Ayy bizim bi tanıdık da ondan hoşlanmıştı kuzeni sayesinde mi ne buluşmuşlardı ibrahim toramanla kız buluştuktan sonra çok cahil biriydi falan demişti
Bence öyle dusunme rezil olcak bisey yok sen hislerini acikca söylüyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy nasıl kim ne zamaaan nolmuş ayrıntılı anlatsanaa
1-2 yıl önce falandı bi arkadaşımız kafayı takmıştı ibrahim toramana, komşuları ibrahim toramanın akrabasıydı kız istanbulda yaşıyordu ama ailesi alanyadaydı bir şekilde kuzeni sayesinde istanbulda buluşmuş tanışmışlar ama kızın hayranlığı tanışınca bitmiş, çok cahil bir adamdı falan demişti bir de hemen kıza başka konuda yanaşmaya çalışmış.
faceni söyle tıklanma rekorları kır :)
Ayy ciddi misin ya akrep burcu bidekızın fiziği falan nasıldı acaba... Cahil diildir ya o kadadr
Aynen aynen nişantaşında :)
1.75 boy 55 kilo fıstık gibi kızdı vallacahillik konusunun detayını bilemiyorum canım, umarım sen de görüşebilirsin belki görüşünce sen de hislerinin çok da sağlıklı olmadığını fark edersin
Keske o zaman konussaydin. Adam dibinden gecmis de hem :sly:
Bence kesinlikle gidin konusun olumsuz yorumlara takilmayinKızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
pofta pofff bende 175 imde fıstık gibi değilim problem ordaya öyle birşey olsa
biile rahatlarım yani en azından aklımdan cıkar ıyyy cahil adam derim
http://m.haberler.com/ibrahim-toraman-sevgilisiyle-goruntulendi-5895324-haberi/ 3 hafta once yapilmis haberi.
Aynen görüp vazgeçersin, bir arkadaşın da dediği gibi onlardan koca olmaz ne yazık ki hoş bizim sevdiklerimizden de olmuyor hatta bir baltaya sap olmamalarına rağmen havalarından da geçilmiyorgörüşebilirsin inşallah
İlk görüşte aşk diye bir şey hala var demek ki, eminim çok aşığım diyorsun da belki şuan için böyle düşünüyorsun sadece bir hoşlantı olma ihtimali
daha yüksek.Dış görünüşünden etkilenip heyecana kapılmışsın gibi geldi karakterini bilmeden aşık olunması zor ve sağlıklı değil üzülebilirsin.
Üzülme ihtimalim çok yüksek ama öylece oturmak daha da zor...
Saçma ama şu zamana kadar 2 tane uzun ilişkim oldu sadece ama ikisindende ilk görüşte etkilendiğim için oldu normalde muhakkak kusur bulurum çok yakışıklı olması değilde bakışlar...
ne zaman görüşeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?