İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Imza ekleyemiorum
Profilizden kişisel bilgilerinize gireceksiniz, orada hamilelik takvimi kısmına bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi yazıyorsunuz oluşuyor takviminiz. son regl tarihinize göre internet doğacağı muhtemel tarihi bulabilirsiniz.

Kizlar selam.sonunda bende hamileyim Rabbimin izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..bunu yazmak bile okadar garip ki suan...ama takvimi yapamadim.profulden girdim hamilelik takviminin altinda dogum hesaplama var grdim tahmini dogum tarihini ifade koydum ama yorum miderator tarafindan onaylancak dior.onaylanuncami cikcak takvim acaba??

bnde imza alanıma eklemek istiyorum ama nasıl yapılacağını anlamadım yardımcı olabilir misiniz

Bu takvim nasıl kaldırılıyor yanlışlıkla ekledim hamile sanıyor herkes beni

sadece cevap yazunca mı görebiliyoruz? o takvime başka ulaşabileceğimiz bir yer yok mu

Aranızda fikir verebilecek var mı? Gebelikte parfüm kullanma dedi dr um size böyle uyarıda bulunuldu mu? Rollon ya da parfüm deo kullanıyor musunu? Bir sorun oluyor mu bebekte acaba? Ben parfüm sevmem zaten ama rollonsz çok zor zaten gebelikte hormonlar değişiyor terleme artıyor

Hamilelik takvimine tahmini doğum tarihini girdim ama baska siteler 4 haftalık gösterirken burası 5 haftalık gösteriyor yanlışlık mı var

Ben bi türlü yapamadim gerekli alanlarin hepsini doldurun yazısı çıkıyor. gg-aa-yyyy seklinde yazıyorum kişisel bilgiler bölümünden, ama degisiklikleri kaydet deyince uyari çıkıyor. o kadar uzun zamandir bu uyari çıkıyorki sürekli denememe rağmen, cocuk doğacak ben daha bunu yapamamis olacagim... Mune Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…