- 14 Nisan 2015
- 126
- 60
- 48
- Konu Sahibi falanca_23
-
güzel bi eşarp
ya da kaşmir bi giysi alabilirsin
altın yüzük ya da kolye küpe de olabilir
anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)
küpe harika olabilir.... ama daha sonra. eskiden annemin çok güzel bir küpesi vardı. çok dara düştük satmak zorunda kaldı. çok üzülmüştüm. anneme büyüyünce yenisini alıcam diye söz vermiştim içimden...o geldi şimdi aklıma. teşekkür ederim :)
klasik olacak ama genelde biz kadınlar takı ve çiçek severiz değil mi, öyle olabilir.
ev eşyası olmasını hiç tavsiye etmem, kıyafet de çok tercih edilen bir hediye, sonra bol bol alırsınız ama ilk maaş hediyeniz yıpranmayacak bir şey olsun. o yüzden takı güzel olur.
anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)
Benim annemin tek taş yüzüğü yoktu :) Ben yüzük almıştım (pırlanta değil tabiki, 450 TL'lik bi şeydi).
Daha sonra evdeki eksiklerini almaya başlamıştım. Şimdi bakıyorumda birçok şey almışım annem için. Hepsi feda olsun ona
Hala hiçbir eksiğini söylemez. İnanılmaz düşüncelidir. Babam ise daha düşüncesiz. Babama maaşımı versem "olmaz kızım" demezAynen öyle canım...
Hala daha ona ne alsam az geliyor bana...
Hala hiçbir eksiğini söylemez. İnanılmaz düşüncelidir. Babam ise daha düşüncesiz. Babama maaşımı versem "olmaz kızım" demezAnnem ise hiç kıyamaz. Paranı benim için harcama der hep. Zoraki alırım genelde her şeyi.
Benim annem de çalışıyor. Maaş kartı bende. Kartını almıyor ama benden başka kimseye de vermiyor. Harçlığını ben veriyorum, eksiklerini alıyorum, okulum için birikim yapıyorum aynı zamanda. Allah razı olsun ki kendini hiç düşünmez, varsa yoksa 3 evladıdır.."Anne" sonuçta...
Biz de olsak öyle olmaz mıyız...
Benim annem de çalışıyor...
Ama yine de benim aldığım hediye ona bambaşka geliyor...
En azından ben kendimi çok iyi hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?