Ilk kez basima geldigi icin mi bu kadar buyutuyorum dusunuyorum ?

Peki arkadaslari felan benden.habersiz benim haberim olmadan internete felan ..... sitelerine koyarsa ? :(

Biz koymaz deriz koyar.
Koyar deriz koymaz.
Nasıl bilebiliriz ki?
Bu cümleleri sitemle yazmıyorum ancak burdaki insanların klavyesindeki dokunacağı 10-15 tuşa bakarak mı rahatlayacak için?
Hiç sanmıyorum
Doğrusu şikayet etmen ya da etmekle tehdit etmen

Eski sevgilimle gecmiste cinsel seyler yasadim. Bunu bir turlu atlatamiyorum. Hic sevmemis beni ve bunu yeni anliyorum. Sevgimi kullanarak ben de kullanilmisim. Psikolojim bozuk. Benim gibi olan var mi ilk taze oldugu icin mi surekli duaunuyorum boyle ?

pişmanlık kadar acı bişey daha yok sanırım..ama üzülerek sadece kendini yıpratıorsun..bakma sana böle dediğime bende cok takıntılıyım ama inan bizden baska herkes hayata kaldıgı yerden devam edior cnm..sen hatırlamamaya calıs.cünkü baska türlü yıpranırsın.allahından bulsun..kimsenin hakkı kimsede kalmaz unutma..oda birini cok sever oda kullanılır..etme bulma dünyası..fotoğraf meselesine gelince eger abi kadar yakın gördüğün bi kuzenin varsa veya ne bilim abin varsa (aileden baska gercek dost olmaz)durumu anlat üstü kapalı gitsin alsın cocukdan fotolarını ilerde allah korusun tehdit durumu falan olursa eger hata üstüne hata yapmazsın..

Hepimizin eski sevgililerinde bir takım görüntüler kalmıştır. Kimisi daha müstehcen kimisi daha masum..

Adamın işi gücü yok senin resimlerini internete mi koyucak. İnternette o kadar resimler varken insanlar seninkilere mi bakıcak bırak allah aşkına ya.

Aç instagramı twitterı bir ..... yoldızının adını yaz. Örnek veriyim mia malkova. :1: Kız anlık her türlü görüntüsünü paylaşıyor. Merak etme bu internet aleminde bu bollukta seninkiler pek ilgi çekmez.

Ayrıca yapmaya hiç cesaret edemez suç olduğu için. Yapsa eline ne geçicek. Böyle bir şeyi ancak seni tehdit etmek için kullanır tekrar bir beraberlik yaşamak için. Elinde seni tehdit etmek için kozu varken bunu kaybetmez. Böyle bir tehdit durumunda gideceğin adres belli.

ilişkiye girdiniz mi onu da anlamadım. Eski konularına baktım. Sürtünme falan filan bir şeyler demişsin.

cinsel anlamda kullanıldığını hissetmene ne sebep oldu bilmiyorum. Adam sana cinsellik dışında ne şerefsizlikler yaptı okumadım bilmiyorum. Psikolog desteği almadan şu psikolojiden çıkabilecek gibi durmuyorsun.

Ay ben baktım şimdi de :53: nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ki ya birileri bir yerlerde onları izleyip mastürbasyon falan yapıyor ne bileyim bu insanların bir ailesi arkadaşları kocası sevgilisi olmuyor mu :44:

neden sürekli aynı konuları açıp duruyosun
daha önceden hatırlıyorum seni bi sürü konun kapanmıştı ve hepside kızlık zarı vajina vs ile ilgiliydi

Ay ben baktım şimdi de :53: nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ki ya birileri bir yerlerde onları izleyip mastürbasyon falan yapıyor ne bileyim bu insanların bir ailesi arkadaşları kocası sevgilisi olmuyor mu :44:

Ya bi tanesi vardı geçen gün adını unuttum. Evli çocuklu eşiyle fotoğraflarını paylaşıyor. ama film çekmeye devam ediyor kadın. Mühendislik fakültesinde etrafım erkek dolu. İnstagramda bunları takip ediyolarmış ya :1: Demin ismini verdiğimi ben çok beğendim de ara ara girip bakıyorum :1:

Ya bi tanesi vardı geçen gün adını unuttum. Evli çocuklu eşiyle fotoğraflarını paylaşıyor. ama film çekmeye devam ediyor kadın. Mühendislik fakültesinde etrafım erkek dolu. İnstagramda bunları takip ediyolarmış ya :1: Demin ismini verdiğimi ben çok beğendim de ara ara girip bakıyorum :1:

Ne bileyim ya saygı görmek önemli yani insan kendini çok çıplak hisseder :27:

Vücudu güzelmiş hakkaten :34:

Konu sahibi bu konuya bir şey yazmayacak, biz bir şeyler yazıp kendimiz çalıp oynayacağız, arada geyiğe bağlanacak falan. Bu konu da kapanacak.
Konu sahibi tekrar benzer bir konu açacak, hoop tekrar başa dön.. :27:

Eski konuna yaptığım yorumu paylaşayım da bari bir işe yarasın(dikkate alırsan tabi)

Bir kere de seviştim diyin kardeşim ya, bunda bir şey yok. Bırakın şu kullanıldım lafını artık.

Sen istemişsin, o da istemiş, yaşamışsınız bir şeyler. Sanki büyük bir suç işlemişsin de suçlu değil, mağdur durumunda görünmek istiyormuşsun gibi oluyor böyle diyince.

Burada asıl hata şu açık resimler. Hadi diyelim çektirdin, ama madem sende ne diye ona gönderiyorsun? Akıl var mantık var, ne demek gönderirsen seninle sevişmem? Ne yani resimleri göndermesen istemediğin halde gidip sevişecekmisin adamla? Ya da seni tutup zorla yatağa mı atacak?

Kimse senin resimlerini o tarz sitelere koymaz merak etme. Öyle sitelerde gizli olarak paylaşılanlar aslında gizli değil. Hem öyle bir şeyin suç olduğunu biliyordur herhalde bu çok akıllı arkadaşlar.

Sen de bu kadar saf olma lütfen. Çıkar artık şunu hayatından. Tehdit ederse seni git şikayet et, edemiyorsan da onu şikayet etmekle korkut. Biraz gözü kara ol, korkak görünme, çekinsin senden. Sen korktukça üstüne gelir böyleleri.

Son düzenleme:

Ben konunun o kısmına ithafen bir yorum yapmadım zaten.
"kullanıldım" kelimesine yaptım.

Karşılıkli isteyerek bseyler yaşanmış evet ama kız hem küçük hemde çocuk sonradan tehditle zorlamış ya ondan dior olablr kullanildim diye istemeden olduğunu anlatmak istior çok konu açmış zaten kızlık zari sürtünme vs ile ilgili

Karşılıkli isteyerek bseyler yaşanmış evet ama kız hem küçük hemde çocuk sonradan tehditle zorlamış ya ondan dior olablr kullanildim diye istemeden olduğunu anlatmak istior çok konu açmış zaten kızlık zari sürtünme vs ile ilgili

Bir seyi anlayamiyorsun yargilamadan once. Tesekkur ederim PNRZNR :(
KULLANILDIM DERKEN VUCUDUMU KULLANDI DEMEDIM SEVGIMI KULLANARAK KANDIRDI DEDIM IKISI FARKLI SEYLER EVET BENDE COK SEVDIM COK GUVENDI. HATA YAPTIM VE ONUNLA YASADIGIM HER DAKIKA BURNUMDAN FITIL FITIL GELIYOR SUAN. O BENIM DUYGULARIMI KULLANDI ANLADIN MI ? BENI DE YARGILAMA. ALLAH'TAN BASKA KIMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEGILIM. BU SEKILDE ESKISENIZ DE KURTULSAK DEMENI DE KINIYORUM.

isteyerek bişiler yaşamıssınız ama yaşınız daha küçük tee... nasıl fotoğraf çektirdiniz aklım hayalim almıyorrr ...bundan sonra pişman olacağınız işlere kalkışmazsınız inşallah

Back
X