İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kaçırdım ya Turabiye aşık biri mi var kendi halime bakmadan ona sesleniyooorum simdi baktım da herkes şikayetçi ondan

konuyu okuyorum...okuyorum...en sonunda bu ünlü kimmiş diye biraz gerilere gittim...sizin yorumu gördüm.ömer gedik yazmışsınız herhalde odur dedim..açtım google'ı ömer gedik arıyorum görsellerde.yok!ömür gedik çıkıyor.hayır ben ömer gedik arıyorum.inatlaşıyorum ...en sonunda ömer gedik diye birinin olmadığını ömür gedikin röportajı olduğunu görüyorum.iyiyim sanırım..

İlahi ya alemsin :)))

Siz çok film izlediniz sanırım nasıl tanışacaksınız öyle elinizi kolunuzu sallayarak tanışamazsınız herhalde hadi evinin adresi var gittiniz ne diyeceksiniz ben size aşığım hoşlanıyorum mu diyeceksiniz o ne yapacak al numaramı görüşelim mi diyecek buluşmamı ayarlayacak, bir anda çarpılacak mı. Bunu diyen tek kişi siz olmamışsınızdır emin olun ama sizin ki sadece hayranlık o insanı ne kadar yakından tanıyabilirsiniz size uyumlu olduğunu anlayabilirsiniz ki yaşam tarzları farklı bir kere o yüzden çoğu ünlü ünlüyle evlenir onu anlasın yaşantısına yakın olsun diye bunlar sizin kaldırabileceğiniz şeyler değil bak ablan yaşındayım dış görünüşle hayat tarzları çok farklı şeyler. Bence bu rüyadan bir an önce uyanın hayal kırıklığı yaşamamak için. içimde ukte kalmasın diyorsanız tanışın tabi.

Kimmiş o ünlü ayy çok merak ettim
Ünlü eş adayısınız demek

Film seyretmekle alakası yok ben evlenmeye gidiyorumda demiyorum birinden etkilendim şanssızlıgım ünlü olması ve herkes birinden etkilenip hayal kurabilir ve hayali için çabalayabilir zor veya kolay belki iğrenç biri bilemem elbette ama bunu gözümle görmeden cok huzursuz ve mutsuzum...tesekkür ederim

kaç yaşındasın merak ettim. ünlülere en son 15 yaşında hayrandım. 16 yaşına bitti bu tür durumlar.

Yok Turabiyi tanımıyorum bile 24 yaşındyım sadece senin neden terslediğini anlamadım

terslemedim evladım soru sordum. 24 yaşında birisi için bu konu biraz çocuksu geldi. demek ki bazıları geç olgunlaşıyor. neyse feleğin çemberinden geçmemişsin demek ki. o da olur.

Son gelişmeleri alalım bakalım ? Noldu h.sonu yolculuk var mı ??

ben öyle düşünmüyorum platonik aşk her yaşta olabilir..aşk bu nezaman geleceği belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…