Eylül doğumlular mecbur gidiyor ekim kasım aralık dogumlular dilekceyle geç gidebiliyor diğer türlü sağlık raporu gerekli diye biliyorum.eylül ve agustos dogumlular bahtsız bedeviler geç göndermeniz daha iyi olur . İlkokulda bir nebze yakalıyorlar ama ortaokulda sıkıntı oluyor .Merhaba arkadaşlar
Anne olduktan sonra anladım ki tek sıkıntım tek derdim tek sevincim tek mutluluğum çocuklarım
12.09.2014 tarihli büyük oğlum
Seneye eylülde tam 72 aylık olmuşken 1.sınıfa gidecek yani gitmeli mi
Karar veremiyorum
Özellikle öğretmen arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Sizce gitmeli mi yoksa 1 sene sonra mı gitmeli
Şuan ana sınıfında ki arkadaşlarına göre en az 8 ay küçük ve 8 ay inanılmaz fark ediyor
Bir yandan da 1.sınıfa gitmeye istekli
Ve ben bu duruma nasıl yaklaşıcam bilemiyorum
Bilgili tecrübeli anneler öğretmenler lütfen yardımcı olun bana
Teşekkür ederim hepinize
oglum.bu yil 70 aylik basladi aslinda normal ama siniftaki cocuklari tam 1 yas buyuktuler cogu okuma yazma ogrenmis gelmis oglum biraz zorlandi ama alt yapi da onemli anaokulu egitimiiz iyi degilde ondanda olabilir ama gercekten iyi dusun ogretmenlerle karar vermelisinMerhaba arkadaşlar
Anne olduktan sonra anladım ki tek sıkıntım tek derdim tek sevincim tek mutluluğum çocuklarım
Karar veremiyorum
Şuan ana sınıfında ki arkadaşlarına göre en az 8 ay küçük ve 8 ay inanılmaz fark ediyor
Teşekkür ederim hepinize
Kızım oglunuzla aynı durumda şuan anaokuluna gidiyor seneye 1 sınıfa göndereceğimMerhaba arkadaşlar
Karar veremiyorum
Teşekkür ederim hepinize
Haziran doğumlular zaten gidecek zorunluBenim kızım da 2014 haziran doğumlu.ben göndermeyi düşünüyorum.göndermeyip neden hayatından 1 yılını çalayım diyorum ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Zorunlu olduğunu biliyorum zaten de kızımın anasifinda sadece kızım ve bir çocuk daha ilk okula gidecek.digerlerinin anneleri küçük yapamaz diye rapor alıp göndermeyecek.onları duyunca acaba dedim ben de.o yüzden dedim doğru mu yapıyorum diye.Haziran doğumlular zaten gidecek zorunlu
Göndermeseniz daha iyi. Çocuk zeki olabilir.Çabuk kavrıyor olabilir ama bu yıl oğlumun sınıfında bir yaş küçük bir çocuk var bildiğin eziliyor sosyal ilişkiler konusunuda düşünün derimBunu anaokulu ve rehberlik öğretmeni ile konuşun derim. Benim oğlumda 2014 Aralık doğumlu göndermeyi düşünüyorum. Okul arayışı içindeyim şimdiden. Kendim de öğretmenim. Ama zor işlemiş...
Bende tam bunu kastettimGöndermeseniz daha iyi. Çocuk zeki olabilir.Çabuk kavrıyor olabilir ama bu yıl oğlumun sınıfında bir yaş küçük bir çocuk var bildiğin eziliyor sosyal ilişkiler konusunuda düşünün derim
Rapor alıp erteleyebiliyorumSeneye mecbur gidecek, isteğe bağlı değil ne yazıkki., çocuğunuz mental bir problemi olursa ancak öyle uzatıyorlar süreyi. Bu sene bizim sınıfta bir çocuk vardı, 2 ay geldi öğretmen dilekçe yazdı, çocuk okuldan alındı seneye devam edecek sanırım
Mental bir problemi varsa rapor alıyorsunuz işde. Zorunlu eğitime giriyor çünkü.Rapor alıp erteleyebiliyorum
Çoğu kişi öyle yaptı
Göndermeyin o zaman . Rapor alın. Bir yıl hayata geç atılsın . Tabiki karar sizin .Oğlumun sınıfında dediğim gibi bir yaş küçük bir çocuk var. Annesine dedim ki geçen yıl gönderme okula. O da okuma yazmayı biliyor ve zeka testleri yüksek çıkıyor dedi. Şu an çocuğu sınıftakiler dışlıyor. Çocuk bu durumla başa çıkamıyor.Bende tam bunu kastettim
Yoksa oğlum yapar gerçekten ama sosyal ilişkiler konusunda 1 ay bile fark ediyor
Küçük olduğu anlaşılıyor ve eziyorlar
Geçen sen bizim durumumuzdaki kimse göndermedi
Şimdi oğlum onlarla ana sınıfında ve zorlanıyor
Bende bundan korkuyorumGöndermeyin o zaman . Rapor alın. Bir yıl hayata geç atılsın . Tabiki karar sizin .Oğlumun sınıfında dediğim gibi bir yaş küçük bir çocuk var. Annesine dedim ki geçen yıl gönderme okula. O da okuma yazmayı biliyor ve zeka testleri yüksek çıkıyor dedi. Şu an çocuğu sınıftakiler dışlıyor. Çocuk bu durumla başa çıkamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?