ilk sevgililer günü hediyesi???

bizimkide ilk olucak daha önce dogum gününde fotgraf albümü yapmıştım küçük notlar eklemiştm güzel olmştu hediyemi aldm bjk forması. ama bide yanında kendi emegimle yapıcagım bişeyler istiyoru aklıma yatmadı hicbişey az da kaldı:44:

kendi emeğinle atkı ör dicem ama geç kaldın

ben ne alıcamı söliim belki senin içinde ii bi fikir olabilir...

şimdiye kadar çok şey aldım bu sefer değişiklik olsun istiyorum.bardakta balık alıcam.petshop ta gördüm rengarenk gökkuşağı gibi çok hoşuma gitti ama bardakta deilde küçük fanus alıp ona koymayı düşünüyorum..isminede kendi adımı koyucam..yaşatsın biz evlenene(eylüle) kdr

ben ne alcaqımı almam gerekiyormu onu bile bilmiyorum..:)
ama sanırım ben supriz bir hediye ve bir teklif alıcam:) yüzde99 yani..:)))))

[sıze="2"]ben cüzdan aldım içinede düğünden çekilmiş fotoğrafımızın küçüğünü çıkartıp koydum arkasınada not yazdımm her açışında cüzdanını beni görsün diyeee [/sıze]

ayy bu çok güzeeeeeeeelllll ,nasıl yaptın bunu kocamannn bi tane seni seviyorummu yoksa ayrı ayrı bi sürümü yazdın
tek tek her satıra bir seni seviyorum sığıyor tam, kaç tane sığmıştır bilmiyorum hemde sık sık yazdım aralarda boşluk yok eveet çook sıkıcıydı özellikle sonlara doğru ama onun ne kadar mutlu olduğunu görünce değdi diye düşündüm (kusura bakma çok geç bi cevap oldu ama yeni gördüm)

çok teşekkür ederim...( yeni gördüm mesajını kusura bakma:) ben askere gitmeden önce öyle bir defter yapmıştım tek tek şafak sayıp hergüne birşeyler yazdım ve hergüne bir sayfa atladım o da günlük tutsun diye:) o askerdeyken bende günlük tutuyorum hatta tutmakla kalmıyorum onsuz gittiğim sinema, tiyatro vs biletlerini de saklıyorum... hediyemi hazırladım, inşallah yarın gidiyorum yanına, netten çikolata yaptırdım adımızın yazılı olduğu, her harf bir çikolata, birde güzel bi aşk romanı aldım (askerde en çok yaptığı şey kitap okumak) hatta arasınada alt alta film şeridi gibi fotoğraflarımızın olduğu bir kitap ayracı yaptırdım (fotoğraflı hediyeyi askerde yasaklamıştı ama bakalım ne diyecek) ben çok beğendim istemezse asker dönüşüne kadar ben saklarım seve seve...

günüün özel ve önemli olduğunu düşünmediğim için bişey yapmadım zaten 1 gün kaldı
şimdi o güzlbişey yaparsa ben öyle kalırım o zaman yandım işte
ben martta yıl dönümümüz var ona hazırlık yapıyorum şimdiden

Değişik el emeği bir ürün gördüm bugün sizce bunu almalı mıyım? Bu kolyeden daha önce alan var mı hiç?

XXXXXXXXXXXXXXXX
yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kapsül hapları boşaltıp içine ona içimden gelen güzel gözleri yazıp koyacam onda güzel bi kutunun içine koyup kapagada ikimizin resmini koyacam bakalım beğenecek mi

Kızlar baska bi konuda gördüm bi arkadas renkli karton almış cesitli
Alfabenin basından sonuna kadar A.Z arası baş harflerle oluşan sözler yazmış 27 tane falan olmuş kalp şeklinde kesmş kartonlardan sözleri yazmış tek tek onu delgecle delip kurdaleyle baglamış küçük ktapcık gibi olmuş sizce nasıl bu fikir?? yapsam mı?

ben forma aldım yanına da bi not yazdm o kdr:26: yardım etmek isteyen arkdşlar çok saolsunlar keşke önceden söleselerdi aldım artk bşkaları nasiplensin :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…