İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gördüğümde o oldugunu bilmiyordum ki hani belki ciddi düşünemezdim evet ama en azından konusurdum

Yalniz ne merakli bir milletiz. Ogrenene kadar iskence cektirirdik sana. Ogrendikten sonra aman olmaz o is deyip kestirip atiyoruz.

%1 bile şansın yok diosun sen:18:

Valla canim yine olmaz olmaz diye bisey yoktur ama koyu bir Besiktasli olarak az cok butun futbolcularimiz ne yapida karakterde oldugunu yasayis tarzlarini bildigimden diyorum.Sezon bitti aa tasi taragi toplayin memleketim sivasta gecireyim tatilimi diyecek yapida degilki gecen yazi az cok arastir kimlerleydi takip edebilirsin.Kendi ozel kuaforu vardir vs vs...Umut baglama hatta unut.Ama yinede sansimi deneyeyim diyorsan sen bilirsin.O evlenmek istiyorum lafini kac sezondur ediyor o dillere pelesenk oldu toramanin .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aarkadasım adamın sevgılısı var hala umut baglıyosun uzak dur ve sakın gıtme dıcem sen yıne kendı bıldıgını okuyacaksın o yuzden hayırlısı olsun.....

Çok baktımda bir durulsun artık ama demii

Böyle batıl inançlarım falan yoktur da o kadar çok teadüf yasadım ki artık Allahın işi falan diyodum kendimi kandırdım sanırım

Genel olarak herkes şansımın eksilerde oldugunu söylüyor yanii Peki bu futbolcular ciddi ilişkiyi nasıl yasıyor ki benim gibilerin sansı sıfırsa ağlattınız ha beni

He he bekle durulur o :) Dunyalar tatlisi efendisi oguzhan varken srn git deligoz toramana :) yapma etme valla

Genel olarak herkes şansımın eksilerde oldugunu söylüyor yanii Peki bu futbolcular ciddi ilişkiyi nasıl yasıyor ki benim gibilerin sansı sıfırsa ağlattınız ha beni

orası kızların kendılerıne aşık etmesinde gızlı

ağlayacak bır şey yok, çocuk değilsin bu kadar kaptırma kendını

Kisa ve net aciklayayim.

Sergen Yalcin da futbolcu Tolga Zengin de.Aradaki fark bu kadar basit.Sergenin hayatina bak ide tolganin mutevazi hayatina bak.

Kisa ve net aciklayayim.

Sergen Yalcin da futbolcu Tolga Zengin de.Aradaki fark bu kadar basit.Sergenin hayatina bak ide tolganin mutevazi hayatina bak.

kısa ve öz bir cevap olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…