imdat

aysuuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
36
0
6
İstanbul
kızlar dügüne 3 ay kaldı nişanlımla kedi köpek gibiyiz her gün tartışıyoruz sebepli sebepsiz önceden böyle değildi iyice sıkıldım artık bunladım yeter ya((

Bunların bir başlangıç noktası olmalı. O noktayı bulun ilk once. Neyle başladı bu didismeler? Değişen ne oldu bu sure oncesinde?

Kötü düşünecek olursam; Nişanlınız evleneceğinizi garanti altına aldığı için gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Yok iyi niyetle yaklaşacak olursam; Evlilik kolay bir şey değil maddi,manevi her şey gidiyor,stres yapmış olabilir.Bu durumda stresini anne babası üzerinde atamayacağına göre size yöneliyor.Bence 2.seçenek olmalı.Atlatırsınız inş. şimdiden mutluluklar

Son düzenleme:
bu durumda evliliği bir kere daha sdüşünün. anlaşılan şu ki siz uyuşmuyorsunuz.
evlenince aynı evde yaşadığınızda bu kavgalar dahada artacak.
geçimsizliğin olduğu evliliklerin sonu belli zaten. boşanmak. bunu yaşamamak için şimdiden kararınızı verin.

Düğün zamanı bu tarz gerginlikler olabiliyor.
Gerçi biz yaşamamıştık ama çevremde çok duydum.
Anlaşamadığınız konular neler önce onu belirlemek lazım.
Eğer düğün stresindense aşılabilir ama farklı sebepler varsa
iyi düşünmelisiniz..

Canim bizde boleyiz :-( bizimde mayista düğün ve 2 gun kavgali 3gun normal inanli günler. Dugun zamanları oluyor. Erkegin maddi anlamda sıkıntıları olabiliyor Bizler daha duygusal sıkıntı lar yasiyoruz. Bence cok asiri değilse tartismalar, normal bunlar.. sonuçta yeni bir ev oluncak hem sende hem onda fazlaca gerginlik vardir. Bem cok uzatmamaya çalışıyorum genelde. Diorum paşama geccek bunlar. Bakiorumki oda ayni dusuncede duzeltme egiliminde o yuzden aşmaya çalışıyorum. Ama zor biliyorum anlıyorum seni. .. :-(

sorun nedir, kim haklı kim suçlu kim doğru bunlarda önemli.

düğün zamanı oluyor da nasıl oluyor? şahsen ben hiç yaşamadım. yaşanması da bana tuhaf geliyor...
bazı nedenlerden dolayı gerginlik olur ama sürekli olması bence hiç normal değil. en güzel zamanlar, en tatlı heyecanlar...
eğer nedenler eşya vs gibi uyduruk şeyler değilse, zeminde bir şey vardır bence.

Bunların bir başlangıç noktası olmalı. O noktayı bulun ilk once. Neyle başladı bu didismeler? Değişen ne oldu bu sure oncesinde?

ailesi maddi anlamda yardımcı olmuyor maddi olarak paralarıda var herşeyi beleşe getirmeye çalışıyorlar ama herşeye karışıyor k.v hiç sevmiyorum inanın çok sorumsuzlar ailecek hersey onların istediği gibi olcak sanki onlar evleniyo sorumsuzlar aramıyorlar bende aramıyorum artık en iyisi mesafeli ve uzak durmak sanırım tartışmamızın sebebi ailesi((( evleri var alt katında bizi oraya oturmaya çok meraklılar ama ben orda oturmayıp kimseyle aram dahada kötü olmasın diye kiraya gidicem buna bile izinleri yok biz işimizi bahane ettik yinede kırılmasınlar diye ama anlamıyorlarrr

nasıl izinleri yok. ben de bu ambargoları anlamıyorum. oğlan evlediriyor diye gelini çağdaş köle olarak mı almak lazım.
valla sen işin içinden çıkamıyorsan annen baban ağırlığını koysun..nasıl başlarsan öyle gider.

kızlar dügüne 3 ay kaldı nişanlımla kedi köpek gibiyiz her gün tartışıyoruz sebepli sebepsiz önceden böyle değildi iyice sıkıldım artık bunladım yeter ya((

öncesinde sorununuz yoksa.bu önemli gelişmenin sitresine bağlayabilrsiniz.ister istemez oluyor bu dönemlerde bende yaşadım aynısını ama evlendiğimin sabahında dedim ki amannnnn boşuna kırmışız birbirimizi :) geçici dönem tartışmalar normal kırıcı olmamaya dikkat edin yeter

Daha şimdiden dayatmalar başladığına göre
aranızda ki mesafeyi iyi ayarlamalısınız.
Yoksa bu hep böyle gider gibi..

Valla ne desem ki bilemedim. Şu ailelerin böyle zamanlarda her şeye karışmalarına çok sinir oluyorum. Bırakın evlenecek çiftler ne yapıyorsa yapsın,sadece destek olsalar yeter. Çok da arayı açmayın eşinizin ailesi ile sonra siz kötü ilan edilirsiniz.

amannn ailesi yüzünden aranızı bozmayın ya. yazık günah ikinizede boşver.. eğer ikinizinde işi gücü varsa çekin kredinizi kimseye minnet olmayın canım maddi açıdan evet zorlucak sizi ama en azından mutluluğunuz yerinde olcak borç biter elbet ama kv yaptığı her zaman aklında kalacak gün olacak devran dönecek kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. işte o zaman hesabını sorarsın.. ayrıca nişanlını seviyorsan ailesi yüzünden ayrımayı düşünme

düğüne yakın biz de çok kavga ederdk şimdi hatırlayınca gülüyorum bi çoğu saçmasapan şeylermiş.. evlenince geçti

Oyum sana.
Ayrı çıkın gerekirse kira verin.
Evlendikten sonra eşin de sana hak verecektir, şimdi farkında değil.
O bekarlığındaki gibi olacak sanıyo garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…