İnancımı yitirirken..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar abartmayın artık..Tamam konu sahibi şu an çok hassas anında. .Üzerine giderek kalp kırmaktan öteye gidemezsiniz. .

Hoşunuza gitmiyorsa konuya yorum yapmazsınız olur biter..Göz ardı eder bir daha görmezsiniz olur biter.

Bize normal gelen durumlar başka birini sarsabilir. .
Herkesin güçlü olduğu durumlar farklıdır. .

Genç yaşta birinin böyle bocalamasi çok normal 40 yaşında kadın gibi iktisat yapmasını bekleyemeyiz.

25 yaşında 5 aydır eşiyle. .ve kimsenin desteği yoksa yaşadıkları çok normal ..Saçını evde platin de yapmaya çalışabilir, hasta bir köpeğe de bakabilir..Bunlar için illa ki cebinde milyonlar olmasına gerek yok..
Abla sen beni yanlış anladın, ben çelişkilerle kızmıyorum. Tamam olabilir, belki ifşa olmamak için değiştirerek yazıyor olabilir. Bu benim için problem değil. Ama bunu söylemenin yolu da bedduadan kötü sözden azarlamadan geçmiyor. "arkadaşlar o böyle değil de böyle, şöyle olduğu için böyle oldu" gibi gibi anlatabilir. Bu çok doğal birşey. Ama tutup da insanlara hakaret edip kötü söz söylemesi hiç hoş birşey değil. Yeri geldi ben dahil hepimiz burada "fake" damgası yedik ama hiçbirimiz hakarete kötü söze sığınmadık. Böyle yapması hiç hoş değil, ben ona güzel bir yorum yazmıştım ama onu görmeyip bana saldırdı. Bu doğru birşey mi?

Ben o yorumu yazmadan önce başka yorumlar da yazdım iyi niyetle ve destekleyici türden.Neden bu yorumumu cımbızladınız özellikle? Ben konu sahibine dilim döndüğünce tavsiyeler vermeyi denedim , beddua etti.Kötü bir şey yazmadım.Lütfen beni alıntılamayın.
Bu Lütfen beni alintilamayın da iyi moda oldu..

Maalesef ki diğer mesajları yeni gördüm olabilir ..
Okuduğum sayfada konu sahibine öneride bulunuyorsunuz fakat iğnelerle, cımbizlarla ve babanızın kızı değil burdan öyle salvolar yapıyorsunuz.

Bedduadan o kadar korkuyorsanız biraz dilinizin ayarı olsun o zaman. .

2900 TL gercekten çok düşük Bi maaş geçinememesi çok normal neden geçinemiyosun demek cok saçma ama gercekten çalışmak istese konu sahibi çalışır ben evime temizlikçi bulamıyorum kime sorsam boş günüm yok diyo günlük 180tl nin altına da gelen yok, üniversite mezunları zor iş buluyo tamam ama ara elemana iş daha cok çocuk bakımı, temizlik, fabrikalarda işçi(kiraz ayıklama vb) ben sizi biraz tembel buldım açıkcası

Bu Lütfen beni alintilamayın da iyi moda oldu..

Maalesef ki diğer mesajları yeni gördüm olabilir ..
Okuduğum sayfada konu sahibine öneride bulunuyorsunuz fakat iğnelerle, cımbizlarla ve babanızın kızı değil burdan öyle salvolar yapıyorsunuz.

Bedduadan o kadar korkuyorsanız biraz dilinizin ayarı olsun o zaman. .
Bedduadan korkmaktan değil kötü görünüyor ve çözümden uzaklaştırıp iletişimi tıkıyor.Ayrıca çok da çirkin bir şey.Mesajların tamamını okuyamadan atlamayın bir dahaki sefere o zaman.İğneleme yapmadım , kendimce tavsiyeler verdim , siz ordan hepsini okumadan falan atladınız.Benim babamın kızı değil de sizin babanızın kızı galiba , ortada saldırı yokken konu sahibini savunmaya geçmenizden belli.Sizi ilgilendirmez benim yorumum , konu sahibi cevap veriyor zaten herkese , size gerek yok yani.Dil ayarından hiç bahsetmeyin bence siz bu üslûbunuzla.

Abla sen beni yanlış anladın, ben çelişkilerle kızmıyorum. Tamam olabilir, belki ifşa olmamak için değiştirerek yazıyor olabilir. Bu benim için problem değil. Ama bunu söylemenin yolu da bedduadan kötü sözden azarlamadan geçmiyor. "arkadaşlar o böyle değil de böyle, şöyle olduğu için böyle oldu" gibi gibi anlatabilir. Bu çok doğal birşey. Ama tutup da insanlara hakaret edip kötü söz söylemesi hiç hoş birşey değil. Yeri geldi ben dahil hepimiz burada "fake" damgası yedik ama hiçbirimiz hakarete kötü söze sığınmadık. Böyle yapması hiç hoş değil, ben ona güzel bir yorum yazmıştım ama onu görmeyip bana saldırdı. Bu doğru birşey mi?
Aslında beddua olarak düşünme..
Kendide sonra açıkladı bana inanmıyorsanız benimle aynı durumu yaşayın görürsünüz o zaman gibi cümleler kullandı. .

Sonuçta sen de dahil bir çoğumuz olumlu önerilerde bulunduk ..

Ee içimizi biz biliyoruz..Niyetimiz iyi neden söylediklerinden korkalım. .

Öneriler güzel fakat üstüne gidip uzatmaya gerek yok..

Bak sen de zor zamanlar geçirmiş, benim gözümde güçlü bir kadınsın ..Hala da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan genç bir kadınsın. .Dilerim ki çabalarının karşılığını fazlasıyla gör..

Biz kadınlar birbirimizi anlar , destek olursak güçlü oluruz..

Yoksa eleştirmek, yermek o kadar kolay ki..

Çalışıp da olmuyor dese hakverirdim
Ancak evden yatarak malesef gecinilmiyor
Küçük çocuk da yok kaldı ki olsa bile millet minicik bebeğini bırakıp ise gidiyor
Geçim dünyası
Çalışanlar hep mi belaltı yerde çalışıyor ne alaka

Aslında beddua olarak düşünme..
Kendide sonra açıkladı bana inanmıyorsanız benimle aynı durumu yaşayın görürsünüz o zaman gibi cümleler kullandı. .

Sonuçta sen de dahil bir çoğumuz olumlu önerilerde bulunduk ..

Ee içimizi biz biliyoruz..Niyetimiz iyi neden söylediklerinden korkalım. .

Öneriler güzel fakat üstüne gidip uzatmaya gerek yok..

Bak sen de zor zamanlar geçirmiş, benim gözümde güçlü bir kadınsın ..Hala da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan genç bir kadınsın. .Dilerim ki çabalarının karşılığını fazlasıyla gör..

Biz kadınlar birbirimizi anlar , destek olursak güçlü oluruz..

Yoksa eleştirmek, yermek o kadar kolay ki..
Amin abla, inan bana sende öylesin.
Herkes kalbinin ekmeğini yesin.
İnşallah konu sahibi de bu dar durumdan bir an önce kurtulur. :KK200:

Bedduadan korkmaktan değil kötü görünüyor ve çözümden uzaklaştırıp iletişimi tıkıyor.Ayrıca çok da çirkin bir şey.Mesajların tamamını okuyamadan atlamayın bir dahaki sefere o zaman.İğneleme yapmadım , kendimce tavsiyeler verdim , siz ordan hepsini okumadan falan atladınız.Benim babamın kızı değil de sizin babanızın kızı galiba , ortada saldırı yokken konu sahibini savunmaya geçmenizden belli.Sizi ilgilendirmez benim yorumum , konu sahibi cevap veriyor zaten herkese , size gerek yok yani.Dil ayarından hiç bahsetmeyin bence siz bu üslûbunuzla.

Tabi yazın yazın sonrada o iğneleyici mesajlara kimse bir şey demesin..
Neyse konu sahibi size cevabını iyi vermiş zaten..

Babamın kızı değil fakat kendini anlattıkça anlamaya çalıştım. .

Sizin tabirinizle sizin gibi Atlayıp. .Önce konu sahibini iğnelemedim..

Bir iğneyle - bir şeker vermekle ego kasarak destek olduğunuzu düşünmeyin.

Bence de tam anlamıyla duygu sömürüsü.Konu yalan demişler ama bence konu yalan değil kadın cidden kendini fakir görüyor instagramdakileri falan görünce.Algı sorunu yaşıyor yani.Yalan söylediğini de düşünmüyordur.
Elbette
Aciz diyen insan gunde 23 lira sigara parasi veriyorum derse inandiriciligini yitirir benim gozumde. Ekmek alacak para yok ama sigaraya var

Ego kasmak size daha uygun bir tabir.Konu sahibi cevap vermedi , hepimize topluca beddua etti , güzel dediğiniz cevap beddua mı? Beddua etmesi de onun psikolojik durumunu ele verdiğinden kendimce destekleyici yorumlar yazdım.Ayrıca konu sahibi cevap verdiyse neden atladınız? Bence siz düşenin dostu moduna girip burdan ego mastürbasyonu yapma derdindesiniz.Alıntılamayın beni desem de duramazsınız çünkü sessizlerin sesi masumların vicdanı rolüne bürünmüşsünüz bir kere.Ama burda öyle bir role bürüneceğiniz durum yoktu.

Elbette
Aciz diyen insan gunde 23 lira sigara parasi veriyorum derse inandiriciligini yitirir benim gozumde. Ekmek alacak para yok ama sigaraya var
Sigara lüks değil alışkanlık maalesef
Cebimde 5 tl varken kredi kartımla sigara aldığım günleri bilirim
Sigara içmiyorsanız anlayamazsınız

Ya bende şok oldum okuyunca
Sonra bide burda kadınlar destek olalım bi birimize derler yersen
Nasıl hırslı hırslı yazmışlar ki bu konu çok hassas ve derin
Kız geçim sıkıntısını yazmış üstüne gelinmiş de gelinmiş sonra konu sahibi iki şey yazınca vay efendim nasıl yazarsına dönmül
Bilerek sinir bozmak için yazılmış uğraşılmış

Ego kasmak size daha uygun bir tabir.Konu sahibi cevap vermedi , hepimize topluca beddua etti , güzel dediğiniz cevap beddua mı? Beddua etmesi de onun psikolojik durumunu ele verdiğinden kendimce destekleyici yorumlar yazdım.Ayrıca konu sahibi cevap verdiyse neden atladınız? Bence siz düşenin dostu moduna girip burdan ego mastürbasyonu yapma derdindesiniz.Alıntılamayın beni desem de duramazsınız çünkü sessizlerin sesi masumların vicdanı rolüne bürünmüşsünüz bir kere.Ama burda öyle bir role bürüneceğiniz durum yoktu.
Ah ne kadar güzel Argumanlarla yine kasmışsınız. .
Neyse konu sahibinin cevabı size yeter ..Çünkü hala ordasiniz.

Siz cevapları yapıştırın konudakiler öpüp başına koysun. .
Pardon ..Hayırdır? ?

Ya bende şok oldum okuyunca
Sonra bide burda kadınlar destek olalım bi birimize derler yersen
Nasıl hırslı hırslı yazmışlar ki bu konu çok hassas ve derin
Kız geçim sıkıntısını yazmış üstüne gelinmiş de gelinmiş sonra konu sahibi iki şey yazınca vay efendim nasıl yazarsına dönmül
Bilerek sinir bozmak için yazılmış uğraşılmış
Aynen .. Öğretmen maaşı + Eşinin ki onun 3 katı maaş alan abla kendisini burda parçaladı. .valla bazı insanlar çok şaşırtıcı !
Allah selamet versin..

Bence de tam anlamıyla duygu sömürüsü.Konu yalan demişler ama bence konu yalan değil kadın cidden kendini fakir görüyor instagramdakileri falan görünce.Algı sorunu yaşıyor yani.Yalan söylediğini de düşünmüyordur.
Kimin ne söylediği açık
Bence sen artık konuşma

Aynen .. Öğretmen maaşı + Eşinin ki onun 3 katı maaş alan abla kendisini burda parçaladı. .valla bazı insanlar çok şaşırtıcı !
Allah selamet versin..
O üyenin yazdıkları yüzünden ve hırsı kibiri yazdığı her satırdan belli
Valla soğuyorum insanlığımdan utanıyorum bazıları maşallah hiç utanmıyor helal olsun
Kızcağız biraz dertleşmek istemiş
Gelen yorumlara bak

Sigara lüks değil alışkanlık maalesef
Cebimde 5 tl varken kredi kartımla sigara aldığım günleri bilirim
Sigara içmiyorsanız anlayamazsınız
Gerçekten evde yiyecek lokma yokken bile mı
Bunun dahi savunulacağı aklıma gelmezdi
Aç yatıyorum diyor iş beğenmiyor sigara içiyor insanların kızdıkları bu
Kimse dört dörtlük gecinmiyor ki zaten
Herkes bi yerlerden kısıyor

Bence o dil ayarından sen hiç bahsetme
İğrendim yazmışsın ya
Bende senin yazdıklarından iğrendim
Sen şu girdiği mağazada 2 paçavra aldı diye kasiyeri hakir gören girdiği restauranta garsonu aşağılayan sonradan görmelerdensin belli
Sizin gibilerde benim midemi kaldırıyor ya
Bide başkalarına egoist diyorsun

Gerçekten evde yiyecek lokma yokken bile mı
Bunun dahi savunulacağı aklıma gelmezdi
Aç yatıyorum diyor iş beğenmiyor sigara içiyor insanların kızdıkları bu
Kimse dört dörtlük gecinmiyor ki zaten
Herkes bi yerlerden kısıyor
Bu bir alışkanlık
Evet bende aç kalırım sigarasız kalamam
Böyle bu
Yalan mu söyleyim
Keşke bırakabilsek