Ilk kez basima geldigi icin mi bu kadar buyutuyorum dusunuyorum ?

Açtığın konuları ben de farkettm hep sürtünme, kızlık zarı, cinsellik vs.. bunlarla ilgili. Allahaşkına hayatta en önemli şeyler bunlarmı yani senin için dert meseleleri? madem çok pişman olcaktın madem bu kdr takıyosun kızlığına falan yapma madem kim zorluyor seni bu kadar sevgilinmi? ayrıca güvenmediğin biriyle neden birşeyler yaşıyosun be canım :( bak fotolarım internete konursa napcam diyosun şimdi o korku almış seni.. neden izin verdin?? lütfen o kdr saf olma anlamıyomusun hiç niyetlerini.. kolay elde edilen biri olma her zaman daha çok kıymete binersin :34:

bu arada merak ettim kaç yaşındasın?

Son düzenleme:
Açtığın konuları ben de farkettm hep sürtünme, kızlık zarı, cinsellik vs.. bunlarla ilgili. Allahaşkına hayatta en önemli şeyler bunlarmı yani senin için dert meseleleri? madem çok pişman olcaktın madem bu kdr takıyosun kızlığına falan yapma madem kim zorluyor seni bu kadar sevgilinmi? ayrıca güvenmediğin biriyle neden birşeyler yaşıyosun be canım :( bak fotolarım internete konursa napcam diyosun şimdi o korku almış seni.. neden izin verdin?? lütfen o kdr saf olma anlamıyomusun hiç niyetlerini.. kolay elde edilen biri olma her zaman daha çok kıymete binersin :34:

canım haklısın zaten pişman olmuş yaptıklarına bundan sonrası için ona destek olalımm

Yasadiklarimdan da pismanim. Ama ben resimlerimi verdiklerini goremezsem yani bir suru site var kimin koydugu belli olmuyor o yuzden ben koyulsa bile resimlerimi ya bulamazsam sikayet de edemem :(
Aşağılık biriymiş eski erkek arkadaşınız, resimleri arkadaşlarına göstermesi bunu gösteriyor.
Eski konularınıza değilsede konu başlıklarınıza baktım hep aynı yönde sorunlarınız. Psikolojik destek alın imkanınız varsa. Böyle hep bunları düşünüp kurarsanız daha fazla yıpranırsınız. Olan olmuş sizin şu an geçmişe dönüp bunu yapmamalıyım deme şansınız yok, geleceğe bakın, zor biliyorum ama pozitif düşünmeye çalışın. Geçmişten dersler çıkarıp kendinize sağlam bir yol çizin, geriye dönük yaşamayın , bir tek siz değilsiniz bunu yaşayan, tecavüze uğrayıp hayatına devam eden insanlar var. Kendinize acımayı bırakıp, silkelenin bence artık.
Kolaylıklar dilerim.

18 canim. Sinava hazirlaniyorum. Ben boyle bi kiz degildim gercekten. Ama cok guvendim cok sevdim. Ve bi anda yaptim biliyorum cok sucluyum. Ders oldu. Ama cok korkuyorum

Aşağılık biriymiş eski erkek arkadaşınız, resimleri arkadaşlarına göstermesi bunu gösteriyor.
Eski konularınıza değilsede konu başlıklarınıza baktım hep aynı yönde sorunlarınız. Psikolojik destek alın imkanınız varsa. Böyle hep bunları düşünüp kurarsanız daha fazla yıpranırsınız. Olan olmuş sizin şu an geçmişe dönüp bunu yapmamalıyım deme şansınız yok, geleceğe bakın, zor biliyorum ama pozitif düşünmeye çalışın. Geçmişten dersler çıkarıp kendinize sağlam bir yol çizin, geriye dönük yaşamayın , bir tek siz değilsiniz bunu yaşayan, tecavüze uğrayıp hayatına devam eden insanlar var. Kendinize acımayı bırakıp, silkelenin bence artık.
Kolaylıklar dilerim.

Haklisiniz ama suan boyle bir imkanim yok. Univ. Kazaninca gidecegim mutlaka. Resimler konusunda korkuyorum simdi de haberim olmdan verirlerse diye bende kendimden biktim bu dusuncelerden biktim artik oyle bi hale geldim ki kendimi asmak istiyorum olmek istiyorum

18 canim. Sinava hazirlaniyorum. Ben boyle bi kiz degildim gercekten. Ama cok guvendim cok sevdim. Ve bi anda yaptim biliyorum cok sucluyum. Ders oldu. Ama cok korkuyorum

canım artık olan olmuş ölenle olana çare bulıunmazmışş
yeni bambaşka hayat seni bekliyor

Anlıyorum seni :( ama çok küçüksün daha bunların hepsi saflığından oluyor aslında.. böyle işleri boşver uzun bi süre de hayatına kimseyi sokma kafana da birşey takma sınavına ver aklını sadece hatta internete falan buraya da daha az gir :34: sevgini haketmemiş demekki aşağılık bir insanmış hayatını etkilemesine izin verme böyle insanların...

Anlıyorum seni :( ama çok küçüksün daha bunların hepsi saflığından oluyor aslında.. böyle işleri boşver uzun bi süre de hayatına kimseyi sokma kafana da birşey takma sınavına ver aklını sadece hatta internete falan buraya da daha az gir :34: sevgini haketmemiş demekki aşağılık bir insanmış hayatını etkilemesine izin verme böyle insanların...

Peki arkadaslari felan benden.habersiz benim haberim olmadan internete felan ..... sitelerine koyarsa ? :(

Hiçkimse bu kdr iğrençleşemez diye düşünüyorum ben ya.. yok yani o kdr da uzun boylu değil. :19: hem zaten amaçları ne olcak ki neden böyle birşey yapsınlar ucunda da hapis cezası varken? eline ne geçecek hapse girmekten başka? yapmazlar merak etme...

Arkadaşım bu konuyu açtın geçenlerde, bir sürü tavsiye verildi sana orada değil mi?

Bu olay sende travma yarattıysa da gideceğin adres belli.
Doktora gitmelisin.
Yani buradan ne gibi bir fayda bekliyosun anlamadım ki.

Haklisiniz ama suan boyle bir imkanim yok. Univ. Kazaninca gidecegim mutlaka. Resimler konusunda korkuyorum simdi de haberim olmdan verirlerse diye bende kendimden biktim bu dusuncelerden biktim artik oyle bi hale geldim ki kendimi asmak istiyorum olmek istiyorum
Bu kadar mı önemli sizin için bu resimler. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Bu kadarmı değersiz Allahın size verdiği can.
Kendinize gelin, daha ne zorluklar yaşayacaksınız kimbilir, her zorlukta öleyim mi diyeceksiniz?
Üniversiteyi kazanıp biraz uzaklaşmak olsun ilk hedefiniz bence şimdi.

Sinavina odaklan cok calis ve kazan git universite oku. Hem o cevden uzaklasmis olursun insanlar seni unutur hem de bundan sonra vizyon sahibi kisilerle birlikte olursun bu tarz seylerle ugrasmak zorunda kalmazsin. Suan soyle miydi boyle miydi diye dusunerek kendine cok buyuk kotuluk ediyorsun. Aklini basina topla ve iyi bir bolum kazan. Korkma kizligin da bozulmamistir oyle kolay olmuyo o is caninin acisindan her turlu farkederdin. Bu olayda kazandiklarini cebine koy kaybetiklerini arkanda birak hayatini iyi yone dogru cevir ve sinavina konsantre ol. Sana verebilecegim tek tavsiye budur.

Bu kadar mı önemli sizin için bu resimler. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Bu kadarmı değersiz Allahın size verdiği can.
Kendinize gelin, daha ne zorluklar yaşayacaksınız kimbilir, her zorlukta öleyim mi diyeceksiniz?
Üniversiteyi kazanıp biraz uzaklaşmak olsun ilk hedefiniz bence şimdi.

aynne canım san aktılıyorum
hiç kimse senden değerli değildir
cana kıymak falan bunları aklından sil

Şu kapatılan konuna yapılan yorumları bir okusaydın keşke. O kadar insan boşuna mı tavsiyelerde bulundu, boşuna mı yordu parmaklarını?

Yine de yazılanlar bir işe yaramazsa git psikiyatriste. Bu durum iyice takıntı olmuş sende. Bizim elimizden bir şey gelmez artık.

Hepimizin eski sevgililerinde bir takım görüntüler kalmıştır. Kimisi daha müstehcen kimisi daha masum..

Adamın işi gücü yok senin resimlerini internete mi koyucak. İnternette o kadar resimler varken insanlar seninkilere mi bakıcak bırak allah aşkına ya.

Aç instagramı twitterı bir ..... yoldızının adını yaz. Örnek veriyim mia malkova. :1: Kız anlık her türlü görüntüsünü paylaşıyor. Merak etme bu internet aleminde bu bollukta seninkiler pek ilgi çekmez.

Ayrıca yapmaya hiç cesaret edemez suç olduğu için. Yapsa eline ne geçicek. Böyle bir şeyi ancak seni tehdit etmek için kullanır tekrar bir beraberlik yaşamak için. Elinde seni tehdit etmek için kozu varken bunu kaybetmez. Böyle bir tehdit durumunda gideceğin adres belli.

ilişkiye girdiniz mi onu da anlamadım. Eski konularına baktım. Sürtünme falan filan bir şeyler demişsin.

cinsel anlamda kullanıldığını hissetmene ne sebep oldu bilmiyorum. Adam sana cinsellik dışında ne şerefsizlikler yaptı okumadım bilmiyorum. Psikolog desteği almadan şu psikolojiden çıkabilecek gibi durmuyorsun.

Back
X