- 11 Ekim 2014
- 84
- 44
- 18
- 34
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Savaşın ortasında ölen bebekleri de mi sevmiyor Allah?Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Ben de anlamıyorum ama yaşamayan bilemez insan üzülüyor. Çünkü her an bir hata yapıp o insanla evlendiğini düşünüyorsunKendine gelip, kendini toplayıp, iyileştirip yeni bir hayat kurmalısın kendine.. Bu eski eş, sevgili sosyal hesaplarına bakma olayını da bin yıl geçse anlamayacağım.. Kimse kimsenin sahibi değildir sende onun sahibi değilsin canım kendi yoluna kendi mutluluğuna bak..
Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Aynen katılıyorum.Bir de size sunu yazmak isterim ki, toplumumuzda artik bosanmis pekcok insan var kadin-erkek, bosanmis insanlara artik kotu gozel degil, normal gozle bakiliyor kuzum.
Toplumdan ziyade bence siz kendinizi bosandiginiz icin degersiz goruyorsunuz, mutsuz hissediyorsunuz, basiniza gelenlerden dolayi. Yoksa kimse sizi damgalamiyor, mesleginizden dolayi icinde bulundugunuz sosyo-ekonomik grup , hele hic . Cevreniz size kotu bakmiyor, siz kendinize kotu bakiyorsunuz insanlar da oyle dusunuyor saniyorsunuz. Bosanmis olmayi bu kadar buyutmeyin.
obiviyante cok hakli bence, gencsin, guzelsin, hayati kendine zindan etme. Aynen onun dedigi gibi, bekarsin ev gecindirme derdin yok, giyin, kusan, parfumler sur , hayata guzel bak, o herifi de s...tiret artik Allah askina. Bekar olmanin en guzel tarafi hesapsiz kitapsiz kazandigin parayi yiyebilmek degil mi
Eski kocana gelince, gercekten sevdigin asik oldugun biri olsa ask acisi cekmeni anlarim ama oyle bir durum da yok ki. Sevmedigin adamin hayatindan sana ne sekerim ? Yola cop posetini biraksan, biri de gelip o copu alip gitse , ah copumu aldilar, vah copumu aldilar diye aglicak misin?
O günler gelecek ben inanıyorum. tulipa' yı biliyorsundur forumlardan. O da çok zor günler geçirdi. Bugünlerde hayatında çok güzel şeyler oluyor. Bence onunla iletişime geçebilirsin.Hepinize çok teşekkür ederim dediklerinize katılıyorum ama bazı şeyler elimden gelmiyorbazen kendimi çok fazla bırakıyorum. Umarım güzel günlerimi de bir gün buraya yazabilirim.
Tulipa adına sevindim. Inşallah benim de güzel günlerim olur.O günler gelecek ben inanıyorum. tulipa' yı biliyorsundur forumlardan. O da çok zor günler geçirdi. Bugünlerde hayatında çok güzel şeyler oluyor. Bence onunla iletişime geçebilirsin.
Çalıştığım yerde de hiç kimseden kötü bir söz duymadım. Hepsi kurtuldun sevin dediler. Ama ben bir türlü rahat edemedim.Bir de size sunu yazmak isterim ki, toplumumuzda artik bosanmis pekcok insan var kadin-erkek, bosanmis insanlara artik kotu gozel degil, normal gozle bakiliyor kuzum.
Toplumdan ziyade bence siz kendinizi bosandiginiz icin degersiz goruyorsunuz, mutsuz hissediyorsunuz, basiniza gelenlerden dolayi. Yoksa kimse sizi damgalamiyor, mesleginizden dolayi icinde bulundugunuz sosyo-ekonomik grup , hele hic . Cevreniz size kotu bakmiyor, siz kendinize kotu bakiyorsunuz insanlar da oyle dusunuyor saniyorsunuz. Bosanmis olmayi bu kadar buyutmeyin.
obiviyante cok hakli bence, gencsin, guzelsin, hayati kendine zindan etme. Aynen onun dedigi gibi, bekarsin ev gecindirme derdin yok, giyin, kusan, parfumler sur , hayata guzel bak, o herifi de s...tiret artik Allah askina. Bekar olmanin en guzel tarafi hesapsiz kitapsiz kazandigin parayi yiyebilmek degil mi
Eski kocana gelince, gercekten sevdigin asik oldugun biri olsa ask acisi cekmeni anlarim ama oyle bir durum da yok ki. Sevmedigin adamin hayatindan sana ne sekerim ? Yola cop posetini biraksan, biri de gelip o copu alip gitse , ah copumu aldilar, vah copumu aldilar diye aglicak misin?
Yeni bir hayat yeni eşyalardan alırsın ama böyle yapmak ile bir yere varamazsın ki.Ben de anlamıyorum ama yaşamayan bilemez insan üzülüyor. Çünkü her an bir hata yapıp o insanla evlendiğini düşünüyorsunçok yoruldum çok anlatamam hiç bir eşyandan hevesini alamadan bitmiş bir evlilik ve yıkılan hayallerin. Tam toparlandım derken tekrar düşmekten yoruldum
Evet benim mantığım da aynı şeyi söylüyor lakin içim aynı şeyi söylemiyorYeni bir hayat yeni eşyalardan alırsın ama böyle yapmak ile bir yere varamazsın ki.
nereye giderseniz gidin kendinizden kaçamazsınız ki...asla istifa etmeyin,kendi ayaklarınız üstünde durmaya devam edin.inanın geçecek zor geliyor ama geçecek...onu takip etmeyi de bırakın bu bile sizi rahatlatacak inanın...inancınızı kaybedeceğiniz bir durumda yok,belki böylesi sizin için daha iyi olacak nereden bilebilirsiniz ki?...sadece mutluluğu düşününArkadaşlar ben çok kötüyümgünlerdir ağlıyorum şehir değiştirme bende takıntı haline geldi her şeyi bırakıp istifamı verip gidesim var belki her şeyin hayırlısı ama burada kalıcam diye çok korkuyorum ve ağlamaktan mahvoldum
Arkadaşlar ben çok kötüyümgünlerdir ağlıyorum şehir değiştirme bende takıntı haline geldi her şeyi bırakıp istifamı verip gidesim var belki her şeyin hayırlısı ama burada kalıcam diye çok korkuyorum ve ağlamaktan mahvoldum
Dün gece rüyamda eski eşimi gördüm. O kadar gerçekçi bir rüya idi ki sanki eşim yanımdaydı ve biz mutluyduk. Hatta kokusunu bile hissettim. 2 yıl geçti hala iyileşemedim. Hatta o nişanlanmış bileben ne zaman iyi olacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?