Takvimi yaparken birşeyi yanlış veya eksik yapıyorsunuzdur, https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/personal-details linke tıklayın, Hamilelik Takvimi yazan alana bebeğinizin doğacağı tarihi girin, örneğin 21-12-2017 gibi, sayıların arasında tire ( - ) olmalı, yılı doğru girmelisiniz, bazen üyeler 2018'de doğacak bebekleri için dalgınlıklarına geliyor 2017 yazıyorlar, sistem kabul etmiyor o zaman.
Elbette yardımcı oluruz.
Vereceğim linke tıklayın, "Hamilelik Takvimi yazan yerdeki boş alana bebeğinizin doğacağı tarihi gün-ay-yıl olarak yazın, aralarda tire ( - ) olmalı, bebeğin Doğum yılını doğru girmelisiniz, bebeğiniz 2018'de doğacaksa yılı 2018 yazmanız lazım, bebeğinizin Doğum tarihini yazdıktan sonra en alttaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basın, takviminiz hazır olur.
Ekleyeceğim görseldeki gibi.
Merhabalar hanımlar.forumu uzun zamandır takıp edenlerdenım, hepinize saglıklı,hayırlı doğumlar diliyorum öncelıkle. Ben 10+5 haftalık hamileyim,bugün kontrolüm vardı,herşey yolunda çok şükür. Bu ıkıncı çocuğum olacak inş.1 oğlum var 3 yasında. :)
Bu arada bende sizler gibi cinsiyetçi merak ediyorum. İlk defa kalp atışının kaç attığını sordum 140-150 derdi. Bebegın cinsiyeti kalp atışından anlaşılmaz, hareketlidir yüksek atar,sakındır uyuyordur düşük atar dedi Dr. Yani o anki duruma bağlı değişen bişey, cinsiyet tahmını için en erken 15-16 haftalarda olur dedı