İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok yanlış anlaşılmışım sevgilisi varsa zaten duygularımdan bahsedemem ben yoksa veya ayrıldıysa diye bakıyorum konuya...

Kızlar gitmeye kesin karar verirsem ne giymeliyim sizce kot mu elbise falan mı İstanbul da hava nasııl :84:

Kızlar gitmeye kesin karar verirsem ne giymeliyim sizce kot mu elbise falan mı İstanbul da hava nasııl :84:

Dalgali saclar cok hafif bir makyaj bordo canta bordo stiletto boyfriend kot ekru yada beje kacan duz bir tisort o dogallikla bordonun asaletinin karistigi şık bir kombinasyon olabilir, aklinda bulunsun.kot düzde tercih edilebilir ama biraz kalitesini belli eden bişey olsun. Dudaklarinida geri planda birakip yesil gozlerini ortaya cikarabilirsin bugulu bir bihter makyaji mesela

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Stiletto ve kot uyumuna bayılıyorum yaa belki bir de blazer ceket tadından yenmez valla

valla kim olduğunu söylersen yardımcı olurum belki tanıdıklarımız bile çıkabilir özgüveninede bayıldım haa güzel valla başka şehire gidecen ne giyeceğine karar veriyosun çok hoş dert okumakdan bunalmışdım tamda

aa ciddi o muymuş Sivaslı oluyor kendisi hemşerim ilk alt yapıda sivasda başlamıştı futbola ama işde futbolcu olunca nebiliyim cesaretini kırmak istemem ama baya havalı şuan gerçi bu işler hiiç belli olmazda bakalım hayırlısı

C Bir kadına en çok yakıştırdığınız kıyafet hangisidir? Akşam yemeğinde sevgilinizi nasıl görmek istersiniz?
İ.T. Ben çok fazla rahat, salaş tarzda giyinmeyi sevdiğini söyleyen kadınlardan pek hoşlanmıyorum. Eğer akşam yemeğiyse, bana değer veriyorsa özenle hazırlanıp şık gelmesini isterim. Gündüz spor şıklık tercih edebilir. Topuklu ayakkabıyı kadınlara çok yakıştırıyorum; gece davetlerinde giymeliler ama günlük hayatta bir kadın neden topuklu ayakkabı giysin ki? Tabii ki rahat olmayan, çok yüksek topuklu, frapan ayakkabılardan bahsediyorum.
C Nasıl kadınlar sizi çileden çıkarır?
İ.T. Çok konuşan kadınlara tahammül edemiyorum. Çok konuşan bir adam değilim; karşımdaki kadın da çok konuştuğunda belli bir zaman sonra onu dinleyemiyorum artık, konudan kopuyorum.

Bir röportajinda soyle anlatmis insallah faydasi olur

Ben bu konuyu bir yerden hatirliyor gibiyim :sly::sly::sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hatırlıyor gibiyim ama o başka üyeydi
onun ki Galatasaraylıydı canım ne oldu acaba merak ettim bak şimdi onu da

Ahahah cok hossunuz yaaa konu sahibesine super yardim iste
Haydi bakalim kolay gelsin konu sahibesi

Ünlü de ne kadar ünlü, neyi ünlü. Turabi mi neyse o da ünlü mesela suanda

Yolda gördün de mi svedin anlamadım nasıl bi tesadüf
Bi daha görme imkanın yoksa bi bardak soğuk su iç
Boşver

Bence boşuna uğraş vermeyin..Günü birlik sevgili peşindedirler öyle paralı ünlü futbolcular..Bir sürü hayran aşık olan ve itiraf eden güzel kız vardır etrafında merak etmeyin ilk siz değilsinzdir...O yüzden duygularınızın onların egolarına hizmet etmek dışında bir önemi yoktur gibi geliyor..

İçinde bir umut var çünkü. Zaten olması gereken bu gayet normal.
Ben gidip tanışman gerektiğini düşünüyorum. Git ve kendin karar ver. Genel görüşe katılıyorum. Futbol mesleğine bağlı olanlar genel kültür olarak çok yetersizdir. Çocukluktan itibaren başlayan meslektir bu ve eğitim hayatları bizimkine benzemez. Sonradan açıköğretime başlayanı çoktur. Eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır derler. Önemli olan karakteri kendi yetiştirebilmiş mi?

Ünlü veya ünsüz hovarda erkek de çoktur. Bayanlar yıllardır evli oldukları adamları tanıyamayıp aldatılıyor.
Belki de bahsettiğin şahıs hızlı yaşayan bir tiptir ve onu dizginleyecek kişi sensindir. O kişiye denk gelememiştir.
Yaşa ve gör. Ama temkinli davran her duruma hazırlıklı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…