Bir de su var sevgilisi olma ihtimalini bile goze alarak bulusmayi dusunuyorsunuz hadi siz basladiniz iliskiye diyelim ya baska hayranlarinda siz varken bu sekilde gorusmek isterse? Sizle bunu yapan baskasiylada size yapar bilemezsinizki.. Olsa da saglikli bir iliski olacagina inanmiyorum :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar gitmeye kesin karar verirsem ne giymeliyim sizce kot mu elbise falan mı İstanbul da hava nasııl:84:
Dalgali saclar cok hafif bir makyaj bordo canta bordo stiletto boyfriend kot ekru yada beje kacan duz bir tisort o dogallikla bordonun asaletinin karistigi şık bir kombinasyon olabilir, aklinda bulunsun.kot düzde tercih edilebilir ama biraz kalitesini belli eden bişey olsun. Dudaklarinida geri planda birakip yesil gozlerini ortaya cikarabilirsin bugulu bir bihter makyaji mesela
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimmis kimmis
valla kim olduğunu söylersen yardımcı olurumbelki tanıdıklarımız bile çıkabilir özgüveninede bayıldım haa güzel valla başka şehire gidecen ne giyeceğine karar veriyosun çok hoş dert okumakdan bunalmışdım tamda
C Bir kadına en çok yakıştırdığınız kıyafet hangisidir? Akşam yemeğinde sevgilinizi nasıl görmek istersiniz?
İ.T. Ben çok fazla rahat, salaş tarzda giyinmeyi sevdiğini söyleyen kadınlardan pek hoşlanmıyorum. Eğer akşam yemeğiyse, bana değer veriyorsa özenle hazırlanıp şık gelmesini isterim. Gündüz spor şıklık tercih edebilir. Topuklu ayakkabıyı kadınlara çok yakıştırıyorum; gece davetlerinde giymeliler ama günlük hayatta bir kadın neden topuklu ayakkabı giysin ki? Tabii ki rahat olmayan, çok yüksek topuklu, frapan ayakkabılardan bahsediyorum.
C Nasıl kadınlar sizi çileden çıkarır?
İ.T. Çok konuşan kadınlara tahammül edemiyorum. Çok konuşan bir adam değilim; karşımdaki kadın da çok konuştuğunda belli bir zaman sonra onu dinleyemiyorum artık, konudan kopuyorum.
Bir röportajinda soyle anlatmis insallah faydasi olur
Ünlü de ne kadar ünlü, neyi ünlü. Turabi mi neyse o da ünlü mesela suanda
Kızlar teşekkür ederim hepinize... Bilmiyorum ilk defa böyle oldum yazdıklarınızı başkasına yazsanız adam yalvarsa köpek olsa umursamam ama bilmiyorum içimde birşey sürekli dürtüp duruyor ... ne gidip pişman olmak isstiyorum ne de öylece oturup pişman olmak istemiyorum ... hem en kötüyü hem en iyiyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü olanları beynim algılamak istemiyor
hahahahahahaha ayyyyyyyyy su an gülmekten kopuorum evet su an en ünlü Turabi
O dansları beni benden alıyorhahahahahahaha ayyyyyyyyy su an gülmekten kopuorum evet su an en ünlü Turabi
turabi kim ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?