ilk tokat

Telefonu firlatmis cocugu degil evet buda fazla bir tepki ama esin gelip tokat atmasi ne demek ya birde sonra annesine anlatmis

Dayağı ne güzel normalleştiren üyeler var bu sitede. Telefonu fırlatmışsa normal tabi. Konu sahibi de sonraki yorumlarda kocamdır moduna girmiş. Böyle zihniyet oldukça erkeklerin sırtı yere gelmez, kadınlara da zulüm bitmez.

Esiniz hidrosefaliymis zihinsel engeli var mi ? Hastaligi zaten sinir stres yapar ama benim bildigim beyinle ilgili ciddi sikintilara yol aciyo bu hastalik o yuzden boyledir belki

Telefonu firlatmak gibi artist artist hareketler yaparken birde cocugu dusururseniz tabiki bilerek onuda attiginizi dusunup o da çileden cikmis olabilir. Eşim, yaramazlık yaptığı için kedime biraz kızsa uyarırım hemen. Kaldı ki çocugu bilerek yere attigini dusunduyse sinirle bu tokadi atmasi normal geldi. Hepimiz burada siddete hayir cart curt yapiyoruz ama esimizin kucucuk bebegi sinirle yere attigini gorsek ( düşünsek.) Kim sakin kalabilirdi?

Bencede ya ben bile eşim havuzda oğlumu kaydırırken tutamadı Nasıl bağırdım ama aynısını ben yaptım sonra beni havuzda rezil etti ya işte çocuk olunca evlilik değişiyor o anlık sinirle yapmış ama arkasaşın dediği gibi bir Tokat'la başlıyor gerisi geliyor pişman etmezsen emin ol gerisi gelir o an bağırsaymış niye vuruyoki ulan biz niye vurmuyoruz ya niye hep erkekler vuruyor ben anlamadım benim annem varya tavayı kafasına vururmuş babamın :) bak sen Kuran'a el bastır yemin etsin eğer barışmak isterse birdahaki vurmıcam diye

Asla kullanmaz diyorsunuz.
Tokat atmis iste, hani asla?
Siz adami aklamissiniz, kulbunu da bulmussunuz biz ne yapalim simdi?
Ya her ülkedeki bi kadına sormuşlar aldatılsan ne yaparsın diye hepsi bi yanıt vermiş yok keserim yok ayrılırım diye Türk'e sormuşlar benim kocam yapmaz demiş hakkaten biz ne yapalım kendi kendini zaten sakinleştiriyorsun bize gerek yok.bence sende bi doktora git telefonu fırlatacak kadar sinirdeysen

Eşin tokat atması bide bunu gidip marifetmiş gibi annesine anlatması karşılığında susmayı tercih ediyorsanız Allah muhafaza ikinci üçüncü dayakta ses çıkaramazsınız. Olayı şimdiden ele almak en kolayı. Gidip bir darp raporu almak birdahaki şiddeti engeller. Eğer eşiniz adamsa bunun kontrolünü sağlar hastaysa dr a başvurur. Zor değil bunlar. Saçmalamanın lüzumu yok. Çocuğumun babası diyorsunuz da adam çocuğunun anasına tokat atıyor farkında mısınız? Bunun neresini normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Anlamak güç

Devamı gelmemesi için dua et..Çünkü devamı geliyor bir kere el kalktı mi ..illa ki geliyor..sen dua et ve olayları büyütmeden gerilim anında o odadan uzaklas. .Çünkü devamı gelebilir. .

Adam haklı hanımlar..
Ben yapsam esimde aynı tepkiyi verirdi muhtemelen.
Öfke kontrolsuzlugu goruyorum..

Eşinizin annesine olanları anlatmasını es mi geçiyorsunuz...Bebeği o gün annenize değil annesine götürmesini....? Bu son şiddet olur mu olmaz mı bilemem ama sizin yaptığınız hareketle de hem Bebek hem babası sizden okkalı bi tokat yemiş, sizin yanağınız onların ciğeri yanmış. Konuyu neresinden tutmalı bilemedim...

Çocuğa birsey oldu diye düşünmeden olmustur bence. Aynisini o yapsa sende anı beklenmedik tepki verebilirdin.

Madem darp raporu alarak pişman etmeyeceksiniz en yakın kavgada siz de ona patlatın bi tane görsün eşitliği adaleti. Kısasa kısasla geçici bir çözüm arayın kocanızdaki şiddet eğilimine

Kızınıza sinirlenip telefon fırlatmak bunun üzerinede çocuğu yüzüstü yere düşürmek.. Eşinizin yerinde olsam evet tokat atmazdım ama o sinirle üzerinize yürürdüm heralde kesin.Çünkü yok daha neler yani... Eşinizede yanaşmayın bişey demeyin kendi gelsin sakinlessin özürdilesin bilmemne.

Ben eşinin tokatindan çok senin el kadar bebeğe kızıp telefonu fırlatmana takıldım. Bide çocukcağiz yüz üstü düşmüş. Anladigim kadari ile kocan buna kızıp sana vurmuş. Ve sende küsüp çocuğunu o halde bırakıp kendini odaya kapatıp ağlamışın. Bana bu davranışınız hiç normal gelmedi. Siz gercek misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…