Hey yarabbim ya ne biçim kendini "adam" sanan erkekler var.
Adam kız üzerime kalcak diye korkmuş türlü bahaneler arıyor belli.
İnsan robot mu ki herkes de aynı şey olsun?
Kiminde çok kanar kiminde az kanar kiminde hiç kanama olmaz.
Hem internette bir kere araştırmış olsa ilk ilişkide neler olabileceğini hemen görür ama adam belli ki kızdan kurtulmak istiyor, bu yüzden ona bağlanmamasını istiyor. Adetin son günü şarıl şarıl kırmızı kan aktığını nerden duymuş acaba?
Hepsi palavra
Baya geçmiş? Ne kadar acaba ve tam olarak sorun ne ve arkadaşın şuan hala birlikte mi ?
Kadın uzmanı, çok bilmiş beyefendiye bak senKimisi çok kanar kimisi az,kimisinde hiç kanama olmaz,kimisinde kan çok sonra gelir.. Aslında o bunu da biliyordur da işine gelmemiştir!!
Kızın da bunlara susup hala onun yanında olması kötü
Ona öyle bir tekme vursun ki haddini bildirsin.. Yoksa işine geldiğinde bunu kullanacak,haksız olduğu kavgada tartışmada lafı buna getirip kızı ezer ki eziyor anlaşılan
Kadın uzmanı, çok bilmiş beyefendiye bak senKimisi çok kanar kimisi az,kimisinde hiç kanama olmaz,kimisinde kan çok sonra gelir.. Aslında o bunu da biliyordur da işine gelmemiştir!!
Kızın da bunlara susup hala onun yanında olması kötü
Ona öyle bir tekme vursun ki haddini bildirsin.. Yoksa işine geldiğinde bunu kullanacak,haksız olduğu kavgada tartışmada lafı buna getirip kızı ezer ki eziyor anlaşılan
Ne kadar süre geçtikten sonra zarla ilgili yorum yapılabilir?
Canım ben muayeneden sözetmiyorum.
Doktora danışmaya,konuşmaya gitsinler.
İlk gece böyle oldu,normal midir ? Böyle olabilir mi ?
Adetle karışmış olabilir mi vs...Bilgi almaya gitsinler diyorum.
Doktor,kızlık zarı ve adet hakkında en doğru bilgiyi verecektir.
İstiyorlarsa evliyiz,kafamıza takıldı,aramızda sorun oldu desinler.
Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis. Tabi ki kizin ilk iliskisi. Bu durum normal mi ? Ilk iliskiden sonraki iliskilerde tekrar kanama olur mu ? Kanama miktari normal mi ? Var mi kanamasi bu sekilde olan ?
EDIT:Arkadasim bu duruma cok kirilmis. Partnerine kirici oldugunu anlatamamis cocuk durumu normal goruyor guvenmiyormus. Ancak bi kiz icin en kirici durum bu degil midir kizlar ? Sizim guvendiginiz insanin bu durumu yasadiginiz insanin size guvenmemesi. Ve. Cocuk ona sanki ayrilsa baskariyla da birlikte olucakmis gozuyle bakiyormus. Kizlar bunuda sormak istiyorum. Sizin icin kolay midir sevdiginiz biriyle bir iliski yasayip. Daha sonra afedersiniz nasilsa bozuldum deyip sirf zevk icin birlikte olmak ? Kiz bu durumu anlatmaya calismis ama cok kirgin. Ayrilmayi dusunuyor. Kirildigi icin
Ayrılma durumu olmamış bu konu yuzunden ancak arkadaşımın kalbini cok kırmış,ilişki yaşıyorlar haliyle,o kişiye hala güveniyor ve kırıldığını anlatamıyor. Karşısındaki anlamak istemiyor :S
olayın üstüne 2 yıl geçtiyse nasıl bir trip atma bu yani o olay son olmadı değil mi? yatak ilişkileri devam etti. hem yatıyor kızla hem de inanmıyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gitti. çocuğun bence keyfi yerinde şu an ama ileride başına kalmasın diye bir şekilde önlem alıyor gibi geldi artık bana.
Macecim beğenmişsin de kızgınlıkla yazdım ağır oldu gibi geldi sildim :)
İste kızı kırıyor sadece. Kızda farkındaymıs yani birlikte olduklarında bile ona inanmıyormuş gibi bakması onu cok uzmus. Yanında gittikce durgunlaşıyormuş bu yuzden,bazen birlikte olmaya bile korkuyormuş canının acımaması ıcın
yahu ne karakteri bozuk adamlar var.
Kanama olmasa kabahat, olsa kabahat...
Zıkkımın kökü, kusura bakmayın ama bu adam bu kızı hiç hak etmemiş
bence zaten güvenmeden bu ilişkiyi yaşamış ve kendince kontrol etmiş.
Ne kadar bu konuda tecrübe sahibiyse arkadaş yanılmadığını ispatlamış!!!!
Yaşaannaların üzerinden 2 yıl geçmiş ve bu konu hala açılıyorsa o adamdan bir cacık olmaz.
Arkadaşın boşuna kendisini yıpratmasın adam mevzuyu kafasında bitirmiş, sıra pratiğe dökmeye gelmiş.
aslında bir erkek neden inanmaz biliyor musun arkadaşının durumunda; inanamaz bir kız nasıl bu kadar basite indirgiyor olayı da benimle birlikte oluyor diye. benimle olan başkasıyla da olmuştur/olur diye düşünür erkek denen varlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?