Inanç meselesi..fikirleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizden ödün çok verdiniz eşinizi öve öve bitiremiyorsunuz,onun için ona benzemeye çalıştınız fakat dikkatinizi çekerim o sizin için asla değişmez... içinizdeki huzursuzluk normal,tam olarak ona benzemedikçe kalbiniz hep sıkışacak zaten ... Ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım açıkçası üzüldüm.. arada kalmış sıkışmış gibisiniz..

Adam işten 10 da geldiği için, ilk zamanlar anlamadım bile.
Ama alkol olayında şüphelenmiştim, niye içmiyorsun eşlik etmiyorsun diye, araba süreceğim diyordu.
Adamın kendi içinde yaşadığı bir şeyi bile ben tepki vereceğim diye gizlemesi beni üzdü, gerçekten bana ne.
O bana içemezsin, yok şöyle yapacaksın bunları giymeyeceksin dese ağzını yırtarım ama kendi kendine inancını yaşıyor.
Hiçbir şekilde söz hakkım olduğunu düşünmüyorum.
Peki şu ehliyetle alkol olayı neden. Sonradan ekledim sanırım görmediniz 😀

coook muhafazakarız dıyorsunuz aılenız oyle ıcen kumar oynayan bırıyle evlenmenıze musade etmıs demekkı degılsınız.. herkesın dını kendıne zorla adamı dındar hale getıremezsın. rahatsız olcak gıbı bırı olsan bastan he demezsın.. esın ateıst gıbı gelmedı. dını yoktur yada bazı kısıler gıbı dınle partıcılıgı karıstıranlardan tıksıne tıksıne dınden uzaklasma kararı almıstır.. cevremde de var boyle kısıler sen de sadece ıcmıyorsun. her ortama gırıyorsun eglenıyorsun onun gıbı.. meyhane dıyosun :)) bence cok farklı degılsın .. bı ıcmek kalmıs:) degısmek ıstemıyorsan gıtme o yerlere evde kuruyomussun da zaten sofrasını . o da bı ayrı.. bu saatten sonra gelmıssın 30 yasına dın ınanc asılanacak caydırılacak ya da degıstırılecek degılsın. neysen derınlerden o cıkar artık pıyasaya. bosanman yersız olur. yasam seklı sana asırı farklı degıl sonucta. muhafazakar ın anlamında evde kocaya alkol sofrası kurmak ıckılı ortama gırmek yok bu arada:) sen neyı ıstıyorsan oyle yasa kımse kımseyı sıkıstırmasın degıstırmeye calısmasın kafi.
Eşimin ailesi namaz kilar benim aile gibi babam dâ fazla tutucu olduğu için söylemedik. Alkolune karşı değilim artık namaz kılsın oruç tutsun da istemiyorum sadece bazen içimde oluşan huzursuzluğu dile getirdim. Eşime göre muhafazakarım dedim ayrıca.

Peki şu ehliyetle alkol olayı neden. Sonradan ekledim sanırım görmediniz 😀
Ahaha görmedim, evet.
Genç hatta reşit olmadığım yaşlarda bile her gün düzenli alkol alırdım ama ehliyet büyük sorumluluk, sizinki kadar karşıdakinin canı söz konusu.
E arabayla gidiyorum her yere, 2009 da aldım ehliyeti, özel geceler yani içeceğimi bildiğim yerler hariç ağzıma sürmem.
Eşim o zamanki sevgilim sağlam içerdi, dolayısıyla yine ben sürerdim.

Bi iki şarapçıyız ama benim kayınaile muhafazakar. İçki içmemizden aşırı rahatsızlar. Eve geldiğinde bardaki şişeleri görünce gözleri fln dönüyor da çaktırmıyor tabii😆😆 Ondan bana bu iki farklı dünyanın insanı aynı evde nasıl mutlu olur yav hissi geliyor.
Eşinle sen aynı kafada olduktan sonra kimseye laf söyleme hakları yokki.
Hayat bizim o kadar işte..

Bi iki şarapçıyız ama benim kayınaile muhafazakar. İçki içmemizden aşırı rahatsızlar. Eve geldiğinde bardaki şişeleri görünce gözleri fln dönüyor da çaktırmıyor tabii😆😆 Ondan bana bu iki farklı dünyanın insanı aynı evde nasıl mutlu olur yav hissi geliyor.
şarap da severim ama sana jageri sorduklarında üç shot ve üzerine karabiber serpiştirilmiş de şüphesiz ki sizin bilmediklerinizden bizim bildiklerimiz vardır(eski ahit) dkkdkdkdkdk

Ahaha görmedim, evet.
Genç hatta reşit olmadığım yaşlarda bile her gün düzenli alkol alırdım ama ehliyet büyük sorumluluk, sizinki kadar karşıdakinin canı söz konusu.
E arabayla gidiyorum her yere, 2009 da aldım ehliyeti, özel geceler yani içeceğimi bildiğim yerler hariç ağzıma sürmem.
Eşim o zamanki sevgilim sağlam içerdi, dolayısıyla yine ben sürerdim.
Heee ben yanlış anlamışım. Ehliyeti aldıktan sonra evde içmeyi bıraktınız sandım 😀
İçmeyin içmeyin haram 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X