İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ünlü biriyse sen açıldığın anda belden aşşa düşünür dikkatli ol derim.sarıl fln derken başka şeye dönüşmesin.aşık oldun diye sni kullanmasın izin verme.hayatında biri olmadına eminmisin peki.ilk gördüğün birinede nasıl aşık olunuyo onu hiç anlamam.evlendiğim kişiye aşık oln kadar kaç ay geçti tanıdıktan sonra aşık olabildim.

Olsun çok isterim gerçekten.kadinlar futbolculara hayallerinin peşinden gittikleri için aşik olurlarmiş.gerçi seninki mesleğini bilmeden olmuş ama inşallah isteğin gibi olur

Yalnız var ya futbolcu lafı ilk geçtiğinde tam da demiştim ki inşallah toraman değildir diye direkt o çıktı. Bence en bulaşmaman gereken kişiye karşı bişey beslemişsin ne yazık ki.. O adamın inanılmaz kötü bi hayatı var sürekli görüyodum bi ara zaten haftada 3-4 gece gittiği tek yer var hani tanışamıcak olsan bile oraya giderek tanışabilirsin en kötü.. Ama gayet her gece başka 3-4 kızla takılan önüne gelene asılan bi tip hatta bizim arkadaş grubumuza bile yanaşmaya çalışmıştı bi ara. Git tanış tabi yine içinde kalmasın da büyük hayaller kurma derim.

Arkadaşı üzer desene

İyi oldu bence bu uyarıyı yaptığın..

Toraman zaten sürekli gece hayatında kız düşürmeye çalışan bir tip bir kere anjelique de bir kere de reinada (aunı gruptaydık arkadaslarımın arkadasıymıs) karşılaştım gayet kolay etkilersin eğer tipin düzgünse ancak devam etmez..bence uzak durman gereken biri ama yinede şansını dene hiç belli olmaz

Kızlar teşekkür ederim hepinize... Bilmiyorum ilk defa böyle oldum yazdıklarınızı başkasına yazsanız adam yalvarsa köpek olsa umursamam ama bilmiyorum içimde birşey sürekli dürtüp duruyor ... ne gidip pişman olmak isstiyorum ne de öylece oturup pişman olmak istemiyorum ... hem en kötüyü hem en iyiyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü olanları beynim algılamak istemiyor

Benim özgüven falan kalmadı zaten ama... yani elime hiç fırsat geçmez gibi bakıyorsunuz sanırım... ne bileyim hani yas bas doygunluğa ulaşmamış mıdır

Olsun çok isterim gerçekten.kadinlar futbolculara hayallerinin peşinden gittikleri için aşik olurlarmiş.gerçi seninki mesleğini bilmeden olmuş ama inşallah isteğin gibi olur

Evet futbolcu olması bambaşka bir karizma yarattı tabii ama işimi zorlaştırdı

Doygunluga ulassa ne olur ki gulum bu tip adamlar hicbir zaman degismez. O unlu bile olsa senin daha iyilerine layik oldugunu hissediyorum icten ice.. :)

Bence bu kadar soylenenlerden sonra adam seni begense bile bir iki bulusmadan sonra tum hevesini alacagini tahmin ediyorum.

Teşekkü ederim :) Hayırlı olmayacaksa öyle olsun zaten...

Bu işler belli olmaz ama o kişiyide magazinsel olarak tanıdığımızdan işin zor gibi he belki konuşursunuz ama siz baya ciddi bir ilişki istiyorsunuz üzülürsünüz. Hiç bulaşmamak en mantıklısı aşk değil hayranlık sizdeki bence yolun çok daha başı geri dönseniz sizin için daha iyi olacak gibi

Bir de su var sevgilisi olma ihtimalini bile goze alarak bulusmayi dusunuyorsunuz hadi siz basladiniz iliskiye diyelim ya baska hayranlarinda siz varken bu sekilde gorusmek isterse? Sizle bunu yapan baskasiylada size yapar bilemezsinizki.. Olsa da saglikli bir iliski olacagina inanmiyorum :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Toraman miymis?? Ben bilmiyorum ama duyduğum kadariyla her kizlarla eglenip yataga atma gibi istegi varmış. Gerci hepsi ole ama genede bunun niyeti belli baştan. Futbol hayatinin kötü olmasinin bi sebebi de buymus. Dedigim gibi ben tanimiyorum ama bizim bi arkdsa asilmis o söylemişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…