- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
Gördüğümde o oldugunu bilmiyordum ki hani belki ciddi düşünemezdim evet ama en azından konusurdum
Bence reddetmez hosuna bile gidebilir ama tabi konusmayi kabul ederse toroman:)
http://spor.haberler.com/ibrahim-toraman-sevgilisiyle-goruntulendi-5895324-haberi/ burda işte 11 nısan diyor
%1 bile şansın yok diosun sen:18:
Benim ki de imkansız ötesiymiş zaten
Valla canim yine olmaz olmaz diye bisey yoktur ama koyu bir Besiktasli olarak az cok butun futbolcularimiz ne yapida karakterde oldugunu yasayis tarzlarini bildigimden diyorum.Sezon bitti aa tasi taragi toplayin memleketim sivasta gecireyim tatilimi diyecek yapida degilki gecen yazi az cok arastir kimlerleydi takip edebilirsin.Kendi ozel kuaforu vardir vs vs...Umut baglama hatta unut.Ama yinede sansimi deneyeyim diyorsan sen bilirsin.O evlenmek istiyorum lafini kac sezondur ediyor o dillere pelesenk oldu toramanin .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aarkadasım adamın sevgılısı var hala umut baglıyosun uzak dur ve sakın gıtme dıcem sen yıne kendı bıldıgını
okuyacaksın o yuzden hayırlısı olsun.....
Sürekli yanında biri gidip biri geliyomuş zaten... Ciddi bir iilişkiyse bulaşmam
bu arada randevu ayarladın mı sen kesin
Genel olarak herkes şansımın eksilerde oldugunu söylüyor yaniiPeki bu futbolcular ciddi ilişkiyi nasıl yasıyor ki benim gibilerin sansı sıfırsa ağlattınız ha beni
Genel olarak herkes şansımın eksilerde oldugunu söylüyor yaniiPeki bu futbolcular ciddi ilişkiyi nasıl yasıyor ki benim gibilerin sansı sıfırsa ağlattınız ha beni
ayarladım gibi birşey sayılır
Kisa ve net aciklayayim.
Sergen Yalcin da futbolcu Tolga Zengin de.Aradaki fark bu kadar basit.Sergenin hayatina bak ide tolganin mutevazi hayatina bak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?