İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öldürdün beni şu an

Hayatımda ilk defa böyle birşey hissediyorum oda ünlü olmasıyla alakasız dedim ya keşke cafede garson olsaydı en azından konuşma sansım olurdu

Bence garson olsaydi bu kadar takmazdin.

Son düzenleme:
bencede sanzın yok nısan 2014 de haberı cıkmıs suan sevgılısı var zaten gorusmenın bı anlamı yok

Bence konuşmamalısın
Konuşursan da her şeyi göze alarak git yanına, reddetme ihtimali epey yüksek çünkü...

Öldürdün beni şu an

Kusura bakma ama boyle durum.Keske saydigim diger isimler olsaydi ayrica sezon bitti sanslisin demistim ya o sozumu geri aliyorum .Toraman icin Cesme beach sezonu acilmistir.kolaylika Ulasmak istersen marrakesch e falan gidebilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

%1 bile şansın yok diosun sen:18:

En azından bunu net olarak öğrenmiş olmaz mıyım

Öğrenirsin, ama ya karşındaki kötü niyetliyse:26:
Ben de senden hoşlanıyorum diyip, seni kötü emellerine alet ederse Çok türk filmi izliyorum ben galiba
Neyse, inşallah hayırlısı olur, dediğim gibi her şeyi göze alarak git o zaman Ben olsam konuşmazdım

ya arkadasım bunlar bos durmuyolarkı emın ol suan sevgılısı var ama emın ol zaten kuyrukta bekleyenıde coktur adı ustunde ünlüyü gectım futbolcu bunlar aman ha uzak dur senı küçümserler bıle konusmaya gıtme sakın

Gazozuma ilaç atarsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…