İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Toraman miymis? Koybasi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardon okudum simdi toraman mis. Bilmiyorum kultur ve guzellik nasil? Sansin buna bagli.

Buluşma ne zaman? Konuyu heycanla takip edicem. :) olumlu olumsuz sonuc ne olursa olsun yaz lutfen. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Pardon okudum simdi toraman mis. Bilmiyorum kultur ve guzellik nasil? Sansin buna bagli.

boyum uzun falan kilolu değilim yeşil gözlüyüm saclarım omuzumda kahverengi üniversite okuyorum daha önce katalog cekimleri için falan benimle calısmak istemişlerdi (basit cekimler) yani elim yuzum kotu diil kültürlüyüm de diyebilirim

Hayal kurmaya engel olamıyorum ama oyle birşey olmayacagınıda az cok kabbullenmiş durumdayım

Bi dusundumde bende olsam gidip konusabilirdim o ozguvene sahibim ama araya birini katarak degil. Yani surekli gittigi cafeye restauranta giderek gittigi spor salonuna giderek bi kac karsilasmadan sonra yanina gider tanisirdim o sure icinde karsilastikca bana olan hal ve tavirlarindan anlardim zaten nasil bi tepki verecegini

Kültür mü ? Ona mı bağlı Yok bee Toramandan bahsediyoruz

başka şehirde yaşıyorum ben iki kez istanbula gidip öyle denedim ama vakit ve para kaybı...

Aynen İbrahim Toraman :)

Yalnız dur 6 aydır ayağına top değmiyor toramanın kadrodışı.Sezon sonu da yolcu takımdan.Anadolu kluplerinden birine giderse şansın artabilir :)

Aynen seneye beşiktaşta diil ama ruh hali ne durumdadır bu yuzden bilemem Anadolu klubune giderse o nereye ben oraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…