İnancımı yitirirken..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kompleksli sensin
Biraz parayı bulunca iğrenmeye başlamışsın
Bizde senden iğrendik çekil şurdan artık

Bak arkadaşım ben o yorumu konu sahibi derdini gerçek anlamda uzun uzun anlatmadan önce yazmıştım , eski konularını getirmişti biri buraya platin saç boyası , köpek bakımı ile ilgili konulardı.Konusuna da yemek yapacak malzeme bulamıyorum diye yazmıştı , yalan söylediğini düşündüğümden iğrendim yazdım ki öyleyse yine de iğrenç bulurum ama öyle olmadığını anlattı konu sahibi.Yokluğu yoksulluğu bilirim , merak etme.Kendim yaşamadım ama bu beni bilmiyor yapmaz.Pis fakirler ölün düşüncesinde mi sandın da saldırıyorsun? Eski konularla son konusunu okuyunca öyle düşündü herkes , sonra konu sahibi anlattı uzun uzun.Hatta beddua etti , başta tersledim sonra yine kıyamadım.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da insanlara böyle hakaretler ediyorsunuz asıl?

Kompleksli sensin
Biraz parayı bulunca iğrenmeye başlamışsın
Bizde senden iğrendik çekil şurdan artık
Bin şükür ki maddi sıkıntı çekmedim hiç parayı sonradan da görmedim ama çekenleri bilirim.Çok insan , çok hayat gördüm.Senin gibi basit dertleri olmayan insanlar tanıdım.Artık alıntılama.Konuyu mahvettin , ekseninden kaydırdın.

Şubat ayındaki mesajlarda 2 kez 5 aylık evliyim yazmışsın. Diğerinde 5 aylık evliyim ama 5 yıl gibi geliyor yazmışsın.
Yine bir mesajında kocam çok aşık yazmışsın.
Ve en önemlisi eve dsmart bağlatmışsın.

Aç insanın abiye kıyafetle, dsmartla ne işi olur?

Aman durun şimdi duyarcılar size de saldırırlar konu sahibinin her sözünün çelişki olduğunu görmüyorlar

Yalanlı dolanlı bir ton çelişkili ifadeler verip burada insanları birbirine düşürüyorsunuz.

Konularınızdaki en önemsiz detaylar kaç yıllık evli olduğunuz, yaşınız zaten.
Yalana ne gerek var?
Çok çekiniyorsanız yazmayın bunları.
30 a yakın gibi ifadeler kullanın ya da.

Sonra insanlar güvenmediği için fake dediğinde gelsin beddualar, gitsin kötü sözler..

Ha bir de dsmart pahalı fiyat çekmiş. Konu sahibi kafa tutmuş fiyatı indirsinler diye yoksa tüketici mahkemesine gider demiş.

Bu kadar dişli kadın belediyelerin, kaymakamlıkların, valilerin yardım yaptığını bilmez mi?

Heee bir konusunda da eş ailesini sevdiğini yazmış. İlginç değil mi?

Dedektif gibisiniz hhaha ama siz hazırlıklı olun birazdan beddualar kötü çirkin sözler gelmeye başlar

Zaten beddualar uçuştuğuna göre kesin yalan bir şeyler.
Konu sahibi arkadaş herkese " benim yaşadığım başına gelsin " diyor ama burada öyle hayatlar yaşamış arkadaşlar var ki kaza ile onlardan birinin çocukluğunu ,ilk gençliğini yaşasa aklını yitirir farkında değil!! Bir kuru fasulyeyi 4 gün bitmeyecek şekilde yapmayı mutfakta ölçü kavramını bilmemesine değil fakirligine bağladığı sürece hiç bir sorununa da çözüm bulacağını sanmıyorum.

Çok doğru eşimle benim aldığım toplam maaş 2520 tl biz hem borç ödüyoruz hem geçiniyoruz ha borç da bir yere değil bir sürü ama biz aç uyumuyoruz çok şükür

Ben anlamadım şimdi neden konu sahibinin üstüne bu kadar gidildiğini..hayır yani konu da bana para yardımında bulunun dememiş,kimseden bişey istememiş.ne yapması gerektiği,nerelere başvurması gerektiği ile ilgili bi yorum yapılabilirdi.herkes bilgisi dahilinde birşeyler önerebilirdi.bilmem kaç ay önce yazılan bir mesajı deşip bulmuşsunuz eyvallah,konu sahibi de neden öyle yazdığını açıklamış zaten.belki gerçekten çok kötü durumda.belki gerçekten yiyecek ekmeği yok.aynı evin içinde mi yaşıyorsunuz anlamadım.ben şahsen böyle bi konuda yorum yapıp günahını alamazdım kimsenin sen yalancısın dolandırıcısın diye.henüz 25 yaşındaymış.elbet yaşıtları gibi saçını boyamak,süslenmek,gezmek isteyebilir.hepimiz bu yaşlarda istemez miyiz istemedik mi? Yiyecek ekmeği yokken boya almış ne yani ölsün mü bu insanlar.hiç mi duyguları olmasın hiç mi mutlulukları olmasın.karşınızdaki 40 -50 yaşında bir kadın değil 25 yaşında bir genç kadın.kötüleri kınıyoruz ama iğneyi önce kendimize batıralım bence.gerçekten bu dünya nereye GİDİYOR???

Ne yapmalıydı peki? Sen dolandırıcısın,İban noyu yazmayı unutmuşsun,bilmem saçını boyatmışsın duygu sömürüsü yapıyorsun diyenlerin hangi biriyle uğraşsaydı? Aaa olur mu siz beni yanlış anladınız diye tek tek sizi ikna yoluna mı gitseydi? Karşıdaki hakaret ettiği için konu sahibi de bunları söylüyor.ne yani fakir diye sinirleride mi olmasın? İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.elbette bunları söylemesi çok normal.açlığı yaşayan bilir

Hanımefendi benim yorumlarımı okumadan anlamayıp dinlemeden yorum yazmışsınız. Taaa konunun en başında güzelce kendi çektiğim sıkıntılardan, bunların da geçeceğinden bahsetmiştim. Ama kadın bir yerde 2 yıllık evliyim yazmış diğer yerde 5 aylık evliyim yazmış. Dahası aylardır şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum yazıp saçlarıma platin yaptırdım yazmış. Çelişkiler olduğu için insanların öyle yazması normal. Bu sitede belki de benim kadar fakirlik çeken yoktur, o yüzden fakir olan birini tutupta neden fakirsin diye eleştirmem. Ben konu sahibine güzel yorum yazarken kendisi insanları eleştirmekle beddua etmekle meşguldü. Lütfen beni tanımadan ve bu konunun tamamını okumadan yargılamayın.

Canim madem esinin de boynu bukuluyor evindeki kullanmadigin esyalari sat elden çıkar faturalar demissin evi hergün supuruyorsan haftada bir e indir vs vs derken biraz daha düşürürsun ek is yap mesela apt temizligine git ev temizligine git uygun iyi bir is bulana kadar onlar elden veriyorlar mutfak masrafini cikarirsin..

Network islri var makyaj malzemeleri vs satan yerlere üye ol uc beş gelir elde edersin canim

Bence şartları zorlayıp çalışabilirsiniz hiç olmadı çocuk bakabilir temizliğe gidebilirsiniz. Gençsiniz, çocuğunuz yok. Kış için bir şeyler koymazsan dolaba, bir hafta yemek yapmaz onu bunu tırtıklar kahvaltılık yumurta falan yersen daha çok para gider. Ucuzken alıp kurutacak, konserveleyecek, donduracaksın. Elektriğe suyu dikkatli kullanacaksın. Küçük şeyler diye hafife alma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…