İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayranlıkla aşkı birbirine karıştırma derim.Öyle ilk görüşte aşklar filmlerde oluyor.Bu zamnda bu devirde artık insan aklını çok iyi kullanmalı.Aşk o kadar basit birşey mi.Adamı tanımıyor huyunu suyunu bilmiyorun.Sen böyle deli aşık gibi peşine düşersen,bu zaafınıda iyi kullanır kötü niyetliyse.

O dansları beni benden alıyor Ekranın icine dalıp o palayla boynunu kesesim geliyo

Survivorın en ünlü kişisi

canım öyle ünlü olduysa arkadaşın işi zor:))

Kizlaar hepimize tesekkur ettimm.. Bordo iyi fikir hic dusunmemistim bak hep sade seyler geldi aklima benim. Guven cok kirildi ama napalim icimde kalmasidan iyidir maximum ne yasyabilirim zaten akilda pismanlik olarak kalmasindan.iyidiir elbet diye dusunuyorum;(

İnsan yaşadıklarından çok yaşayamadıklarının pişmanlığını yaşarmış, o nedenle içinde kalacağına yaşayarak görmen senin için daha iyidir. beğendiğin için tanış ama seni de çantada keklik görmesin, ayakların yere sağlam bassın, İstediğini yapan, özgüveni sağlam ben sana ulaştım ama olmasa da olur resmi çizmen de tavsiyemdir :):):)

Mayıs 2013 te Ömer Gedikle yaptığı röportaj belki işine yarar :)

Bekar mısın hâlâ, yok mu kız arkadaşın?

- Yok.

Huysuz musundur?

- İlişkide zorum diyeyim.

Futbol biraz ego işi, onunla ilgili olabilir mi?

- Onun da biraz payı var. İstanbul’da, dışarıdan farklı görünse de çok az sayıda ilişki düzgün gidiyor. Bana denk gelmedi ya da ben yakalayamadım. Yaş geçtikten sonra daha mantıklı yaklaşıyorsun, atlamıyorsun her şeye...

Aşk nedir senin için?

- Aşk, o kişinin her an aklında olması; yemek yerken, yatarken...

Akrep burcusun, hangi özelliklerini taşıyorsun?

- Maalesef bütün özelliklerini taşıyorum

En maalesef olanı hangisi?

- Zordur akrep burcu, özellikle kadınlardan bu tepkileri alıyorum. Kolay güvenmez, hırslıdır, beklentileri fazladır, kıskançtır. Aslında ben burcumu seviyorum ama genellikle kadınlar pek sevmiyor.

En sevdiğin kelime...

- Tatlım...

En sevmediğin kelime?

- Emrivaki konuşmaları sevmem.

En sevdiğin ses?

- Sessiz sakin bir yer ve kuşların sesi.

Çocuk istiyor musun?

- Çocuk istiyorum, ileride evlenirsem de bunun için evleneceğim zaten.

adam ileride düşünüyormuş evlenmeyi ozaman arkadaşın işi zor..birde şu an onun egosu tavan yapmıştır..etrafında bir sürü kız vardır böyle

heee şimödi çaktım tatlım ya ben tv sevmemki ama bu survivor çok komikkkk gözüm takılıo görünce bi bak çok salak turabi D:

şimdi bakıcam netten..merak ettim

bu tipler genelde kendini bir şey sanan ne oldum delisi sonradan görmeler olurlar. istisnalar da vardır ama geneli böyle bence. sen aklı başında bi bayana benziyosun yazdıklarından. şöyle normalinden bir delikanlıyla aranı yapalım biz senin hiç görmemiştim sadece ismini duymuştum toramanın şimdi konuyu okuyunca resmine baktım da hiç beğenmedim ayrıca. kapkara saç kapkara sakal haa bu arada ben de sıkı bir Serhat Teoman (bugünün saraylısı-Savaş) hayranıyım. biraz sıksam ben de aşık olabilirim aşık olmanın hayali bile güzel

Son düzenleme:
Bende zamanında İlhan Mansız'a aşık olmuştum. Gecem gündüzüm oydu. Evlendiğinde az ağlamamıştım. Kendimi paraladım onun için. Ahhh ahhh.. Ama şimdi ekranda görünce bumuymuş yaa aşık olduğum adam diyorum. Herkesin hayatında böyle hayranlık duyduğu hatta bazdn dozu kaçırdığı ünlü birileri olmuştur. Geçici birşey.

Konuyu dagıtmak gibi olmasın bugününün saraylısındaki fatih savası gölgede bırakıyo.az sıksam bende fatihe aşık olcm : )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…