- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi Ebrununbu34
-
Kompleksli sensinBen maaşımı yazmadım ki , maddi durumumuzu anlattım geçinemiyorduk evlendiğimizin ilk zamanları diye.Ev çekip çevirmek kolay değil evliliğin başlarında yazdım ekonomi konularını takip et falan da yazdım hatta sonralarda .Ya sen epey komplekslisin.Kalbin ferahlasın bir an evvel.
Bak arkadaşım ben o yorumu konu sahibi derdini gerçek anlamda uzun uzun anlatmadan önce yazmıştım , eski konularını getirmişti biri buraya platin saç boyası , köpek bakımı ile ilgili konulardı.Konusuna da yemek yapacak malzeme bulamıyorum diye yazmıştı , yalan söylediğini düşündüğümden iğrendim yazdım ki öyleyse yine de iğrenç bulurum ama öyle olmadığını anlattı konu sahibi.Yokluğu yoksulluğu bilirim , merak etme.Kendim yaşamadım ama bu beni bilmiyor yapmaz.Pis fakirler ölün düşüncesinde mi sandın da saldırıyorsun? Eski konularla son konusunu okuyunca öyle düşündü herkes , sonra konu sahibi anlattı uzun uzun.Hatta beddua etti , başta tersledim sonra yine kıyamadım.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da insanlara böyle hakaretler ediyorsunuz asıl?Senin yazdığın aşağılıkça yoruma yorum yaptım
Neyden iğrendin abla!
Türkiye nin yarısı böylr yaşıyor
Neyden iğreniyorsun sen?
Niye kırıyorsun insanları burda?
Kimsin ya sen?
Sen eğitimci misin şimdi
Yazıklar olsun sana be
Git şurdan sinirlendirdin beni
Sayfalarca kızın üstüne gittin
Neden?
Bin şükür ki maddi sıkıntı çekmedim hiç parayı sonradan da görmedim ama çekenleri bilirim.Çok insan , çok hayat gördüm.Senin gibi basit dertleri olmayan insanlar tanıdım.Artık alıntılama.Konuyu mahvettin , ekseninden kaydırdın.Kompleksli sensin
Biraz parayı bulunca iğrenmeye başlamışsın
Bizde senden iğrendik çekil şurdan artık
Şubat ayındaki mesajlarda 2 kez 5 aylık evliyim yazmışsın. Diğerinde 5 aylık evliyim ama 5 yıl gibi geliyor yazmışsın.Evet evlendikten sonra sudan çıkmış balığa döndüm. Ev
Evliliğim hakkında yalan söylemedim. 2 sene önce evlendik. Ama bazı sıkıntılardan dolayı babamın evine döndüm boşanma eşiğine geldik. Görümcem vs maddi yüzünden. Eşim biraz çıkmaza girdi ve hep mutsuz vs yurutemedi. Ağır geldi sorumluluk. Daha sonra bir araya geldik vs 2 sene önce imam nikahım normal nikahım kıyıldı zaten. Arada kopuslar oldu şubattan önce 5 aydır birlikte yaşamaya başladık. Annen evden kovdu eşime gitmek zorunda kaldım aldı beni.Düzeltmeye çalıştık derken. Ben eve girdiğimden beri yaşamaya başladığımızdan beri 5 ay saydım. Ben belirttim hiç bir şeyi anlatamadığım için anliyormusunuz bilmediğiniz için nasıl da yargılar yapıyorsunuz. Benim hayatım çok farklı herkes zorluk çeker ama benim cektiklerim çok ayrı. Çok üzüldüm yorumlara.
Aman durun şimdi duyarcılar size de saldırırlar konu sahibinin her sözünün çelişki olduğunu görmüyorlarŞubat ayındaki mesajlarda 2 kez 5 aylık evliyim yazmışsın. Diğerinde 5 aylık evliyim ama 5 yıl gibi geliyor yazmışsın.
Yine bir mesajında kocam çok aşık yazmışsın.
Ve en önemlisi eve dsmart bağlatmışsın.
Aç insanın abiye kıyafetle, dsmartla ne işi olur?
Ha bir de dsmart pahalı fiyat çekmiş. Konu sahibi kafa tutmuş fiyatı indirsinler diye yoksa tüketici mahkemesine gider demiş.Şubat ayındaki mesajlarda 2 kez 5 aylık evliyim yazmışsın. Diğerinde 5 aylık evliyim ama 5 yıl gibi geliyor yazmışsın.
Yine bir mesajında kocam çok aşık yazmışsın.
Ve en önemlisi eve dsmart bağlatmışsın.
Aç insanın abiye kıyafetle, dsmartla ne işi olur?
Zaten beddualar uçuştuğuna göre kesin yalan bir şeyler.Aman durun şimdi duyarcılar size de saldırırlar konu sahibinin her sözünün çelişki olduğunu görmüyorlar
Dedektif gibisiniz hhahaHa bir de dsmart pahalı fiyat çekmiş. Konu sahibi kafa tutmuş fiyatı indirsinler diye yoksa tüketici mahkemesine gider demiş.
Bu kadar dişli kadın belediyelerin, kaymakamlıkların, valilerin yardım yaptığını bilmez mi?
Heee bir konusunda da eş ailesini sevdiğini yazmış. İlginç değil mi?
İşte bunu anlatamadılar konuyu sıkı takipteyim ne zaman anlayacaklar diye veya ne olacak diye cidden normal değil konu sahibiZaten beddualar uçuştuğuna göre kesin yalan bir şeyler.
Yoo dedektiflik değil zaten 30-40 mesajı var.Dedektif gibisiniz hhahaama siz hazırlıklı olun birazdan beddualar kötü çirkin sözler gelmeye başlar
Konu sahibi arkadaş herkese " benim yaşadığım başına gelsin " diyor ama burada öyle hayatlar yaşamış arkadaşlar var ki kaza ile onlardan birinin çocukluğunu ,ilk gençliğini yaşasa aklını yitirir farkında değil!! Bir kuru fasulyeyi 4 gün bitmeyecek şekilde yapmayı mutfakta ölçü kavramını bilmemesine değil fakirligine bağladığı sürece hiç bir sorununa da çözüm bulacağını sanmıyorum.Zaten beddualar uçuştuğuna göre kesin yalan bir şeyler.
Çok doğru eşimle benim aldığım toplam maaş 2520 tl biz hem borç ödüyoruz hem geçiniyoruz ha borç da bir yere değil bir sürü ama biz aç uyumuyoruz çok şükürKonu sahibi arkadaş herkese " benim yaşadığım başına gelsin " diyor ama burada öyle hayatlar yaşamış arkadaşlar var ki kaza ile onlardan birinin çocukluğunu ,ilk gençliğini yaşasa aklını yitirir farkında değil!! Bir kuru fasulyeyi 4 gün bitmeyecek şekilde yapmayı mutfakta ölçü kavramını bilmemesine değil fakirligine bağladığı sürece hiç bir sorununa da çözüm bulacağını sanmıyorum.
Ne yapmalıydı peki? Sen dolandırıcısın,İban noyu yazmayı unutmuşsun,bilmem saçını boyatmışsın duygu sömürüsü yapıyorsun diyenlerin hangi biriyle uğraşsaydı? Aaa olur mu siz beni yanlış anladınız diye tek tek sizi ikna yoluna mı gitseydi? Karşıdaki hakaret ettiği için konu sahibi de bunları söylüyor.ne yani fakir diye sinirleride mi olmasın? İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.elbette bunları söylemesi çok normal.açlığı yaşayan bilirAbla sen beni yanlış anladın, ben çelişkilerle kızmıyorum. Tamam olabilir, belki ifşa olmamak için değiştirerek yazıyor olabilir. Bu benim için problem değil. Ama bunu söylemenin yolu da bedduadan kötü sözden azarlamadan geçmiyor. "arkadaşlar o böyle değil de böyle, şöyle olduğu için böyle oldu" gibi gibi anlatabilir. Bu çok doğal birşey. Ama tutup da insanlara hakaret edip kötü söz söylemesi hiç hoş birşey değil. Yeri geldi ben dahil hepimiz burada "fake" damgası yedik ama hiçbirimiz hakarete kötü söze sığınmadık. Böyle yapması hiç hoş değil, ben ona güzel bir yorum yazmıştım ama onu görmeyip bana saldırdı. Bu doğru birşey mi?
Hanımefendi benim yorumlarımı okumadan anlamayıp dinlemeden yorum yazmışsınız. Taaa konunun en başında güzelce kendi çektiğim sıkıntılardan, bunların da geçeceğinden bahsetmiştim. Ama kadın bir yerde 2 yıllık evliyim yazmış diğer yerde 5 aylık evliyim yazmış. Dahası aylardır şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum yazıp saçlarıma platin yaptırdım yazmış. Çelişkiler olduğu için insanların öyle yazması normal. Bu sitede belki de benim kadar fakirlik çeken yoktur, o yüzden fakir olan birini tutupta neden fakirsin diye eleştirmem. Ben konu sahibine güzel yorum yazarken kendisi insanları eleştirmekle beddua etmekle meşguldü. Lütfen beni tanımadan ve bu konunun tamamını okumadan yargılamayın.Ne yapmalıydı peki? Sen dolandırıcısın,İban noyu yazmayı unutmuşsun,bilmem saçını boyatmışsın duygu sömürüsü yapıyorsun diyenlerin hangi biriyle uğraşsaydı? Aaa olur mu siz beni yanlış anladınız diye tek tek sizi ikna yoluna mı gitseydi? Karşıdaki hakaret ettiği için konu sahibi de bunları söylüyor.ne yani fakir diye sinirleride mi olmasın? İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.elbette bunları söylemesi çok normal.açlığı yaşayan bilir
Canim madem esinin de boynu bukuluyor evindeki kullanmadigin esyalari sat elden çıkar faturalar demissin evi hergün supuruyorsan haftada bir e indir vs vs derken biraz daha düşürürsun ek is yap mesela apt temizligine git ev temizligine git uygun iyi bir is bulana kadar onlar elden veriyorlar mutfak masrafini cikarirsin..Takilarimin hepsini eşimin ailesi almıştı. Yeni derken 2 sene olucak. Kimse destek olmuyor. Benim çocuğum olsada yettirmeye çalışsam keşke. Ben gencecik bayanım. Benimde nefsim var. Benim arkadaşlarım şıkır şıkır giyinirken, gezerken yada bir aktivite yaptıklarında. Ben bunu gördüğümde tebessüm ile geçiyorum resimlerini. Eşim belli etmesede canı yanıyor. Ben böyleyim diye. Daha da stres yapıyor. Ben buna daha çok üzülüyorum. Gülüyorum ona karşı şikayet etmiyorum. benim tek derdim evimden aş eksik etmemek.
Nasılmi aç kalıyoruz. Allah kimseyi düşürmesin önce, nasıl kalınır öğretmesin ama söyleyeyim. 850 kira 50 aidat. 1250 borç + faturalar vs derken matematık olarak hesaplar anız bile anlarsınız.
Olmayınca olmuyor. Yardım edenimiz de yok. Ben birde yaka paça acele ile evlendim. Annemin baskısı ile bişey olursa yardım ederiz dendi. Yoksa biz kendimizi hazır hissettigimizde maddi açıdan, ondan sonra evlenecektik. Ama annem psikolojik olarak o kadar baskı yaptı ki, hep surat laf sokmalar vs işte.. Şimdi de böyle.
Kurbanda bile bir et verdi ben dilenci gibi hissettim. Çok utandım. Biterse veririm dedi. Bitti anne ver mi demeliyim. Etrafımda da insanlar yok belli ki herkes kendi halinde. Kimseye de kızamıyorum.
3 çocugu olup hem kira hem asgari ücret ile çalışan arkadaşınıza lütfen benim için sorarmisiniz nasıl yapıyor. Bende yapacağım. Gerçekten ihtiyacım var akla.. Anlatamıyorum ama çok yoruldum çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?