Hepimizin eski sevgililerinde bir takım görüntüler kalmıştır. Kimisi daha müstehcen kimisi daha masum..
Adamın işi gücü yok senin resimlerini internete mi koyucak. İnternette o kadar resimler varken insanlar seninkilere mi bakıcak bırak allah aşkına ya.
Aç instagramı twitterı bir ..... yoldızının adını yaz. Örnek veriyim mia malkova.

Kız anlık her türlü görüntüsünü paylaşıyor. Merak etme bu internet aleminde bu bollukta seninkiler pek ilgi çekmez.
Ayrıca yapmaya hiç cesaret edemez suç olduğu için. Yapsa eline ne geçicek. Böyle bir şeyi ancak seni tehdit etmek için kullanır tekrar bir beraberlik yaşamak için. Elinde seni tehdit etmek için kozu varken bunu kaybetmez. Böyle bir tehdit durumunda gideceğin adres belli.
ilişkiye girdiniz mi onu da anlamadım. Eski konularına baktım. Sürtünme falan filan bir şeyler demişsin.
cinsel anlamda kullanıldığını hissetmene ne sebep oldu bilmiyorum. Adam sana cinsellik dışında ne şerefsizlikler yaptı okumadım bilmiyorum. Psikolog desteği almadan şu psikolojiden çıkabilecek gibi durmuyorsun.