ilk sevgililer günü hediyesi???

kitap fikri hoş ama hem yetişmez hemde biraz edebiyat parçalamak lazım:44: sözel zekası vasat bi insansanız eğer benim gibi romantik diil komik bi hediye olur sanırım
yalnız bu sene bayaaa masraf yapmışsın. ben sanırım forma alıcam çaktırmadan ağzını aradım kardeşim fb forması alıcak karar veremiyo falan diye kaç gün geçti hala soruyo ne aldınız kardeşine off bende alıcam falan diye hiç tahmin edemedi çok hoşuna gidicek görünce
ya değişik orjinal bişi olsun istiyodum ama buna da gerçekten sevinicek gbi. ama yanına da daha romantik bişiler düşünüyorum henüz ona karar veremedim. acaba bi kutu alsam içine albeni çikolataları falan mı doldursam bende aralara da ufak notlar :81: bilmiyorum düşünüceeem bklm

bana da yardım edin ya :97: 8. ayımız ilk sevgililer günümüz olucak bana çok hoş süprizler yaptı ama ben onun kadar yaratıcı değilim.bu aralar ferdi tayfur filmlerne taktı kafaya onlardan bi arşiv mi yaptırsam diyorum bilemedim.yada daha romantik bişey.ayrıca bi cem yılmaz hastası.tiyatrocu birde buna göre bişeyler alabilirmiyim yardım edin

konuyu oku bi baştan sona sana uygun bişiler var mı bklm :)

valla bi arkadaş kutu yaptırmış ama kapağında resimleri olan öyle bişey yaptırsam ama içine ne koysam :97:

şu mink kurabiye olayına girişebilirsin sen kendin yaparsan daha hoşuna gider hem de çoğunu sen götürürsün o sevindiğiyle kalır bu kutu olayına bende girişicem iyi süslemek geerek. minik kartlara gzel sözler yazarsın sevdği çikolata flnda koyabilirsn.fotoğraflarınızdan oluşan albün vs hazrlayıp ta koyabilirsin. ben bunları düşünüyorum ama benim öküz anlar mı bilemicem

şey diyorum hani fotomuzu puzzle yaptırsam parçalarını koysam kutuya arkalarınada güzel sözler yazsam ama benim için kutuyu süslemek zor olan taraf onu nasıl yapcaz ya.bide ayağı çatlak şimdi evde bütün gün alçıda ayak oyalansın puzzle yaparken diye düşündüm nasıl

gerçkten güzel fikir :) hem dediğin gibi oyalanır. bu arada kutuyu süslemeye gelince aslında süslenir de ne biliim erkek için komik olmaz mı ya benim bi makyaj kutum var süslü püslü aklıma o geliyo hep :) minik minik köpükten kalpler oluyu bak resmini koyiim

bunlar gibi.bunların sapsız halini düşün. notları bunlara yapıştırıp kutuya koyabilirsin.hemde daha süslü olur.
2 hafta önce bana tatile giderken küçük hediyeler vermişti böle bişi de yapabilirsin. mesela bi film almış bu film benim aşk anlayışımı yansıtıyo dedi sevdiğim bi kitabı almış. sonra bi albüm almış (müzik) bi tane kokulu mum almış odam sigara kokmasın diye babam yüzünden . dediki sen bu kitabı oku bu filmi izle bu şarkıları dinle bunlar bitene kadar dönücem ben hiç sıkılmıcaksın bide küçük bi şirine oyuncak almış sen benim güzel şirinemsin diye ben seviyorum bu çocuğu ya sende böle bişi yapabilirsin hem ayağı kırıkmış evde sıkılır. ama puzzle mutlaka yap

Son düzenleme:
bende askima hediye paket göndericem kargoyla, hic tahmin etmiyor ama eminim cok sasiracak
ilk sevgililer günümüz ama coook seviyorum, cok pahali seyler almak istemedim onu dogum gününde alcam zaten nisanda.

gülmeyin bana ama boxer aldim napim cok begeniyordu,
bide begendigi bitane kazak gibi bisey var onuda aldim ikiside H&M den

güzel bi paketin icine koydum, icine bitane mektup yazicam, cok uzun bisey degil, onu gülümseticek ufak seyler yazicam,
altinada ismimi, ve onun soyismini yazicam. cok hosuna gidiyor kendi soyismini kullandigim zaman

bide bi kutu cikulata koycam milkanin, hepsinide tek tek isircam.
belki eski bisey ama hic yapmadim daha ve cok hosuma gidiyo, onunda cok hosuna gidecegini biliyorum, cünkü agzimin deydigi seylere bayiliyor, onun icin cok degerli oluyor canim askim ya cok sevinicek,
baskada bisi almadim, bana göre sevgililer gününde coook büyük hediyeler almamak gerekiyo,
zaten dogum gününe bissürü para harciyoz, sevgililer gününe daha cok manevi seylerden olusmasi gerekiyo hediyeler,
onun hosuna gittigi ufak seyler aldim, cok begenicek eminim yahoooo

bugün puzzle siparişini verdim 500 parçalık ama kutusa gelicek dedi kadın hani fotomuzun olduğu kutu ona bakarak yapıcak falan o kutuylamı versem.birde kalpli kutu aldım bugün orta boy onlamı versem bilemediim.yoksa o kutuyu sonramı kullansam

kendi kutusunda ver o kalpli kutuya da başka şeyler koyabilirsin ya da daha sonra da kullanabilirsin bu hediye olayı bitmiyo zaten.şimdi hatırladım 6 marta da doğum günü var forma alırsam o zamana bişi bulamam o yüzden formadan caydım doğum gününde vercemşimdi hediyesiz kaldım. puzzle yaptrsam diyorum ama güzel bi resmimiz de yokki.:18: ne kadara yaptrdn?

35 TL ye yaptırdım cnm

ben geçen sene sevgililer gününde (2. senemizdi) word sayfasında şöle yaklaşık 20 sayfaya yakın bir kitap hazırladım. bir sayfaya ikimizn fotolarını (tabi fotolara değişil çerçeveler ekledim efektler verdim) koydum. diğer sayfaya içimden geçenleri yazdım nettende bu konuda kopya çektim =) tüm hepsi bittikten sonra basım işleri yapan bir kırtasiyeye gittim. hatta birgün önceydi. adamlar onu kendi bilgisayarlarına attılar kendi programlarına kopyaladılar bende başlarındaydım. sonra gerçek kitap ciltlerine bastılar fiyatıda çok uygun tuttu. kitabımın dış kapağı pembeydi. ilk kapakta ikimizinen sevdiğimiz resmi vardı. üst köşede o günün tarihi (14.02.2010) falan gayet hoştu el emeğiydi en azından. arkadaşımda aysını yaptı ama o kendi bir hikaye uydurdu sevgilisiyle kendisinide o hikayenin kahramanı yaptı prens ile prenses resimlerinin kafalarını kesip kendi resimlerini kopyaladı oda çok hoştu. tavsiye ederim yani. ama şuda var ayrıldığımız için şimdi düşününce aman o yağmurda çamurda cebimdeki son paramıda eve geç kalıp azar işitmek pahasınada olsa ne die o onun için öle bişi yaptım hala anlamam değdi mi nayırrrrrrrrr =)

Biz sevgililer gününü kutlamayız ama gecen hafta yıldönümümüzdü. Ben günlük yazıyordum 7-8 aydır. İkimizle, daha çok onunla ilgili, ormantik(çok odunumdur da), zaman zaman da romantik şeyler yazıp doldurmuştum. Onu verdm bitaneme. Çok da beğendi. Benim gibi odundan o tarz bişey beklemiyordu tabii Her ne kadar onun hediyesinin yanında sönük kalsa da...
O kitap yazdırmaya maddi imkanı yetmeyenler böyle bişey deneyebilir. Hem daha değerli bence manevi açıdan (Gerçi bu hediyede biraz zaman gerekiyor defteri doldurabilmek için, bi dahaki sevgililer gününe artık.)

Bi de hep kızımız olsun isteriz o yüzden bebiş çorabı almıştım pembe pembe, üzerine de "Babacım bunu ben doğana kadar saklar mısın? :)" yazmıştım. Onu da çok beğendi sevdiceğim. (Bu hediye için de erken olabilir 8 aylık bir ilişkiniz olduğundan dolayı, ama hem başkalarına hem de ilerisi için sana fikir olur tatlım:))

bizimde ilk sevgililer günümüz saat aldım çokgüzel kaliteli bişey
bizimde 8 ay oldu değer veriyorum kıydım paraya aldım :82:

bebiş çorabı işine bayıldım...ne kadar güzel bi fikir öyle..ben de yapıcam..

buraya baktım da garip hissettim yaa.

14 şubat'ı oldum olası yapmacık bulduğumdan hiçbir zaman hediyeli,sürprizli kutlamayı düşünmedim. ay dönümlerimizde(daha yıl olamadık),yılbaşılarda ve doğum günlerinde takılmanın daha manevi olduğuna inandım hep. ama şimdik benim sevgilim çok özel bişiler yapar da ben öyle kalakalırsam diye bi düşünce oluştu. ama artık hediye de alamam yeni ameliyat oldum dışarı çıkamıyorum.

ayyy kararsız bi durum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…