İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Büyük ihtimalle ya yanlış alana yazıyorsunuz veya yılı hatalı giriyorsunuz.
Kişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi yazan alana bebeğin doğacağı tarihi aralarına tire ( - ) koyarak yazacaksınız, görsel örnekte olduğu gibi, bebek 2017 yılında mı doğacak yoksa 2018 yılında mı? Bazen anne adaylarının dalgınlığına geliyor 2018 yılında doğacak bebeğin doğacağı yılı 2017 olarak giriyorlar o zaman sistem hata veriyor, tarihi yazdıktan sonra değişiklikleri kaydet butonuna basıyorsunuz.

Aynen bu sekilde yaziyorum ama böyle bi hata çıkıyor, sizce nerde yanlis yapıyorum?

Eklentiler

• Screenshot_20171031-141035.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20171031-141048.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 89
Takviminiz oldu ama bebeğinizin doğacağı tarih doğru mu bir kontrol eder misiniz ? 07-02-2018 mi?

07-02-2018

evet şubatın 7 sinde doğru :)

düzenleme: peki ben nerde hata yapmışım ben de doğru şekilde yazmıştım
Görsellere bakınca hata yapmamışsınız, denemek için kendime hamilelik takvimi yaptım sorun yaşanmadı, genelde yıl yanlış girilince hata veriyor takvim ama siz de yıl doğru girilmiş, nerede bir terslik oldu anlayamadım doğrusu:)

Şu an takviminizde bir sorun olmadığına ve tarihte doğru olduğuna göre hayırlı sağlıklı bir doğum dileyip kaçayım ben :))

teşekkür ederim :))

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

Bende yapamadım tahmini tarih 21 temmuz 2018 bende bebeğin tahmini tarihi yazmıyo hamilelik takvimi yazıyor

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım.8 hafta 2 günlük hamileyim.8 temmuzda bebişimi kucağıma alacağım inşallah.Umarım hem bebeklerimiz hem biz sağlıkla doğuma girer çıkarız :)

Ben bu takvimi kaldırmak istiyorum. Bebeğimin kalbi durdu, tıbbi tahliye ile aldılar. Nasıl kaldırabilirim bu takvimi ? Yardımcı olursa birisi memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…