İnanacımı kaybetmekten korkuyorum :(

İyi bir psikiyatris bul.İyi bir ilaç.
Farkını göreceksin..Her ilaç iyi gelmiyor.Son kullandıpımilaç ve doz ayarlaması iyi geldi.Açık ara farketti...Kendimi hoş tutmaya çalılıyorum bir de...Bu dönemi atlatana kadar enazından...Arkadaşların var mı?Ailwnin desteği yeterli mi?Bunlar çok önemli.İşinde sıkıntı var mı?

Cnm ilahi adalet sadece dünyaya mahsus değilki ..ahiret kısmıda var bunun ,hatta senin yerinde olsam ahirette kalmasını dilerdim ..
Birde neden bu kadar mutsuz umutsuzsun ,yahu hayırda şer şerdede hayır vardır ,madem inancın var bunu biliyorsundur ,haline şükret cnm benim ,ne bbüyük dag gibi dertleri olan insanlar var ,ama inançlarını kaybetmıyorlar ,
Güçlü olmaya çalış ,o eşin olacak kişide rabbimin yarattığı bir insan ,nden bu kadar değer veriyorsun ,bırak onu takip etmeyı hayatına devam et ,sonra pişman olucaksın ,kaybettığın zaman için ,dünya üzerinde tek erkek eski eşinmi

Arkadaşlar olumsuz yorum yspmayın lütfen.O hissi yaşamadınız bilemezsin.Yapıcı yorumlar yapın.Olumsuzluk eklemiş olursunuz sadece.

Tek erkek o değil ya...Bu bile insanı ferahlatıyor düşünüldüğünde..

Arkadaşlarım ailem işim hepsi var. Ama yaşadıklarımdan sonra bir türlü toparlanamadım. Bazen insanlara bakıyorum o kadar mutlular ki. Bense hiç mutlu değilim. Bakıyorum onların her işi yolunda ben kendimi artık kötülüklerin başıma geleceği seçilmiş kişi olarak görmeye başladım

Senin depresyon yaşaman asıl musibetin.Boşanma da musibet ama aslolan o..Bu musibete sabrederek günahların dökülecek.İsyan edersen kazanamazsın.Kaybedersin.Hem dünyayı hem ahireti.Sınavın ağır herşeyden ağır bakma insanlara,ama kazanmalısın.Bu gücü kendinde bulmalısın...

Teşekkür ederim tulipa. Kimse de gözüm yok ama çevremdekiler o kadar mutlu ki? Benim suçum neydi bunları yaşadım

Ba
Bazıları dünyada öder günahlarının bir kısmını.Bı konuda hadisler var.Bilgiler var..Bak bu konudaki hadislere..Musibet gelip de sabrederse kazanır.Sabretmezse kaybeder.Kimi her iki tarafta öder büyük çoğunluk her iki tarafta öder.Kimi de yalnızca ahirette daha çetin öder...
İsyana sürüklendşğim an bunları hatırlamaya çalışıyorum..Sen de bunları hatırla...Maneviyat ilacın olacak ilacın yanında...Duama seni de katacam..

Son düzenleme:
Mesela eskiden Allah tan korkup yapmayayım dediğim şeyleri şimdi yapsam ne olacakki zaten Allah beni sevmiyor. Zaten adil değil gibi kendimce saçmalıyorum ve buna engel olamıyorum

Tatlim sen cevrendr gordugun herkesin mutlu oldugunu mu saniyorsun. Insaanlar sirf millete gostermelik mutluyum ayagina yatip iclerinde firtina.kopuyor...cevrede okadar cokki mutlu palyaco maskesi takip,mutluyuz.huzurluyuz aile pozlari veren. Sosyal medya.zaten bunun en guzel araci cunku gercekte mutlu olmayanlar insanlarin iki begenisi ve yorumuyla mutluluk tatmini yapiyor. Oyle olmaktansa gercekten huzurlu.ve mutlu aile tablosu.cizenlere bak,sosyal medyada okadar boy.gostermezler.....bitmis.gitmis artik. Kendini suclama,iyilesmeye calis. Ben neden mutsuzum neden bnm basima geldi dedikce hayati yok yere kendine zindan ediyosun. Bende bosandim,severek hemde. 8ay arkasindan barisma umidiyle agladim,hastalandim,yalvardim...bigun beni aldattigini,aslinda beni hic.sevmedigini ve bnmle dalga gecmek.icin evlendigini.ogrendim gordum....bitti o an. Ama bu bnm hatamdi.onu koca sifatiyla koluma takan bendim gorememistim. Ne kdr daha.onun.icin hayatimi karartmaya devam edecektim. Hayat bir tokat atar okkali sekilde,sonrada tutar elinden ayaga kaldirir gormen onemli.umutsuz olma sakin......

Mesela eskiden Allah tan korkup yapmayayım dediğim şeyleri şimdi yapsam ne olacakki zaten Allah beni sevmiyor. Zaten adil değil gibi kendimce saçmalıyorum ve buna engel olamıyorum
Şeytana ve id duygına yani nefsine fırsat verme...Musibet...sabır sınavı...Bu sınavı kazanırsan sadece ahireti değil dünyayı da kazanacaksın..

saçma olacak ama en ihtiyacım olan şey sayısal ve tatil:) ve şu anda tek düşündüğüm bunlar gerçekmi.sayısal birilerine çıkıyormu gerçekten.hşle var mı vs. size büyük ikramiyesimi çıktı

hobi edenin örnek: işinize odaklanın üniversite mezunuysanız yüksek lisans yapın...Lise mezunuysanız açık öğretimden üniversite okuyun bürsürü güzel bölümler var yada gitar,resim,heykel kurslarına gidin alışverişe çıkın saçlarınızı değiştirin değişim iyidir ...Arkadaş çevrenizi genişletin ve sosyal paylaşım sitelerini kapatın hatta internete girmeyin hiç :) işte mutluluk bu olsa gerek istemesenizde mutlu olursunuz bundan sonra bakın bende milyonda bir görünen bir hastalık var ama ben buna rağmen yılmıyorum hayata dahada çok bağlanıyorum şükredin sağlığınız yerinde...

Teşekkür ederim ama bu günlerde çevreme çok takılı kaldım

yok buyuk ıkramıye cıkmadı ama guzel paralar cıktı
yılbası ıkramıyesı ve at yarısıda cıktı
sanırsın yılların oyuncusu sans ıste

Münevvergül..Yaşın 27...Bak ben 37 yim benden çok daha şanslısın.Boşanmanı önemsemeyecek hiç evlemmemiş erkek de olur,yeterki denk gel ve sevil ...Çünkü o yaşlarda boşanmış bulmak zor..

İşim var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…