- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi balbocegi1990
-
bebiş çorabı mıçok hoş ya:) aman kaçırtmayayım sonra çocuğu
canım ya ben de puzzle yaptırmayı düşünüyorum ikimizin resmiyle ama uygun puzzle yapan bir yer bulamadım.sen nerede yaptırdın..yardım lütfen..:2:35 TL ye yaptırdım cnm
canım ya ben de puzzle yaptırmayı düşünüyorum ikimizin resmiyle ama uygun puzzle yapan bir yer bulamadım.sen nerede yaptırdın..yardım lütfen..:2:
bizimkide ilk olucak daha önce dogum gününde fotgraf albümü yapmıştım küçük notlar eklemiştm güzel olmştu hediyemi aldm bjk forması. ama bide yanında kendi emegimle yapıcagım bişeyler istiyoru aklıma yatmadı hicbişey az da kaldı:44:
tek tek her satıra bir seni seviyorum sığıyor tam, kaç tane sığmıştır bilmiyorum hemde sık sık yazdım aralarda boşluk yok eveet çook sıkıcıydı özellikle sonlara doğru ama onun ne kadar mutlu olduğunu görünce değdi diye düşündüm (kusura bakma çok geç bi cevap oldu amaayy bu çok güzeeeeeeeelllll ,nasıl yaptın bunu kocamannn bi tane seni seviyorummu yoksa ayrı ayrı bi sürümü yazdın
gitmen bile bi hediye olur onun için :112: orada kullanabileceği ihtiyacı olan bişiyi al derim ben. bide şöyle bişi yapabilirsin minicik bi defter alıp o yokken onla ilgili aklına gelen şeyleri tek bi cümle de olsa tarih atıp yazabilirsin.özlediğinde bişi kavga ettiğinizde bişi fln fln güzel bi özeti olur ilişkinizin. o kısa cümleler birikir birikir çok hoş bişi olur
ama bu sevgililer gününe yetişmez tabi. gelene kadar falan yaparsan hoş bişi olur. bi arkadaşım yapmıştı sevgilisi öle duygulanmış ki ağlamış düşün artk
Değişik el emeği bir ürün gördüm bugün sizce bunu almalı mıyım? Bu kolyeden daha önce alan var mı hiç?
yorumlarınızı bekliyorum...
ben forma aldım yanına da bi not yazdm o kdr:26: yardım etmek isteyen arkdşlar çok saolsunlar keşke önceden söleselerdi aldım artk bşkaları nasiplensin :80:
bende bjk forması aldım yanına da o dediğim karton işini yapıyorum cok yordu beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?