- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Selecilere benziyor sanki :)
imkansız diye birşey yoktur özgüven ve deli cesareti vardır
konuyu okuyorum...okuyorum...en sonunda bu ünlü kimmiş diye biraz gerilere gittim...sizin yorumu gördüm.ömer gedik yazmışsınız herhalde odur dedim..açtım google'ı ömer gedik arıyorum görsellerde.yok!ömür gedik çıkıyor.hayır ben ömer gedik arıyorum.inatlaşıyorum ...en sonunda ömer gedik diye birinin olmadığını ömür gedikin röportajı olduğunu görüyorum.iyiyim sanırım..İnsan yaşadıklarından çok yaşayamadıklarının pişmanlığını yaşarmış, o nedenle içinde kalacağına yaşayarak görmen senin için daha iyidir. beğendiğin için tanış ama seni de çantada keklik görmesin, ayakların yere sağlam bassın, İstediğini yapan, özgüveni sağlam ben sana ulaştım ama olmasa da olur resmi çizmen de tavsiyemdir :):):)
Mayıs 2013 te Ömer Gedikle yaptığı röportaj belki işine yarar :)
Bekar mısın hâlâ, yok mu kız arkadaşın?
- Yok.
Huysuz musundur?
- İlişkide zorum diyeyim.
Futbol biraz ego işi, onunla ilgili olabilir mi?
- Onun da biraz payı var. İstanbulda, dışarıdan farklı görünse de çok az sayıda ilişki düzgün gidiyor. Bana denk gelmedi ya da ben yakalayamadım. Yaş geçtikten sonra daha mantıklı yaklaşıyorsun, atlamıyorsun her şeye...
Aşk nedir senin için?
- Aşk, o kişinin her an aklında olması; yemek yerken, yatarken...
Akrep burcusun, hangi özelliklerini taşıyorsun?
- Maalesef bütün özelliklerini taşıyorum
En maalesef olanı hangisi?
- Zordur akrep burcu, özellikle kadınlardan bu tepkileri alıyorum. Kolay güvenmez, hırslıdır, beklentileri fazladır, kıskançtır. Aslında ben burcumu seviyorum ama genellikle kadınlar pek sevmiyor.
En sevdiğin kelime...
- Tatlım...
En sevmediğin kelime?
- Emrivaki konuşmaları sevmem.
En sevdiğin ses?
- Sessiz sakin bir yer ve kuşların sesi.
Çocuk istiyor musun?
- Çocuk istiyorum, ileride evlenirsem de bunun için evleneceğim zaten.
konuyu okuyorum...okuyorum...en sonunda bu ünlü kimmiş diye biraz gerilere gittim...sizin yorumu gördüm.ömer gedik yazmışsınız herhalde odur dedim..açtım google'ı ömer gedik arıyorum görsellerde.yok!ömür gedik çıkıyor.hayır ben ömer gedik arıyorum.inatlaşıyorum ...en sonunda ömer gedik diye birinin olmadığını ömür gedikin röportajı olduğunu görüyorum.iyiyim sanırım..
Siz çok film izlediniz sanırım nasıl tanışacaksınız öyle elinizi kolunuzu sallayarak tanışamazsınız herhalde hadi evinin adresi var gittiniz ne diyeceksiniz ben size aşığım hoşlanıyorum mu diyeceksiniz o ne yapacak al numaramı görüşelim mi diyecek buluşmamı ayarlayacak, bir anda çarpılacak mı. Bunu diyen tek kişi siz olmamışsınızdır emin olun ama sizin ki sadece hayranlık o insanı ne kadar yakından tanıyabilirsiniz size uyumlu olduğunu anlayabilirsiniz ki yaşam tarzları farklı bir kere o yüzden çoğu ünlü ünlüyle evlenir onu anlasın yaşantısına yakın olsun diye bunlar sizin kaldırabileceğiniz şeyler değil bak ablan yaşındayım dış görünüşle hayat tarzları çok farklı şeyler. Bence bu rüyadan bir an önce uyanın hayal kırıklığı yaşamamak için. içimde ukte kalmasın diyorsanız tanışın tabi.
Kimmiş o ünlü ayy çok merak ettim
Ünlü eş adayısınız demek
ortaokula filan gidiyorsun herhalde?
ibrahm toraman :) Eş adayımıııı Allah söyletmiş olsun
İbrahim toraman mı turabi mi kızım? ama olur böyle birden fazla. bu yaşlarda hormon patlaması normal evladım. :81:
Yok Turabiyi tanımıyorum bile 24 yaşındyım sadece senin neden terslediğini anlamadım
terslemedim evladım soru sordum. 24 yaşında birisi için bu konu biraz çocuksu geldi. demek ki bazıları geç olgunlaşıyor. neyse feleğin çemberinden geçmemişsin demek ki. o da olur.
Son gelişmeleri alalım bakalım ? Noldu h.sonu yolculuk var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?