İlk kez birlikte olduğum sevgilimden ayrıldım:(

z
İlk sevgilim değildi ama ilk kez birlikte olduğum erkekti. Yaklaşık 1 sene çıktık ve şu an ayrıldık.ayrılığımız bile saçma sapan oldu.onun ilgisizliğinden ayrılmak istediğimi söyledim o da hiçbişey söylemedi. En başından beri bir geleceğimiz olmadığını bilmeme rağmen yine de canım acıyor.ilk kez birlikte olduğum için bende daha farklı bir yeri var.kimseyle paylaşamıyorum etrafımdan birlikte olduğumuzu ama şu an kendimi kötü hissediyorm. Pişman mıyım bilmiyorum hislerimi anlayamıyorum.zoraki ya da o istediği için birlikte olmadım esasında merak ettim istedim onu arzuladm ama şu an yine de kendimi bir garip hissediyorum. Böyle hissedenleriniz oldu mu geçiyor mu bu gariplik:KK43:
zamanla geçer ilk kez o oldu diye kendni ona muhtaç hissetme

İlk sevgilim değildi ama ilk kez birlikte olduğum erkekti. Yaklaşık 1 sene çıktık ve şu an ayrıldık.ayrılığımız bile saçma sapan oldu.onun ilgisizliğinden ayrılmak istediğimi söyledim o da hiçbişey söylemedi. En başından beri bir geleceğimiz olmadığını bilmeme rağmen yine de canım acıyor.ilk kez birlikte olduğum için bende daha farklı bir yeri var.kimseyle paylaşamıyorum etrafımdan birlikte olduğumuzu ama şu an kendimi kötü hissediyorm. Pişman mıyım bilmiyorum hislerimi anlayamıyorum.zoraki ya da o istediği için birlikte olmadım esasında merak ettim istedim onu arzuladm ama şu an yine de kendimi bir garip hissediyorum. Böyle hissedenleriniz oldu mu geçiyor mu bu gariplik:KK43:
Gecer canım hatırlamazsın bile. Evlendiğinde sorun olmayacaksa bir problem yok.

Şimdi yeni olduğu için canını yakıyor ama zamanla mantıklı düşüneceksin. İlerde de hayatının aşkını buldun mu her şeyi atlatacaksın.

Zamanla gecer bu duygular.
Sen güclü olmaya calis.
Bir tane erkek tanidin mi bakir degilim artik ne yapacagim bu iliskiden sonra diye.
Evet dünya adaletsiz ama kendi icinde kendine karsi adaletli davran.
Yani o insan rahat gezebiliyorsa sen de gez.
Anyi hatalari bir daha yapma.
Herseyden ders cikar, kisiligini güclendir ki erkekleri daha iyi taniyabilesin.
Insanlar hata da yapar, yanlis insana da güvenir.
Bunlar hep yasanan seyler.
Zaten bu yüzden dünyadasin. Kendini kaybetme yeter.
Önemli oldugunu da unutma.

Zamanla gecer bu duygular.
Sen güclü olmaya calis.
Bir tane erkek tanidin mi bakir degilim artik ne yapacagim bu iliskiden sonra diye.
Evet dünya adaletsiz ama kendi icinde kendine karsi adaletli davran.
Yani o insan rahat gezebiliyorsa sen de gez.
Anyi hatalari bir daha yapma.
Herseyden ders cikar, kisiligini güclendir ki erkekleri daha iyi taniyabilesin.
Insanlar hata da yapar, yanlis insana da güvenir.
Bunlar hep yasanan seyler.
Zaten bu yüzden dünyadasin. Kendini kaybetme yeter.
Önemli oldugunu da unutma.
Teşekkür ederim. Çalışıyrm:/

Teşekkür ederim. Çalışıyrm:/

Zamanin varsa bol bol yürüye cik bak mutluluk hormonu salgiliyor insan.
Illa ki kötüsün iliskiden cikmisin, üzgün olacaksin haliyle.
Üzücü kismi sadece su birkac sene sonra, ya bu adami mi taktim ben kafaya diyeceksin ya. Ahanda burada bana demislerdi dersin.

Tatil iyi gelir daha yeni ayrılık zaman ile hic hatırlamazsın bile kafani başka şeyler ile meşgul et düşünme sorgulama

Kendini tuhaf hissetme ,sen yanlış bir şey yapmadın.Sevdin ,birlikte oldun,ne var bunda ?
Ama ayrıldınız ,olağan şeyler bunlar.Karşına daha iyi kişiler çıkacaktır :)

herşey geçer şimdi acın çok yeni ve taze sadece olan bu zamana bırak bazı şeyleri

Kesinlikle sana cevap veren arkadaşlara aynen katılıyorum. Bu zamanda neler oluyor neler senin yaptığın kötü birşey değil kendini hırpalama boşu boşuna. Tecrübeyle sabittir. Yaş ilerleyince daha bir olgun bakılıyor hayata. Bunun bir önemi olmadığını zamanla daha iyi anlayacaksın. Artık bakireliğe çok önem veren erkekler de kalmadı. Ama yarın karşına önem veren biri çıkarsa sen de onun bakirliğini sorgula. Hayatta sanki herşey dört dörtlük de gidip bir saniyelik olaya takarlar. Sadece bi tarafı bakire kalmış ama her yeri hatta ruhu bile delik deşik olmuş kızlarla evlensin onlar.

son ayrılan da sen olmayacaksın ,,
yaşamını akışına bırak

Back
X