Çıkardığınız sonuç bu mu.. Ben büyük bişe yapmadım sadece duygularımı paylaştım sordum o sitede..ya sanal alem denmiycek, dikkat edilecek. Neyse ders olmuş.
Asla yanlış anladınız, sanal alem diye detaylandırmamak lazım demek istedim verilen bilgileri. Ders olmuş dikkat edersiniz dedim.Çıkardığınız sonuç bu mu.. Ben büyük bişe yapmadım sadece duygularımı paylaştım sordum o sitede..
Ve asla kimlik vermedim ama o benim olduğumu anlamış. Birde siz vurun.. Sağol.
Burayı bulamamış başka sitenin adını verdi.. Aslında konuyu burdan kaldırmak istedim. Ama olmadı orada 1 Paylaşım yapmıştım ama o sözü aratınca Google'da direk benim paylaştığım site açılıyordu. Ama kaldıttırdım çok şükür..bu adam dalga geçiyo senlle benden söylemesi. daha önceki konularınıda hatırlıyorum. üstelik senin ona olan ilginin farkında bi tarafları tavan yapmış.
kııız yoksa burda yazdıklarınıda bulmasın?
Tamam canım.. Ama çok kırıldım biliyo musun.. Ben ne yaptım dedim sadece. Yok canım acı çeken bir adamın paylaştığı bir durumdu yani çok çok özel bişe değildi.. O kadar utanıyorum ki.. Ben onu facden ekledim kabul etti yani öyle detay felan vermiştim ama asla kimlik vermedim. Kaldır diyince başımdan kaynar sular döküldü. Içim içimi yiyor..Konuyu tam anlamasamda ben senin yerinde olsam rezil oldugumu dusunmem karsimdakileri bir guzel bozardim
Sen insansin ondan hoslanabilirsin sevebilirsin hatta kor kutuk asik olabilirsin hatta onun hoslandigini dusunebilirsin ama sonra gercegi anladiginda ona gore davranirsin. Bahsettigin site neresi bilmiyorum ama her seyi paylasabilir fikir alabilirsin bu onlari hic ilgilendirmiyor bu sekilde davranmaya haklari yok. Ne demek yanina cagirip o yaziyi kaldir demek. Senin yerinde olsam ne basimi eger ne rezil oldugumu dusunur ne o odada peki efendim derdim. Ben mi eksik anliyorum whatsap durumu neydi ki bi ona ozel cumlemiydi bide babami tanimiyormus tipe bak.. kendine guven dik dur lutfen
Çok kırıldım çok.. Bu saatten sonra ben istemiyorum. Ne kadar Ağladım arkadaşlarım ne kadar teselli etti beni öldüm sandım. Bir de kendide değil arkadaşına söyletiyor..Çok kötü olmuş gerçekten. Tesadüfün böylesi. Hiç bise olmamış gibi davranın. Hatta takmiyormus gibi yapın bakalım ne olacak ? Bu vesileyle hislerinizi öğrenmiş oldu. Onunda size karşı hisleri varsa açılır bence. Ama ezik durmayın karşısında. Biliyorum zor ama kendinizden emin durun. Biraz sasirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Çok kırıldım çok.. Bu saatten sonra ben istemiyorum. Ne kadar Ağladım arkadaşlarım ne kadar teselli etti beni öldüm sandım. Bir de kendide değil arkadaşına söyletiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?