İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

bence çok güzel bı uygulamaa hergun gırıp bakıyorum bebegım nasıl olmuş ne kdr buyumus dıye :))

Sağolasın ama kullanmıyorsun galiba ?

merhaba Curly bende evlilik tarihimi eklemek istiyorum imza olarak. koçişkomla evleneli 11 ay 58 gün oldu gibi. bende bunu ekleyemiyorum bana da yardımcı olabilir misiniz

merhaba Curly bende evlilik tarihimi eklemek istiyorum imza olarak. koçişkomla evleneli 11 ay 58 gün oldu gibi. bende bunu ekleyemiyorum bana da yardımcı olabilir misiniz

prfiline gel hakkımda kısmına.alta doğru in.evlendiğin tarih istiyo.sonra eşinize nasıl hitap ediyorsunuz yazıyor.ordan tıklayıp bu şekilde elde ediyorsun.yapamazsan yaz tekrar daha detaylı gönderiyim.

bende yapabildim mi bilmiyorum ya sizlere yazarken bebeğim olduğunu gösterecek mi gelişimini falan yani

Ben de ilk kez anne olacak adaylardanımm şu an 5. ayın içindeyim yani 20. haftamdayım. Bu uygulamayı umarım yapmışımdır .

prfiline gel hakkımda kısmına.alta doğru in.evlendiğin tarih istiyo.sonra eşinize nasıl hitap ediyorsunuz yazıyor.ordan tıklayıp bu şekilde elde ediyorsun.yapamazsan yaz tekrar daha detaylı gönderiyim.

Nur öncelikle çok teşekkür ederim ilgin için ama o kısımda evlilik panosunun altında kucuk puntolarla not düşmüşler "Evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz." 2 ekim 2011 yazdığımda o tarih uygun degıldır dıyor, ileri tarih yazdığımda kabul ediyor. galiba ben beceremiyorum

siteye msj gönder istersen.doğum tarihlerimiz flnda değişti ya onunla ilgili bi problemde kalmış olabilir.doğru yerden yapıyosun

Merhaba
tarih formatını ; GG.AA.YYYY olarak girmelisiniz yani 02.10.2011 gibi. Sizinkini düzelttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…