir erkek neden inanmaz biliyor musun arkadaşının durumunda; inanamaz bir kız nasıl bu kadar basite indirgiyor olayı da benimle birlikte oluyor diye. benimle olan başkasıyla da olmuştur/olur diye düşünür erkek denen varlık.

Kesinlikle katılıyorum..adam duygusallıkla ilişki yaşamamış,bildiğin kontrol etmiş.. Miktarını ölçmüş biçmiş,kıvamını incelemiş.. yuh olsun! Kontrolü de rahatlamasına yetmemiş k...siz

Kız sevmişte olmuş,hangi kız öylesine birlikte olmak icin olurki? Ya da sevmediği bir erkekle olabilir?

ben hayatımda bole salakca bırsey duymamıstım
ne sacmadır ya...
adamsa adamlıgını bılsın kıza ıftıra atmasın...

bak cnm arkadasına sole benım kanım o kadar cok geldıkı...
butun yatak komple kandı...
annemınde 1 2 damla gelmıs mesela...
bu cok farklı seyler...
yapıyla alakalı..
kı kımsenın adetı kımseye benzemedıgı gıbı buda benzemez...

ben kızın yerınde olsam adamı doktora gotururdum onu bı guzel utandırırdım..
snrada gozume gozukme bıkacgun der basar gıderdım...
gerızekalı sen guvenmedıgın adamla nıye evlenıyosun o zaman

Partnere bak bayanlardan daha iyi biliyor sanki.kanama kişiden kişiye göre değişir.benim bir avuç içi kadar olmuştu mesela ,ama bazılarını hastanelik edene kadar çok da olabiliyor.asıl partnere sormak lazım sen nerden biliyosun yoksa ilk değilmi diye.ayrıca yine evlilik dışı bi ilişki herşey ne kadar normalleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…