her gördüğümüz ünlüye aşık olsaydık... ohooo
Toraman mi?
Ciddi misin yoksa ben mi yanlis anladim
Valla koybasi,necip,oguzhan,olcay falan olsa bi parca ihtimalin var diyecektim ama toramansa durumun vahim.Bu adamin kimlerle dolandigini biliyoruz az cok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayatımda ilk defa böyle birşey hissediyorum oda ünlü olmasıyla alakasız dedim ya keşke cafede garson olsaydı en azından konuşma sansım olurdu
evli değil mi o yaBen de erhan celik'e bayiliyorum
Bence garson olsaydi iplemezdin.
bencede sanzın yok nısan 2014 de haberı cıkmıs suan sevgılısı var zaten gorusmenın bı anlamı yok
Bence konuşmamalısın
Konuşursan da her şeyi göze alarak git yanına, reddetme ihtimali epey yüksek çünkü...
Öldürdün beni şu an
Kusura bakma ama boyle durum.Keske saydigim diger isimler olsaydi ayrica sezon bitti sanslisin demistim ya o sozumu geri aliyorum .Toraman icin Cesme beach sezonu acilmistir.kolaylika Ulasmak istersen marrakesch e falan gidebilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En azından bunu net olarak öğrenmiş olmaz mıyım
Evli olup olmamasi benim icin sorun degil zaten bisey olamiyacagi icinbegeni sadece (imkansiz yani)
Bence konuşmamalısın
Konuşursan da her şeyi göze alarak git yanına, reddetme ihtimali epey yüksek çünkü...
Öğrenirsin, ama ya karşındaki kötü niyetliyse:26:
Ben de senden hoşlanıyorum diyip, seni kötü emellerine alet ederseÇok türk filmi izliyorum ben galiba
Neyse, inşallah hayırlısı olur, dediğim gibi her şeyi göze alarak git o zamanBen olsam konuşmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?