- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Ebrununbu34
Abla sen beni yanlış anladın, ben çelişkilerle kızmıyorum. Tamam olabilir, belki ifşa olmamak için değiştirerek yazıyor olabilir. Bu benim için problem değil. Ama bunu söylemenin yolu da bedduadan kötü sözden azarlamadan geçmiyor. "arkadaşlar o böyle değil de böyle, şöyle olduğu için böyle oldu" gibi gibi anlatabilir. Bu çok doğal birşey. Ama tutup da insanlara hakaret edip kötü söz söylemesi hiç hoş birşey değil. Yeri geldi ben dahil hepimiz burada "fake" damgası yedik ama hiçbirimiz hakarete kötü söze sığınmadık. Böyle yapması hiç hoş değil, ben ona güzel bir yorum yazmıştım ama onu görmeyip bana saldırdı. Bu doğru birşey mi?Arkadaşlar abartmayın artık..Tamam konu sahibi şu an çok hassas anında. .Üzerine giderek kalp kırmaktan öteye gidemezsiniz. .
Hoşunuza gitmiyorsa konuya yorum yapmazsınız olur biter..Göz ardı eder bir daha görmezsiniz olur biter.
Bize normal gelen durumlar başka birini sarsabilir. .
Herkesin güçlü olduğu durumlar farklıdır. .
Genç yaşta birinin böyle bocalamasi çok normal 40 yaşında kadın gibi iktisat yapmasını bekleyemeyiz.
25 yaşında 5 aydır eşiyle. .ve kimsenin desteği yoksa yaşadıkları çok normal ..Saçını evde platin de yapmaya çalışabilir, hasta bir köpeğe de bakabilir..Bunlar için illa ki cebinde milyonlar olmasına gerek yok..