- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Ebrununbu34
Konularımı az çok biliyorsunuz. Özel ilgiye ve eğitime ihtiyacı olan bir oğlum var. Özel kreşe gitmesi gerekiyor ve bunu Terapisti öneriyor. Mecburum göndermeye ve inanılmaz maddi sıkıntı yaşıyorum. Ancak ben bunu dillendirmeye utanıyorum. Zira zorluk yaşamamın sebebi oğlumun özel eğitimi. Mecburiyet olsa da evinde aç yatmak zorunda kalan çocukları düşününce ağlamaya, maddi sorunlarım var demeye utanıyorum. Bu yüzden benim çevremin haberi yoktur sıkıntı çektiğimden. Hatta çocuğunu özel okula bile gönderiyor durumu iyi diye düşünüyorlar.
Bu ülkede gerçekten aç yatan insanlar var. Lakin konu sahibi onlardan biri değil ki platin saç hakkında bilgi istiyor. Ben anneme boyatıyorum saçımı mesela. Platin saça gücüm yetmez çünkü. Sevmem zaten ama sevsem de aç yatıyorum derken yapamazdım.
Hepimize kalp şifası diliyorum.
Binlerce, yuzbinlerce, çatısı olmayan varken , çeşit çeşit sofralar hazırlayıp ifşa edenlere de , iki günde bir et yiyemedigi ,sosyal medyadaki sahte mutluluktakiler gibi giyinemedigi için kendini maddi imkansizlar içinde sananlara da , sağlık içinde yüzüp hala dert yananlara da.
Diyecek sözüm yok.
Çoğumuzun kirası ve borçları var. Kimi zaman güzel sofralarimiz oluyor , kimi zaman yettirmeye çalışıyoruz ay sonuna , gıdım gıdım ilerliyoruz . Yine de hiç dert yandığımı hatırlamıyorum.
Gecistirdigim zaman ah vah yapması aklıma hiç gelmedi.
Çünkü gerçekten açlarin yanında aç değiliz , açıkta değiliz ki biz.