Günaydın ablacım. ablacım diyorum yaş olarak senden çok büyük olduğumu düşünüyorum.
Üniversiteyi çok erken yaşta bitirerek küçük yaşta çok çok iyi bir şirketler zincirinde ilk işime başlamıştım. özel sektörde maalesef yerler çok kaygan, herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor. hissettiklerini çok iyi anlıyorum. 18 yıl aktif olarak çok iyi iş yerlerinde, iyi pozisyonlarda görev yaptım. sana tavsiyem, "bu saflıkla çok ezilirsin" diyenlere kulak asmaman. bu cümle bile iyi niyetle kurulmuş bir cümle değil. İlk başta kendini kabullendirebilmek için alttan alman, sana verilen her görevi yerine getirmen gerekebilir, bundan gocunma,bunu seni eziyorlar olarak görme, bunu işi öğrenme fırsatı olarak gör. Diğerlerinin verdiği işi yaparak onların işini de öğreniyorsun. Öğrendiğin her yeni bilgi de iş hayatın için tecrübe olarak sana geri dönecek. Sen güleryüzlü ol, hanımefendiliğinden ödün verme, kimsenin dedikodusunu sakın yapma, işine sarıl, bunu öğrenme fırsatı olarak gör. İnan bana zaman içinde her şey değişecek. Sadece sabırlı ol.
belki bir çok arkadaş kendini ezdirme, baştan tavrını koy falan yazabilirler, ben bu düşünceye katılmıyorum. Şuan çok tecrübesizsin. zaman içerisinde kime ne şekilde tavır koyman gerektiğini zaten çok iyi öğreneceksin. Şuan uyumlu olmanı tavsiye ederim. Yeni işin hayırlı,uğurlu olsun, umarım zamanla her şey çok güzel olur senin için.