- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
- 66
- Konu Sahibi balbocegi1990
-
Merhaba kızlar ;
Bende fikir beyaz edimmGeçen sene 14 şubatta bizde 7. ayımızdaydık.. Üstelik sevgilim askerdeydi 14 şubata özel izne gelmişti.. Kitap yazdım.. Bizi en başından anlatan bir kitap.. Güzel ve kötü yanları ne varsa.. Kitabı okuduktan sonra benden özür dilemişti aşkım.. Banada içinde resmimiz olan kristal bi anahtarlık yaptırmış birtanem yaaa
Bu senede daha önceden alıp kenarda beklettiğim sarar cüzdan kemer seti ona ilave çorap ve kol düğmesi aldım.. Birde gömlek alıcam aşkımaa :16: Nie bu kadar çok şey aldın die sormayın.. İçimden geliyo o daha fazlasını bana alıo ve gerçekten hakedio herşeyiÇok seviyorum aşkımıı
Yarın da 20. ayımıza giriyoruz.. küçük bir kutu süsledim.. ( isteyenler için resim ekleyebilirim ) kutunun içine her türlü şekerlemelerden koyucam ve ufacık notlar koydum.. yarın göndercektim kargoyla ama pazar yanında olucağım için ben vericem..
bilgisayar ile uğraşana ne alınır ki hasta ya hasta
bana da yardım edin ya :97: 8. ayımız ilk sevgililer günümüz olucak bana çok hoş süprizler yaptıama ben onun kadar yaratıcı değilim.bu aralar ferdi tayfur filmlerne taktı kafaya onlardan bi arşiv mi yaptırsam diyorum bilemedim.yada daha romantik bişey.ayrıca bi cem yılmaz hastası.tiyatrocu birde buna göre bişeyler alabilirmiyim yardım edin
konuyu oku bi baştan sona sana uygun bişiler var mı bklm :)
valla bi arkadaş kutu yaptırmış ama kapağında resimleri olan öyle bişey yaptırsam ama içine ne koysam :97:
şu mink kurabiye olayına girişebilirsin sen kendin yaparsan daha hoşuna gider hem de çoğunu sen götürürsün o sevindiğiyle kalırbu kutu olayına bende girişicem iyi süslemek geerek. minik kartlara gzel sözler yazarsın sevdği çikolata flnda koyabilirsn.fotoğraflarınızdan oluşan albün vs hazrlayıp ta koyabilirsin. ben bunları düşünüyorum ama benim öküz anlar mı bilemicem
Kutu bu kızlar; kutunun iç kapak kısmında kolajladığım resmimiz var.. içide kırmızı birtek tabanı siyah yaptım.. :44:
Eki Görüntüle 137608
şey diyorum hani fotomuzu puzzle yaptırsam parçalarını koysam kutuya arkalarınada güzel sözler yazsam ama benim için kutuyu süslemek zor olan taraf onu nasıl yapcaz ya.bide ayağı çatlak şimdi evde bütün gün alçıda ayak oyalansın puzzle yaparken diye düşündüm nasıl
gerçkten güzel fikir :) hem dediğin gibi oyalanır. bu arada kutuyu süslemeye gelince aslında süslenir de ne biliim erkek için komik olmaz mı ya benim bi makyaj kutum var süslü püslü aklıma o geliyo hep :) minik minik köpükten kalpler oluyu bak resmini koyiim
Eki Görüntüle 137827 Eki Görüntüle 137828
bunlar gibi.bunların sapsız halini düşün. notları bunlara yapıştırıp kutuya koyabilirsin.hemde daha süslü olur.
2 hafta önce bana tatile giderken küçük hediyeler vermişti böle bişi de yapabilirsin. mesela bi film almış bu film benim aşk anlayışımı yansıtıyo dedi sevdiğim bi kitabı almış. sonra bi albüm almış (müzik) bi tane kokulu mum almış odam sigara kokmasın diye babam yüzünden. dediki sen bu kitabı oku bu filmi izle bu şarkıları dinle bunlar bitene kadar dönücem ben hiç sıkılmıcaksın bide küçük bi şirine oyuncak almış sen benim güzel şirinemsin diye ben seviyorum bu çocuğu ya sende böle bişi yapabilirsin hem ayağı kırıkmış evde sıkılır. ama puzzle mutlaka yap
bugün puzzle siparişini verdim 500 parçalık ama kutusa gelicek dedi kadın hani fotomuzun olduğu kutu ona bakarak yapıcak falan o kutuylamı versem.birde kalpli kutu aldım bugün orta boy onlamı versem bilemediim.yoksa o kutuyu sonramı kullansam
kendi kutusunda ver o kalpli kutuya da başka şeyler koyabilirsin ya da daha sonra da kullanabilirsin bu hediye olayı bitmiyo zaten.şimdi hatırladım 6 marta da doğum günü var forma alırsam o zamana bişi bulamam o yüzden formadan caydım doğum gününde vercemşimdi hediyesiz kaldım. puzzle yaptrsam diyorum ama güzel bi resmimiz de yokki.:18: ne kadara yaptrdn?
Biz sevgililer gününü kutlamayız ama gecen hafta yıldönümümüzdü. Ben günlük yazıyordum 7-8 aydır. İkimizle, daha çok onunla ilgili, ormantik(çok odunumdur da), zaman zaman da romantik şeyler yazıp doldurmuştum. Onu verdm bitaneme. Çok da beğendi. Benim gibi odundan o tarz bişey beklemiyordu tabii Her ne kadar onun hediyesinin yanında sönük kalsa da...
O kitap yazdırmaya maddi imkanı yetmeyenler böyle bişey deneyebilir. Hem daha değerli bence manevi açıdan(Gerçi bu hediyede biraz zaman gerekiyor defteri doldurabilmek için, bi dahaki sevgililer gününe artık. )
Bi de hep kızımız olsun isteriz o yüzden bebiş çorabı almıştım pembe pembe, üzerine de "Babacım bunu ben doğana kadar saklar mısın? :)" yazmıştım. Onu da çok beğendi sevdiceğim.(Bu hediye için de erken olabilir 8 aylık bir ilişkiniz olduğundan dolayı, ama hem başkalarına hem de ilerisi için sana fikir olur tatlım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?