hahahaaahaa çok güldüm buna da yalanmış o haber pelin krhn mı ne oyle bir haberde var mesela bende o kızı hç sevmem
o değilde şöyle bi baktım baya çapkın galiba bizim enişte. bisürü güzelle adı çıkmış yahuu :18:
Hiç sorma bende 1 aydır yemek bile yemeden spor yapıyorum sigarayı bıraktım argan yağları bilmem neler güzelleşmeye çalışıyorumda nereye kadar
................. seni göreydik iyiydi
Hiç sorma bende 1 aydır yemek bile yemeden spor yapıyorum sigarayı bıraktım argan yağları bilmem neler güzelleşmeye çalışıyorumda nereye kadar
Bu konuda ciddi misin ?? Şaka de lütfen.Sen kafanı torpido gözünde falan mı unuttun arkadaşım onun için bakım falan yapıyorsun bideVesile olmuş kendini bakıma almışsın diyelim :)
Çok güzel olduğumu iddia edemem ben ama çevremdekiler beğenir bir giderim var diyelim yani
11 Nisan 2014 teki haber..
Beşiktaş'ta Sezer Ötürk ile yaşadığı kavga sonrası kadro dışı kalan İbrahim Toraman yeni sevgilisiyle Bebek'te yakalandı.
SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU
Kız arkadaşını öpücüklere boğan ve sık sık sarılan futbolcu muhabirleri görünce erkek arkadaşına dönüp sohbete başladı. Morali bozulan Toraman mekanı terk etti
bakım yağaları, sigarayı bırakmak falan..kendını yenılıyormussun yaa
biz de görelım
belkı saçın ile ilgili bir fikir falan verırız
görmeden nasıl vereyımFikir ver yine de sen :)
görmeden nasıl vereyım
Bunu gördükte ayrılmış olmasını umuyorum
bugün yayınlanan sevgilisiyle videosu da var http://www.acunn.com/video/izle/ibrahim-toramanin-oyuncu-sevgilisi-kim/345129
soluk teni severım ben. soğuk ülkelerin prensesleri gelır aklımaAy ben bakım fikri falan sandımmm :) Esmerse koy sepete derler ya ben tam tersiyim işte soluk bir ten dagınık kaş yeşiil göz saçım koyu sarıydı daha yeni koyu kahve yaptım onlarda dümdüz
soluk teni severım ben. soğuk ülkelerin prensesleri gelır aklıma
Kız ödümü patlattın! Gülcan Arslan bu eski sevgilisi
sarı renklerden uzak dur bence. soluk tenlere kahve tonları guzel oluyorAyy teşekkür ederim :)
sarı renklerden uzak dur bence. soluk tenlere kahve tonları guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?