dimi bizim ne eskıgımız var hem nıyetımızde cıddı
Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
Yalnız var ya futbolcu lafı ilk geçtiğinde tam da demiştim ki inşallah toraman değildir diye direkt o çıktı. Bence en bulaşmaman gereken kişiye karşı bişey beslemişsin ne yazık ki.. O adamın inanılmaz kötü bi hayatı var sürekli görüyodum bi ara zaten haftada 3-4 gece gittiği tek yer var hani tanışamıcak olsan bile oraya giderek tanışabilirsin en kötü.. Ama gayet her gece başka 3-4 kızla takılan önüne gelene asılan bi tip hatta bizim arkadaş grubumuza bile yanaşmaya çalışmıştı bi ara. Git tanış tabi yine içinde kalmasın da büyük hayaller kurma derim.
bende yakında cıcegımı cukulatamı alıcam kerem bursını ıstemeye gıdıcem
Olsun çok isterim gerçekten.kadinlar futbolculara hayallerinin peşinden gittikleri için aşik olurlarmiş.gerçi seninki mesleğini bilmeden olmuş ama inşallah isteğin gibi olur
Doygunluga ulassa ne olur ki gulum bu tip adamlar hicbir zaman degismez. O unlu bile olsa senin daha iyilerine layik oldugunu hissediyorum icten ice.. :)
Bence bu kadar soylenenlerden sonra adam seni begense bile bir iki bulusmadan sonra tum hevesini alacagini tahmin ediyorum.
Teşekkü ederim :) Hayırlı olmayacaksa öyle olsun zaten...
Bu arada lafim yanlis anlasilmasin. Bir iki bulusmadan sonra hevesini sen alirsin ve uzaklasirsin. O degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?