İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy nasıl kim ne zamaaan nolmuş ayrıntılı anlatsanaa

1-2 yıl önce falandı bi arkadaşımız kafayı takmıştı ibrahim toramana, komşuları ibrahim toramanın akrabasıydı kız istanbulda yaşıyordu ama ailesi alanyadaydı bir şekilde kuzeni sayesinde istanbulda buluşmuş tanışmışlar ama kızın hayranlığı tanışınca bitmiş, çok cahil bir adamdı falan demişti bir de hemen kıza başka konuda yanaşmaya çalışmış.

Son düzenleme:

Ayy ciddi misin ya akrep burcu bide kızın fiziği falan nasıldı acaba... Cahil diildir ya o kadadr

Ayy ciddi misin ya akrep burcu bide kızın fiziği falan nasıldı acaba... Cahil diildir ya o kadadr

1.75 boy 55 kilo fıstık gibi kızdı valla cahillik konusunun detayını bilemiyorum canım, umarım sen de görüşebilirsin belki görüşünce sen de hislerinin çok da sağlıklı olmadığını fark edersin

pofta pofff bende 175 imde fıstık gibi değilim problem orda ya öyle birşey olsa
biile rahatlarım yani en azından aklımdan cıkar ıyyy cahil adam derim

Bence kesinlikle gidin konusun olumsuz yorumlara takilmayin
eger giderseniz ve reddedilirseniz zaten hicbir aniniz yasanmisliginiz falan olmadigi için cok aci cekseniz bile en fazla bikac aya unutursunuz bu olayi
ama gitmezseniz, heleki gorusme sansini yakalayabilipte gitmezseniz hep içinizde kalicak, acabalar olacak aklinizda
Birakin herseyi akisina ne olacaksa olsun o adam sizi reddetse ne kaybedeceksiniz ki? Acimi cekeceksiniz, eminim bu cektiginiz ilk ask acisi degildir oncekileri nasil unuttuysaniz emin olun bunuda unutursunuz sonucta adami tanimiyosunuz bile unutulamayacak neyi varki?
Kendinizi olumsuz sonuca alistirarakta olsa gidin, bu isler hic belli olmaz :)
Bol şanslar

pofta pofff bende 175 imde fıstık gibi değilim problem orda ya öyle birşey olsa
biile rahatlarım yani en azından aklımdan cıkar ıyyy cahil adam derim

Aynen görüp vazgeçersin, bir arkadaşın da dediği gibi onlardan koca olmaz ne yazık ki hoş bizim sevdiklerimizden de olmuyor hatta bir baltaya sap olmamalarına rağmen havalarından da geçilmiyor görüşebilirsin inşallah

Orası öyle tabii de biz yine aynı şekilde aşık oluyoruz :) ayy inşallah canım

İlk görüşte aşk diye bir şey hala var demek ki, eminim çok aşığım diyorsun da belki şuan için böyle düşünüyorsun sadece bir hoşlantı olma ihtimali

daha yüksek.Dış görünüşünden etkilenip heyecana kapılmışsın gibi geldi karakterini bilmeden aşık olunması zor ve sağlıklı değil üzülebilirsin.

Üzülme ihtimalim çok yüksek ama öylece oturmak daha da zor...
Saçma ama şu zamana kadar 2 tane uzun ilişkim oldu sadece ama ikisindende ilk görüşte etkilendiğim için oldu normalde muhakkak kusur bulurum çok yakışıklı olması değilde bakışlar...

ne zaman görüşeceksiniz?

ya işte aşk böyle yakar da geçer, gönül bu ota da düşer *okada. ne diyelim Allah sabır versin.

Peki bak bunu oku şimdi belki bir fikir verir :))) Gerçek bir aşk hikayesi. bunu bir topik olarak yazacağım ama şimdilik buraya yazıyorum. :)

Moses Mendelson hiç yakışıklı bir adam değildi. Çok kısa boyunun olmasının yanı sıra, çok garip bir de kamburu vardı. Moses Mendelssohn, günün birinde Hamburg'da yaşayan bir işadamını ziyarete gitti. İşadamının, Frumtje adında çok güzel bir kızı vardı. Moses, bu güzel kıza umutsuz bir aşkla tutuldu. Fakat güzel kız onun çirkin görüntüsünden ürkmüştü. O nedenle, değil onun sevgisine karşılık vermek, yüzüne bile bakmak istemiyordu. Ayrılma zamanı geldiğinde Moses, güzel kızın üst kattaki odasına çıktı ve tüm cesareini toplayarak onunla son kez konuşma girişimde bulundu. Kızın güzelliği öylesine olağanüstüydü ki, bir an için onun Cennetten geldiğini bile düşündü. Fakat kızın başını kaldırıp da yüzüne bakmamaktaki direnci, Moses'i çok üzdü. Güçlükle başarabildiği konuşması sırasında çirkin aşık, bu güzel kıza bir soru sordu: Evliliklerin kutsal bir özelliği olduğuna inanır mısınız?dedi. Elbette diyerek cevapladı güzel kız ve gözlerini yine kaldırmayıp Moses in yüzüne yine bakmadan, kendi de ona bir soru sordu: Pek ya siz? dedi. Siz inanır mısınız buna ? Moses bir an bile duraksamadan. Evet, ben de inanırım dedi ve ekledi: Biliyor musunuz? Her erkek çocuğu doğduğunda Allah, onun evleneceği kızı belirlermiş. Benim doğumumda da, benim evleneceğim kız belirlenmiş ve bana "Senin karın kambur olacak" denmiş. O zaman ben bir istekte bulunmuşum Allah'tan. Allah'ım kambur bir kadın bir trajedi olur. Lütfen onun kamburluğunu bana ver ve onu güzel bir kadın yap demişim. Moses'in bu sözlerinden sonra Frumtje gözlerini yerden kaldırdı, onun gözlerinin içine baktı ve elini uzatıp Moses'in elini tuttu.
Ve daha sonra da onun sevgili eşi oldu. Bu anlattığım bir masal değildir. Ünlü Alman besteci Mendelssohn'un büyükbabası ile büyükannesinin evlenmelerinin hikayesidir:))
Eğer kendinde gidip açılma cesareti buluyorsan helal olsun sana :) ama sonuç malümdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…