- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ben tam 6 ay ağladım
Hatta 1 yıl içinde ara sıra ağladım.
Bi hatıra sebebiyle ağladım
Bi şarkı duydum ağladım
Kendime kızdım ağladım
İçtim. İçtim ağladım
Sonra geçiyor inan hepsi. Diyorsun ki ben herkesten kıymetliyim!
Önce kendiniz.. Sonra o
İlişki biter yenisi başlar
Allah daha kötü dertler vermesin.
Zor bilirim hem de çok zor
6 kilo verip günde 2 paket sigara içtim ama kendime yaptım yaptığımı o hiç üzülmedi
Kendime yapıyorum, fakat sorun da burda ya istemiyorum böyle olmak. Bu benim yaşamayı seçtiğim birşey değil, keyfi bir melankoli değil. O hayatına devam ediyor. En azından ben öyle biliyorum. Bense başa dönüp duruyorum.tum egitim hayatimda bir donem aptal bir aska takilip,hayatimi zehir ettim,hepsi unutuluyor merak etme.3ay unutmak icin kisa bir sure
Hersey unutuluyor. Olum acisi bile. Ilerde hatirladikca guleceksin kendine.Evet hanimlar, aylardır burada yüzlerce yorum okudum. Ne aşklar bitmiş unutulmuş gitmiş . Güç buldum. Tam toparlaniyorum diyorum yine aynı dibi görüyorum .
3 ayı geçti o beni terkedip gideli. Unutamıyorum . Anılar geliyor aklıma sürekli . Beni delice sevdiği o günler. Acı çekiyorum. Eksik hissediyorum. Özlüyorum .
Evet insanlar 10 yıllık eşinden ayrılıyor . Evet kimler kimler yollarını ayırıyor . Evet tek ben yaşamıyorum bunu. Hepsini biliyorum. Ama. . .
Geçmiyor . Kabus gibi oldu artık bu aşk . Aşk olup olmadığını bile bilmiyorum . Sahiden acı veren üzen yıkan birine hala aşk duyuyor olabilir miyim?
Eskiden ne kadar güçlü bir kız oldugumu düşünür dururdum, gurur duyardim. Şimdi ise aciyorum .
Siz unutanlar, güç verin geçecek diyin . Aylarca sürdü mü sizin izdirabiniz da? Üzgünüm çok. .
Inşallah çabuk gelir o hatırlayıp gulecegim günlerHersey unutuluyor. Olum acisi bile. Ilerde hatirladikca guleceksin kendine.
Sanki onu hiç unutamayacakmisim gibi hissediyorum. Sanki kimse beni onun kadar sevmeyecek, onun hissettirdiklerini hissettirmeyecek gibi bir his
Inşallah çabuk gelir o hatırlayıp gulecegim günler
geçecek kızlarValla bu yorumu da bu an ben yazdım sandımaynı hiss.... ve başkasını birdaha sevemicek misim kimseye isinamicak misim gibi hissediyorum
Gecmisi gecmisde birak artik kendine gel silkelen sosyalles kimse bu acidan olmez o yoluna bakabiliyorsa sende yapabilirsinEvet hanimlar, aylardır burada yüzlerce yorum okudum. Ne aşklar bitmiş unutulmuş gitmiş . Güç buldum. Tam toparlaniyorum diyorum yine aynı dibi görüyorum .
3 ayı geçti o beni terkedip gideli. Unutamıyorum . Anılar geliyor aklıma sürekli . Beni delice sevdiği o günler. Acı çekiyorum. Eksik hissediyorum. Özlüyorum .
Evet insanlar 10 yıllık eşinden ayrılıyor . Evet kimler kimler yollarını ayırıyor . Evet tek ben yaşamıyorum bunu. Hepsini biliyorum. Ama. . .
Geçmiyor . Kabus gibi oldu artık bu aşk . Aşk olup olmadığını bile bilmiyorum . Sahiden acı veren üzen yıkan birine hala aşk duyuyor olabilir miyim?
Eskiden ne kadar güçlü bir kız oldugumu düşünür dururdum, gurur duyardim. Şimdi ise aciyorum .
Siz unutanlar, güç verin geçecek diyin . Aylarca sürdü mü sizin izdirabiniz da? Üzgünüm çok. .
Anlıyorum sizi. Ozellikler gelgitler beni bitiriyor tam basariyorum derken bir ani geliyor gözümün önüne ve ben acidan ölecek gibi oluyorumValla bu yorumu da bu an ben yazdım sandımaynı hiss.... ve başkasını birdaha sevemicek misim kimseye isinamicak misim gibi hissediyorum
Anlıyorum sizi. Ozellikler gelgitler beni bitiriyor tam basariyorum derken bir ani geliyor gözümün önüne ve ben acidan ölecek gibi oluyorumValla bu yorumu da bu an ben yazdım sandımaynı hiss.... ve başkasını birdaha sevemicek misim kimseye isinamicak misim gibi hissediyorum
Inşallah. 3 aya unutmak belki zor ama acının hala devam etmesi normal mi? Bazen çok yorucu oluyorSize bağlı bunun gecme süresi. Ama 3 ayda unuttum diyen yalan söyler. En azından evlilik , nişan gibi paylaşımın ,alışkanlıkların çok olduğu ilişkilerde.
Öncelikler burada yazan insanlara kesinlikle kulak ver. Ben onlar sayesinde daha güçlü atlattım boşanma sürecimi. 6 ay olacak , 3. Ayına göre çok çok iyiyim. Yani gerçekten içimdeki öfke bile yok oldu sayılır. Tabiki tam olarak unutmuyorsun hiçbir şeyi ama bunlar hayatan aldığın dersler. Köy kefene ilerle.
Mesela bazen evlilik yaptığımı unutuyorum. Bazen hiç var olmamış gibi oluyor. Sonra hatırlıyorum. 6-7 aya çok daha iyi olacaksın.
Güçlü ol, gülümse hep gülümse.
İnadına inadına seveceksin inadına.
Güleceksin inadına :)
O genel anlamda da benden daha merhametsiz ve duygusuz bir insandı zaten.Gecmisi gecmisde birak artik kendine gel silkelen sosyalles kimse bu acidan olmez o yoluna bakabiliyorsa sende yapabilirsin
Yaklaşık 2 yıl oldu.. hala kalıntıları var.. sayesinde güven duygum yerle bir oldu..
Belki zamanla geçiyordur ama kötü tecrübeler kulağa küpe olarak kalıyor hep..[/QUOTE
Bundan korkuyorum ben. Yıl, yıllar geçecek ve ben hala takılı kalacak gibi bir korku duyuyorum. 2 yıl sonra hala onu hatırlıyor olmanız üzücü olmali
Umarım. . Bana çok ağır şeyler yaşattı ona karşı hissetmek istediğim tek şey nefret.Ben de yasadim bunlari.o evlendi ben kaldim.sadece nefret hissediyorum .zamanla geciyor unutuluyor bir bucuk yil oldu.unutursunuz.zaman sadece birazcik zaman..
Diyorum ya beni de korkutan bu. Yıllar geçecek ve ben ona karşı duyduğum hisleri özlüyor olacağım düşüncesi . Çok sevdim. Ama çok acı çektirdi bana.5 yılım geçti onunla.. 2 yılda unutmak imkansız bence..
O benimle şakasına hep dalga geçerdi.. özgüvenimi düşürürdü kasıtlı olarak..yoksa sen bana bakmazsın derdi..
2-3 aydır görüştüğüm biri var.. henüz bişey hissetmesem de güzel sevmek diye bişey varmış onu görüyorum.. adam benim için sarmalar sarıyo, kekler poğacalar yapıyo, gözümün içine bakıyo.. kısaca kendimi değerli hissettiriyor..
şuan iyiki diğeri ile olmamış diyorum.. daha iyilerini hakettiğimi farkettim..
Eski günleri özlüyor muyum? Evet..
Geri istiyo muyum? Hayır..
sadece ona duyduğum hisleri özlüyorum..
Daha iyileri çıkacak karşına..Diyorum ya beni de korkutan bu. Yıllar geçecek ve ben ona karşı duyduğum hisleri özlüyor olacağım düşüncesi . Çok sevdim. Ama çok acı çektirdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?