- Konu Sahibi simge_wxyz
-
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi... ((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim senağlama
bir dahaki ayın listesi yapılacak ise 2. aşılama tarihim belli olunca bildirebilirim..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..
canım ya herşeyin hayırlısı ...sizin için doğru zaman ne zamansa allahım nasip eder emin ol ama ne kadar mantıklıda düşünsek üzülüyo insansenağlama
orkideciğimmmmmmm canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah..:teytey:arkadaşlar ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiim
5+2 hamileyim geçen hafta öğrendim kanamam olduğu için riskli demişti inşallah pazartesi ultrasyonda göreceğiz allah isteyen herkeze versin
arkadaşlar ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiim
5+2 hamileyim geçen hafta öğrendim kanamam olduğu için riskli demişti inşallah pazartesi ultrasyonda göreceğiz allah isteyen herkeze versin
canım ya inşallah idilenginle birlikte ve tabiiki hiç belirtisi olmayan diğer arkadaşlarla birlikte hiç belirtisiz hamile kalanlar: arasında oluruz:dance::teytey:
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi... ((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim senağlama
bir dahaki ayın listesi yapılacak ise 2. aşılama tarihim belli olunca bildirebilirim..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..
AMİİİN CANIM İNŞALLAHH HERKESİN BİR BİR İYİ HABERLERİ GELİR :):Saruboceq:
bende biraz sonra tahlil yaptırmaya gidiyorum benim 13üncü gün arkadaşlar ama hiç gitmek istemiyorum içim buruk ve umutsuz arkadaşlar aynı şeyle karşılaşacağımı biliyorum belki bir umut diyorum
bitanemm nasip değilmiş bu aşılamada diyorum ben de artık napayım.2. aşılama için moral depolamaya çalışıyorum işte..Allahtan ümit kesilmez canım...canım çok üzüldüm yaa. bu sıralar hep kötü haberler alıyoruz. inşallah bir dahaki sefere bu ay kısmet değilmiş. ümidini kaybetme ve kendini fazla üzme. çünkü üzülmek çare olmuyor. ben çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum. buda bir sınav ve er geç kazanacağız.
kızlaaarrrr bugün 10. günüm ve doktoruma gidicem,bana 10. gün gel dedi bakalım neler olmuş aşılama işe yaramışmı yaramamışmı görcez bakalım hadi hayırlısı... normalde hiç bir sorunumuz yok ne eşimde ne bende ama kısmetten öteye gidilmez...
senin adına çok heyecanladım bende bsp :) hadi iyi haberlerini alırız inşallah.. bende cuma günü doktora gidecegim.. önümüzdeki hafta birgünde ilk aşılamamı yaptıracagım.. olmadı ikinciyi yaptırırız napalım denk gelene kadar nasip
canım sende belirti başladımı herhangi bir değişiklik varmı benim bu sabah serviste işe giderken sağ kasığımda bir sancı oldu ve saniyede hemen geçti kafayı yedim valla en ufak bir sancıda acaba diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?