- 26 Mart 2021
- 409
- 172
- 53
Canim ben 10.gundeyim hiç iyi değilim mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik uyku çalışıyorum zor işe gidip geliyorum sende nelerAşılama yaptıranlar belirti yaşamaya başladınız mı yada pozitif sonuç alanınız oldu mu??
Vallahi bende belirti arıyorum kendimde ama bişey yok.. sadece adet olucakmışım gibi belime ağrı giriyorCanim ben 10.gundeyim hiç iyi değilim mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik uyku çalışıyorum zor işe gidip geliyorum sende neler var
İdrar testi yapsan çıkmaz mı canımCanim ben 10.gundeyim hiç iyi değilim mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik uyku çalışıyorum zor işe gidip geliyorum sende neler
Sabah yaptım çok az silik cikti hayal mi bilemedimİdrar testi yapsan çıkmaz mı canım
Kaçıncı günü asilamaninVallahi bende belirti arıyorum kendimde ama bişey yok.. sadece adet olucakmışım gibi belime ağrı giriyor
Ayy inşallah hamilesindirSabah yaptım çok az silik cikti hayal mi bilemedim
İnşallah canımAyy inşallah hamilesindir
Hiç saymıyorum ama daha 10 gün felan olması lazım test gününeKaçıncı günü asilamanin
Aşılamadan sonra kasık ağrım oldu muHiç saymıyorum ama daha 10 gün felan olması lazım test gününe
Aşılamadan sonra ilk iki gün ağrım oldu yatakda sağa sola dönerken bile ağrıyordu karnımda şişlik felan da vardı hatta bi ara akıntım da vardı dedim heraldd daha yeni çatlıyo yumurtam .. şimdiler de pek bi ağrım yok..Aşılamadan sonra kasık ağrım oldu mu
Benim aşılamadan beri hep oldu ağrım hala devam ediyorAşılamadan sonra ilk iki gün ağrım oldu yatakda sağa sola dönerken bile ağrıyordu karnımda şişlik felan da vardı hatta bi ara akıntım da vardı dedim heraldd daha yeni çatlıyo yumurtam .. şimdiler de pek bi ağrım yok..
İkimize de kısmet olur inşaallahBenim aşılamadan beri hep oldu ağrım hala devam ediyor
İnşallah canımİkimize de kısmet olur inşaallah
Cnm kendini nasıl.hissediyorsun ?Herkes daha zamanımın olduğunu söylüyor fakat ben kendime söz dinletemedim kucağım dolsun acım dinsin istedim hep .. olacağı varsa da olmadı desem yeridir
İnanır mısın hiç bişey hissetmiyorum sanki hiç aşılama yapan ben değil mişim gibi..Cnm kendini nasıl.hissediyorsun ?
Öyle deme hiç belirtisiz hamile kalanlar var umutlu ol. Bnm de sarı akıntım var enfeksiyon mu kaptım acabaİnanır mısın hiç bişey hissetmiyorum sanki hiç aşılama yapan ben değil mişim gibi..içimde hiç kıpırtı bi heyecan felan yok ya .. tutmadı mı acaba
Öyle deme hiç belirtisiz hamile kalanlar var umutlu ol. Bnm de sarı akıntım var enfeksiyon mu kaptım acabakökü fln yok ama sarı ve yani çok akıntım var göğüslerim biraz ağrıyor ama bnm adetten önce de ağrıyordu dikkate almıyorum onu ara sırada kasıklarımda batma oluyor ama geçen ayda oluyordu hamile değildim öyle karma karışık ki herşey anlatamam. Tek şuan takıntım Sarı kokusuz akıntı
Bir de sana tavsiyem bu süreç içinde asla kendinde belirti arama .. çünkü bu şekilde de insan çok yıpranıyor.. akışına bırak .. biliyorum bırakması çok zor zamanında bende öyleydim çünkü.. bir sürü belirtim olurdu kendimce.. tamam derdim kesin bu kez oldu ama her seferinde hüsrana uğradım .. ama şimdi nasıl olduysa bende öyle yaptım akışına bıraktım .. hani ne zaman aşılama yaptırdık onu bile bilmiyorum hiç gün saymamaya çalışıyorum.. işte ne biliyim şu kadar geçti şu kadar kaldı gibisinden.. tek bildiğim 5 Ekim'de test vermem gerektiği.. ve ben test de vermeyi düşünmüyorum.. bu kez tamamen teslim oldum Allah'a .. hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. sen ne kadar çabalarsan çabala ne kadar üzülürsen üzül nasipten öte yol gitmiyor.. yani bizzat denedim yaşadım ve gördüm..Öyle deme hiç belirtisiz hamile kalanlar var umutlu ol. Bnm de sarı akıntım var enfeksiyon mu kaptım acabakökü fln yok ama sarı ve yani çok akıntım var göğüslerim biraz ağrıyor ama bnm adetten önce de ağrıyordu dikkate almıyorum onu ara sırada kasıklarımda batma oluyor ama geçen ayda oluyordu hamile değildim öyle karma karışık ki herşey anlatamam. Tek şuan takıntım Sarı kokusuz akıntı
Kesinlikle o kadar haklısın ki.. ya bn mesela unutmaya calidiyrm ama ne zaman WC gitsem aklıma geliyor. Bn de teslim oldum ne zaman nasipse o zaman inşallah ama tabi işte ara sıra evde konular açılınca umutlaniyrm. Gerçi benm 4 gündür misafirim var ev çok kalabalık ve dinlenme fırsatım yatma fırsatım sadece ilk iki gün oldu sonra iş güç hep ayakta geçiyor. Bakalım nasip iste hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda da pozitif görürüz çok.yorulduk çok yıprandık...Bir de sana tavsiyem bu süreç içinde asla kendinde belirti arama .. çünkü bu şekilde de insan çok yıpranıyor.. akışına bırak .. biliyorum bırakması çok zor zamanında bende öyleydim çünkü.. bir sürü belirtim olurdu kendimce.. tamam derdim kesin bu kez oldu ama her seferinde hüsrana uğradım .. ama şimdi nasıl olduysa bende öyle yaptım akışına bıraktım .. hani ne zaman aşılama yaptırdık onu bile bilmiyorum hiç gün saymamaya çalışıyorum.. işte ne biliyim şu kadar geçti şu kadar kaldı gibisinden.. tek bildiğim 5 Ekim'de test vermem gerektiği.. ve ben test de vermeyi düşünmüyorum.. bu kez tamamen teslim oldum Allah'a .. hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. sen ne kadar çabalarsan çabala ne kadar üzülürsen üzül nasipten öte yol gitmiyor.. yani bizzat denedim yaşadım ve gördüm..
İnşallah öyledir cnm yarın sorucam doktoruma.Doktoruna sorup içini rahatlatabilirsin canım..benimde ara ara akıntım oluyor ama rahatsız edicek boyutta değil.. dediğin gibi inşallah hamile kalabilirim.. sende içini ferah tut Rabbim büyük.. bir de akıntı kokulu olduğu zaman sorun teşkil ediyo diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?