ilk tokat

bir anne olarak snei anlayabiliyorum.
çocuklar bazı çağda zorluyorlar anneleri.
benim oğlumda 2 yaşında. kreşten aldım dolmuş bekliyorduk.durakta beni perişan etti. kendini yerden yere atıyor nedeni mi?? yok.
altı temiz karnı tok bir yeri ağrımıyor. eline oyalansın diye cips! bile verdim ama yok. gelen giden bana kötü anne gözü ile bakıyor. çünkü çocuk yerde debeleniyor. ama kucağıma gelmiyor.
kendimi arabanın altına atasım geldi.. o kadar zorlandım ki..
eminim sen de çok zorlanıp bunu yapmışsındır.
eşinin de seni anlaması gerek. zira ikinizin çocuğu. misal benim eşim oğlumu bilir.. durumsuz ve baş edilmesi zor olan anlara şahit olmuştur.

eşin saçmalamış resmen tokat atmamalıydı. üstüne üstlük gidip annesine anlatması ayrı olay.. kesinlikle bir yaptırım uygulamalısın. ayrıca çocukla biraz da o ilgilensin.
bu arada şantım yok ama ben de hidrosefaliyim. üzüldüğüm zaman da sadece baş ağrım oluyor o kadar.. normal yani bu da.

Yorumunuz için çok teşekkürler o kadar iyi geldiki eşimdede şant yok ondada baş ağrısı oluyor korkuyorum ona karışamıyorum.aslında kızım çok yaramz değildir.bende biraz sakin olabilirdim ama tokat kabul edilemez.ne yapim hiç bilmiyorum

Vallah eski ben olsam o tokada karşılık bende atardım ama olgunlaştım biraz

Ya şiddet asla kullanmaz bana çok sinirlendi sanırım çocuğa çok düşkün ilgilenirde hep
Tamam çok sinirlendi diyorsunuz da ,annesine gidip 5 yaşında çocuk gibi anlatıyor birde olanı biteni,yetmiyormuş gibi ,tokadı yiyen siz olmanıza rağmen birde kayınvalide dırdırı dinliyorsunuz.
Kusura bakmayında bu konuda eşiniz nereden tutsak elimizde kalıyor.
Tokat atmıs,birde üste çıkıyor.

Vallah eski ben olsam o tokada karşılık bende atardım ama olgunlaştım biraz
olgunluk meselesi değil bu canım. kısasa kısas meselesi
30 yaşındayım ve 14 yıldır birlikteyim eşimle, son derece de olgun insanlarız ama sırf yaptığının nasıl bişey olduğunu anlasın diye atarım o tokatı. sevgiliyken tekme atmışlığım bile var. kimse bana o şekilde davranamaz, davranırsa da karşılığını alır

Aynen zoruma gidende o annesine anlatması.bunu kabul edemiyorum kaynanamada kızdım oğlun nie sana anlatıyor die .sorun evde kalır diye

Boyunuz kaç? Çocuğu ne kadar bir yükseklikten düşürdünüz merak ettim?

Şiddet sindirilicek bişey değil ama hemen boşan de denmez şu durumda. Telefonu duvara çarpıp, ki muhtemelen bunu yaparken bağırdınız da, ardından da 1 yaşında öz evladınız yere düşürmeniz adam da şok etkisi yapmış olabilir.

Pess yanii

Ya ben kanapede oturur durumdaydım kızımda kuçağımda kızımı yere bırakmaya çalıştım bırakmadan kendisi atladı halı kalın halıya yuzuştu çarptı

Kızı bilerek yere attığımı duşundu.oysaki evladımı bilerek atarmıyım yere

Hem tokat atıyor hem de gidip annesine mi anlatıyor?
Üstelik annesi de size trip atıyor?
Bu insanlar neyin kafasında ya...

Ya ben kanapede oturur durumdaydım kızımda kuçağımda kızımı yere bırakmaya çalıştım bırakmadan kendisi atladı halı kalın halıya yuzuştu çarptı
ne var şimdi bunda, çocuk düşmemiş bile
eşinin sana tokat atası gelmiş herhalde

Valla neyin kafasındalar bilemem kaynanama gereken cevabı verdim.eşimede verim o zaman neyin kafasındalar onlar duşunsun

küçücük bebeğe sinirlenip telefonu duvara çarpmak sonra yanlışlıkla çocuğu düşürmek.
Ailecek öfke kontrolü terapisi alın bence.
Bir de eşiniz çocuğu bilerek yere attınız mı sandı??
Hayretler içerisinde konuyu okuyorum.
Ben ki o kadar sinirliyimdir daha bir şey kırmışlığım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…