İnadıma mı yapıyor anlamadım ki

Yok eşimin hiç annemin gönlü olsun derdi olmadı. Hatta o da sıkılıyor kalabalıktan fakat evde geçirdiğimiz zamanlarda sürekli olarak arıyor hadi hadi sizi bekliyoruz filan diye.
açmayın telefonları
zamanla alışır
yoksa nasıl olsa istediğimi elde ediyorum diye arar huzur vermez
ama açmazsanız nasıl olsa dediğim olmuyor arasam ne olacak der aramaz

Alys ya katılıyorum ben ya normalde sevmem çok cümbüşü, kalabalığı ama yılda bir kere herkes toplanıp ben evde oturursam aklım orda kalır valla
sohbet myhabbet bol yemek ohh miss valla :)
senede bir kere oluyorsa bence kırmayın başka planınız yoksa gidin

Evet ama bu toplanmalar yılda bir kez olmuyor ki, neredeyse 15 günde bir oluyor ve ben birine gitmesem birine gitmek durumunda kalıyorum ki, sene içinde sık sık gördüğüm insanlarla yılbaşını da geçirmek istemiyorum daha sakin bir gün geçirmek istiyorum o gün.

ha ha valla bana cennet gibi geldi.
tüm akrabalarımla ayrı şehirde yaşıyorum. bir de çalışan ev işlerinde beceriksiz bir kadın olarak şu gün yemeklerine hasret duyuyorum.

siz de haklısınız elbette bu kadar sık oluyorsa ama tepkinizi sanki yanlış zamanda göstermişsiniz gibi geliyor bana hala.
Yani normalde o kadar sık gitmeyin ama alışkanlıkları birden kırmak adına önemli günlerde elinizi ayağınızı çekmeyin diyorum ben.

mesela burada konu açılıyor, doğumgünümü KV ile kutlamak zorunda mıyım gibisinden. Onlara da aynı yorumu yapıyorum. O gün gidin onlarla takılın, siz özel planınızı başka gün yapın diye. Elbette sürekli bir yerlere gştmek zorunda hissetmek kötü, o yüzden normal haftasonlarınızı kurtarın kesinlikle. Bir şeyler uydurun gitmeyin. Ama yılbaşında bence yalnız kalmadığınız için şükredin ve doyasıya eğlenin.

Haklısınız bu her sene düzenli olarak yapılmasa memnuniyetle gideceğim fakat 3-4 yıldır sürekli aynı şekilde geçiriyoruz yılbaşılarını ve ben gerçekten çok sıkıldım herkesin adına plan yapmasından.

İyi fikir fakat ona da cevabı hazır, amannn iki çocukla romantik bir akşam mı geçirilir.
sende hemen dersınkı aa cok haklısın anne akıl akıldan ustundur
buyuzden sana bırakalım cocukları gece dersın
aman aman planınızı bozmayayım ben der oda

sende hemen dersınkı aa cok haklısın anne akıl akıldan ustundur
buyuzden sana bırakalım cocukları gece dersın
aman aman planınızı bozmayayım ben der oda

Geçen yıl evlilik yıldönümüzde çocukları ona bıraktık akşam 8 gibi (bu arada kendisi istedi anneanneye bırakacaktık bana bırakın diye ısrar etti). Sonuç ne biliyor musunuz sabah 8'de kızıma arattırdı. Anne babaannem beni uyandırdı seni aramamı istedi başı ağrıyormuş annen gelsin size kahvaltı hazırlasın diyor dedi. Sabahın 8'inde çocukları almaya gittik, eşim anne hep böyle yap tamam mı önce bana bırakın diye ısrar et sonra burnumuzdan getir helal olsun sana dedi. O gün bugündür çocukları asla bırakmıyorum.

aman yarabbı kadın resmen mesaı harcıyor cinlık dusuncem dıye
allah sabır versın sana...
tavrını net koymussun zaten ıstedıgı kaadar bozulsun bosver
esıne gerekırse dersın senınle ozel romantık bı gece gecırmek ıstıyorum dıye :)
esınınde annesıyle kalabalık bı sekılde gecırmek ısteyecegını sanmam :)
bosver hıc keyfını bozma sen

Olurmu cnm illa beraber gecireceksiniz yilbasini kabersiz dugun olmaz dimi

Aynen öyle vallahi. Sadece tek bir yılbaşında annemler çağırdı oraya gittik o kadar çok aradı ki ben artık açmadım telefonumu sessize aldım annemlerin ev telefonundan aradı düşünün artık. Azimli kayınvalidem benim.

Oyy oyyy oyyyyyyyy az önceki yorumumu geri aldım ben yaa sizin kayınvalide baya baskıcıymış
madem öyle, siz de istemiyorsunuz eşiniz de sizinle aynı düşüncede eşinize havael edin olayı gelmeyeceğinizi söylesin sonrasında da telinizi kapatın huzurla geçirin gününüzü

Kaç kez konuştu eşim ama anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor.

Bu hiç aklıma gelmemişti, 1 ay önce yeni evime taşındım. Acaba yeni evinde ilk yılbaşı herkesi toplamı demek istedi ki.
Benim aklıma direk bu geldi
Yoksa niye sana sorsun yine emri vaki yapar 'haydiii toplaşıyoruz koşun bize' diye ( :
Şimdiden ağzını arıyo hani 'eh bu yılda bizde toplanalım bari' dersin diye belki
Ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…