- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Cnm ilahi adalet sadece dünyaya mahsus değilki ..ahiret kısmıda var bunun ,hatta senin yerinde olsam ahirette kalmasını dilerdim ..Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Arkadaşlarım ailem işim hepsi var. Ama yaşadıklarımdan sonra bir türlü toparlanamadım. Bazen insanlara bakıyorum o kadar mutlular ki. Bense hiç mutlu değilim. Bakıyorum onların her işi yolunda ben kendimi artık kötülüklerin başıma geleceği seçilmiş kişi olarak görmeye başladımİyi bir psikiyatris bul.İyi bir ilaç.
Farkını göreceksin..Her ilaç iyi gelmiyor.Son kullandıpımilaç ve doz ayarlaması iyi geldi.Açık ara farketti...Kendimi hoş tutmaya çalılıyorum bir de...Bu dönemi atlatana kadar enazından...Arkadaşların var mı?Ailwnin desteği yeterli mi?Bunlar çok önemli.İşinde sıkıntı var mı?
Teşekkür ederim tulipa. Kimse de gözüm yok ama çevremdekiler o kadar mutlu ki? Benim suçum neydi bunları yaşadımMünevvergül.Bu düşünceyi içinden at.Çok büyük günah.Ahiretini de kaybedersin.Bşzim günahlarımız da dünya da dökülüyor bu şekilde.Limi dünyada öder kimi her iki tarafta.Kimi de yalnızca ahirette.O mutluluğu sen mutsuzluğı hakettiğinden de değil.Burdaki densiz yorumlara bakma..Zaman lazım.Ben de uzun süre savrulup durdum.Çünkü boşanma spnrası iki kişiyi çok sevdim ve yine terkedildim..Senle bir ara özelden konuşmuştuk.Yine sohbet edelim.Bu sıralar ben iyiyim olabildiğinin en iyisi.Çok dua ettim geçen.Ayrıldığım kişi de ailesi de dua ediyor belki ondan.İyileşmenin de zamanı var..Şimdi içimde bir ferahlık var .Kendi değerimi anladım sanki.Riskli işlere hiç girmemeye bu farklı dememeye söz verdim lendi kendime..Taki kendimi kötü hissetmezsem
..Lütfen şeytana uyma.Dindar kişilerle görüş.Maneviyata duaya sarıl.isyan etme.Sabır lazım.Musibete sabretmek lazım ki kaybetmeyelim kazanalım....Özelden yaz arada...İstersen tel bırak..Ben de ara ara kötü olsam da bir sıkıntısı olan olduğunda kendimi bırakıp onla ilgilenebiliyorum..Değer bilinmese de insanlık lazım deyip aynı özveriye devam ediyorum..Lütfen etrafındaki dindar kişilerle iletişime geç.Vakıflar,cemaatler dahi olur..İlacın maneviyat inan bana..
Bazıları dünyada öder günahlarının bir kısmını.Bı konuda hadisler var.Bilgiler var..Bak bu konudaki hadislere..Musibet gelip de sabrederse kazanır.Sabretmezse kaybeder.Kimi her iki tarafta öder büyük çoğunluk her iki tarafta öder.Kimi de yalnızca ahirette daha çetin öder...Arkadaşlarım ailem işim hepsi var. Ama yaşadıklarımdan sonra bir türlü toparlanamadım. Bazen insanlara bakıyorum o kadar mutlular ki. Bense hiç mutlu değilim. Bakıyorum onların her işi yolunda ben kendimi artık kötülüklerin başıma geleceği seçilmiş kişi olarak görmeye başladım
Başkalarını düşünme..Dedim ya herkesin hesabı ayrı biçilir...Teşekkür ederim tulipa. Kimse de gözüm yok ama çevremdekiler o kadar mutlu ki? Benim suçum neydi bunları yaşadım
Şeytana ve id duygına yani nefsine fırsat verme...Musibet...sabır sınavı...Bu sınavı kazanırsan sadece ahireti değil dünyayı da kazanacaksın..Mesela eskiden Allah tan korkup yapmayayım dediğim şeyleri şimdi yapsam ne olacakki zaten Allah beni sevmiyor. Zaten adil değil gibi kendimce saçmalıyorum ve buna engel olamıyorum
hayata yanlıs yerden bakıyorsun
ben basıma ne gelırse gelsın cok sanslı oldugumu dusunuyorum
evet cok buyuk seyler yasadım gercekten senınkınden bın beter seyler
ama hep ne bılım sayısal looto kazandım, tatıl kazandım, ne bılım ıyı para kazanıyorum
sanslıyım bence
hobi edenin örnek: işinize odaklanın üniversite mezunuysanız yüksek lisans yapın...Lise mezunuysanız açık öğretimden üniversite okuyun bürsürü güzel bölümler var yada gitar,resim,heykel kurslarına gidin alışverişe çıkın saçlarınızı değiştirin değişim iyidir ...Arkadaş çevrenizi genişletin ve sosyal paylaşım sitelerini kapatın hatta internete girmeyin hiç :) işte mutluluk bu olsa gerek istemesenizde mutlu olursunuz bundan sonra bakın bende milyonda bir görünen bir hastalık var ama ben buna rağmen yılmıyorum hayata dahada çok bağlanıyorum şükredin sağlığınız yerinde...Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Teşekkür ederim ama bu günlerde çevreme çok takılı kaldımhobi edenin örnek: işinize odaklanın üniversite mezunuysanız yüksek lisans yapın...Lise mezunuysanız açık öğretimden üniversite okuyun bürsürü güzel bölümler var yada gitar,resim,heykel kurslarına gidin alışverişe çıkın saçlarınızı değiştirin değişim iyidir ...Arkadaş çevrenizi genişletin ve sosyal paylaşım sitelerini kapatın hatta internete girmeyin hiç :) işte mutluluk bu olsa gerek istemesenizde mutlu olursunuz bundan sonra bakın bende milyonda bir görünen bir hastalık var ama ben buna rağmen yılmıyorum hayata dahada çok bağlanıyorum şükredin sağlığınız yerinde...
yok buyuk ıkramıye cıkmadısaçma olacak ama en ihtiyacım olan şey sayısal ve tatil:) ve şu anda tek düşündüğüm bunlar gerçekmi.sayısal birilerine çıkıyormu gerçekten.hşle var mı vs. size büyük ikramiyesimi çıktı
imkanınız varsa mekanınızı değiştirin onunla olan ortak arkadaşlarınızla görüşmeyinTeşekkür ederim ama bu günlerde çevreme çok takılı kaldım
İşim var zaten.hobi edenin örnek: işinize odaklanın üniversite mezunuysanız yüksek lisans yapın...Lise mezunuysanız açık öğretimden üniversite okuyun bürsürü güzel bölümler var yada gitar,resim,heykel kurslarına gidin alışverişe çıkın saçlarınızı değiştirin değişim iyidir ...Arkadaş çevrenizi genişletin ve sosyal paylaşım sitelerini kapatın hatta internete girmeyin hiç :) işte mutluluk bu olsa gerek istemesenizde mutlu olursunuz bundan sonra bakın bende milyonda bir görünen bir hastalık var ama ben buna rağmen yılmıyorum hayata dahada çok bağlanıyorum şükredin sağlığınız yerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?