İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bahsettiginiz kişinin sevgilisi varmış,internete düşmüş haberleri sizce görüşmeniz doğru olur mu ?

kızlar kimmiş kimmiş merak ettim bir iki sayfa geriye okudum bulamadım

İbrahim toramn canım

neeee hay ben senin zevkine tüküreyim
bacım onlardan koca falan olmaz.gormuyonmu iki gün sonra boşanıyorlar.
haaa ben evlenmek istemiyorum aşk istiyorum diyorsan.kendine yazık edersin

hadi diyelim sevgili oldunuz aileniz ne der bu duruma ? magazinlere düşceksiniz belkide sizi çok üzen haberler olcak baska bır yerde baska kızla görülcek hemn çarpıtıp haber yapıcaklar falan ünlü biri sonuçta ayrıca sizinle evlenmeden birseyler yasamakta ister bu tipler... normal sevgili gibi evlilği beklemez tabi sizin tercihiniz iyi düşünün derim..

Kiz onun kardesleride ayni kendine benziyor gel sen onlara bak hem ünlüde değiller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayal bunlar tabii ki ama güçlü birisi olduğumu düşünüyorum kim olursa olsun fark etmez sevdikten sonra başka şeyler beni yıldıramaz... Şu zamana kadar anneme güven verdiğime inanıyorum kızsa bile bana güvenecek ve mutlu olmamı isteyecektir

Çok teşekkür ederiiim

Rica ederim. Ben daha cok yolda nasil tesadüfen karsilastiniz ona takildim. Yanlis anlamadm dimi. yoldan gecerken gördün? Ne sans valla :) ben imkan varken hayran oldugum kisinin konserine gidemiyorum :))

Son düzenleme:
Ayy bizim bi tanıdık da ondan hoşlanmıştı kuzeni sayesinde mi ne buluşmuşlardı ibrahim toramanla kız buluştuktan sonra çok cahil biriydi falan demişti

burda yeterince rezzil oldum bide kardeşlerine duyuramam :))

Bence öyle dusunme rezil olcak bisey yok sen hislerini acikca söylüyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…