İnanacımı kaybetmekten korkuyorum :(

Kendine gelip, kendini toplayıp, iyileştirip yeni bir hayat kurmalısın kendine.. Bu eski eş, sevgili sosyal hesaplarına bakma olayını da bin yıl geçse anlamayacağım.. Kimse kimsenin sahibi değildir sende onun sahibi değilsin canım kendi yoluna kendi mutluluğuna bak..

Savaşın ortasında ölen bebekleri de mi sevmiyor Allah?
Bu çok yanlış bir düşünce ....
Kader bizim sandığımızdan farklı işliyor bence....Evet o mutlu görünüyor ama yarın ne olacak ne yaşayacak bilinmez..Ayrıca dediğiniz gibi "görünüyor" sosyal ağda ben de hep mutlu görünürüm ki ne var ondan kolay..
Ama siz kendi hayatınıza baksanız çoktan düzelmiştiniz belki...

Ben de anlamıyorum ama yaşamayan bilemez insan üzülüyor. Çünkü her an bir hata yapıp o insanla evlendiğini düşünüyorsun çok yoruldum çok anlatamam hiç bir eşyandan hevesini alamadan bitmiş bir evlilik ve yıkılan hayallerin. Tam toparlandım derken tekrar düşmekten yoruldum

Allah sevdiği kullarını daha çok imtihan edermiş bide bu yönden bakın...
Hem olayın üstünden 2 yıl geçmiş artık geçmişe değil geleceğe bakmak lazım bu şekilde asla mutlu olamazsınız.
Mutluluğu insan kendi yaratır siz mutlu olan insanların hiç sıkıntısı yok mu sanıyorsunuz sadece acıya alışıp onu mutluluğa çevirmeyi öğreniyorlar.

Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Aynen katılıyorum.

Hepinize çok teşekkür ederim dediklerinize katılıyorum ama bazı şeyler elimden gelmiyor bazen kendimi çok fazla bırakıyorum. Umarım güzel günlerimi de bir gün buraya yazabilirim.
O günler gelecek ben inanıyorum. tulipa' yı biliyorsundur forumlardan. O da çok zor günler geçirdi. Bugünlerde hayatında çok güzel şeyler oluyor. Bence onunla iletişime geçebilirsin.

Çalıştığım yerde de hiç kimseden kötü bir söz duymadım. Hepsi kurtuldun sevin dediler. Ama ben bir türlü rahat edemedim.

Yeni bir hayat yeni eşyalardan alırsın ama böyle yapmak ile bir yere varamazsın ki.

Arkadaşlar ben çok kötüyüm günlerdir ağlıyorum şehir değiştirme bende takıntı haline geldi her şeyi bırakıp istifamı verip gidesim var belki her şeyin hayırlısı ama burada kalıcam diye çok korkuyorum ve ağlamaktan mahvoldum

nereye giderseniz gidin kendinizden kaçamazsınız ki...asla istifa etmeyin,kendi ayaklarınız üstünde durmaya devam edin.inanın geçecek zor geliyor ama geçecek...onu takip etmeyi de bırakın bu bile sizi rahatlatacak inanın...inancınızı kaybedeceğiniz bir durumda yok,belki böylesi sizin için daha iyi olacak nereden bilebilirsiniz ki?...sadece mutluluğu düşünün

Her sey senin elinde.. agla, huznunu yasa ama bitecegini bilerek, guzel gunlerin gelecegini dusunerek. Kendini salma, sakin istifa etme gideceksen tayin iste. Yapma bunu kendine hicmi deger vermiyorsun sen

İnancınızı kaybetmekten korkmakta haklısınız ama görüyorum ki kaybettiğiniz dini inancınız değil, sizin bizzat "kendinize" olan inancınız.

Bi insanın mutlu olması için inanması gereken tek şey kendisidir. Kendine güvenen, kendini seven; kendi keyfine, hayatına, arzularına değer veren, onların peşinden giden insan mutsuz olmaz.

Bakın her şey yolunda gider her zaman demiyorum yanlış anlamayın, ama öyle insanlar hayatları kötü gittiğinde kendim ettim kendim buldum deyip ayağa kalkmayı bilirler, düştükleri yerde kalmazlar.

Siz düştüğünüz yerden kalkmamakta inatla direniyorsunuz, eski eşinizin mutluluğundan değil mutlu bi hayatın ta kendisinde kaçmaya çalışıyorsunuz.

Bunu niye yaptığınızı samimi bi şekilde sorgulayın derim ben. Yanlış kararlarınızın sorumluluğunu mu almak istemiyorsunuz, sevdiklerinizin yardım elini mi arıyorsunuz... Bu sorunun cevabını verirseniz mutlu olmanın da yolunu bulursunuz.

Bu dunyanin bi imtihan dunyasi oldgnu dusun ve senin de boyle bir durumla imthan edildigin fikrini kalbine al.ve bu imtihani kazandgnda ise o d7nyevi mutlulugun katbe katina sahip olacagni dusun cnm skma canini onu takip etmyi de brak bnce cnku untmana engel olr surekli takipte olman

Sizim galina cok bos vaktiniz var, kafanizdaki karmasalara cok kulak asiyorsunuz galiba.
Zaman oldurun biseyler yapin dusunmemeye calisin.

Dün gece rüyamda eski eşimi gördüm. O kadar gerçekçi bir rüya idi ki sanki eşim yanımdaydı ve biz mutluyduk. Hatta kokusunu bile hissettim. 2 yıl geçti hala iyileşemedim. Hatta o nişanlanmış bile ben ne zaman iyi olacağım?

Ben sizin konularinizi okumuştum. Ama. Su yazdiginiza gercekten cok cok uzuldum. Yazik degil. Mi size Nicin kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz. Belki anlayamam sizi ama yazdiklariniz icimi sizlatti. Bence kendinize bir iyilik yapıp imkanını varsa bir psikolog veya pskiyatr ile gorusun. Ve sevdiğiniz ne varsa hepsini Yapın. Size deger vermeyen onemsemeyen biriyle ayni evde yaşamak cok daha feci olurdu. Hem ne guzel bir işiniz var. Allah büyüktür. Hayırlı bir kapı acsin size insallah

İnanç kaybetmekten korkarak korunacak bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…