Valla kizlar hic sormayin bana da srkadasim haftasonu almanyadan findiklisindan tutun da cileklisine kadar cikolata getirmis hepsinden de tattim valla
Zaten diyet yapiyorum diyince daha çok yemek istiyor vücut. Ben ekmek yemeye çalışıyorum. Bide arada kahveye yediklerimiaaadyapıyorum st: 48129041 .!.:Ben bu ara diyet falan yapamiorum vucudum tepki gosterio inaninki biktim artik yasaklar yasaklar biraz serbest birakcam vucudumu fenalik geldi diyetten
HHoşgeldin canım evet eşler evdeyken dikkat etmek zorSlm kızlar internette sorun vardi duzeldi suan gecmisi okuyamadim esim evde malesef diyete de basliyamadim bu hafta regliyim zaten hem oda bitsin kilo bildirimim kötü 79,5 çıktım sabah olsun silbastan devamke yapicam ve stresliyim su aralar
esim ise başlasın bir program yapicam gidisat kotu bende hareket olarak iyiyim yalnizca
Hepinize slm olsun canlar
Kim durdurabilio ki sadece bir veya 2 gun ayri kalabiliorum biktim artik su seker olayindan ya
Valla kizlar hic sormayin bana da srkadasim haftasonu almanyadan findiklisindan tutun da cileklisine kadar cikolata getirmis hepsinden de tattim valla
Ben bu ara diyet falan yapamiorum vucudum tepki gosterio inaninki biktim artik yasaklar yasaklar biraz serbest birakcam vucudumu fenalik geldi diyetten
Slm kızlar internette sorun vardi duzeldi suan gecmisi okuyamadim esim evde malesef diyete de basliyamadim bu hafta regliyim zaten hem oda bitsin kilo bildirimim kötü 79,5 çıktım sabah olsun silbastan devamke yapicam ve stresliyim su aralar
esim ise başlasın bir program yapicam gidisat kotu bende hareket olarak iyiyim yalnizca
Hosgeldin cnm merak etme bizde de durumlar vahim bi bikkinlik gelmis bize o yuzden yeniden yeniden:)Slm kızlar internette sorun vardi duzeldi suan gecmisi okuyamadim esim evde malesef diyete de basliyamadim bu hafta regliyim zaten hem oda bitsin kilo bildirimim kötü 79,5 çıktım sabah olsun silbastan devamke yapicam ve stresliyim su aralar
Gunaydin canm hatta iyi geceler dicem nerdeyse kizlar tooarlanmanin vaktidir yarin herkes derin bi nefes alsin su isi toplayalim artik resmen zaman gecio ve biz yerimizde saymayalimgünaydın kızlaaarr
Gunaydin canm hatta iyi geceler dicem nerdeyse kizlar tooarlanmanin vaktidir yarin herkes derin bi nefes alsin su isi toplayalim artik resmen zaman gecio ve biz yerimizde saymayalim
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
4 dilim domates
4 adt minik salatalık
1 çatal beyaz peynir
1 kaşık pastırmalı yumurta
Saat 14:00
1 sade soda
1 fincan Silifke ayranı
1 külah Maraş usulü dondurma
Akşam 19:00
4 yk güveç
2 yk pirinç pilavı
4 yk sade makarna
Saat 22:00
1 sade soda
1 şekersiz çay
Kiz sen olum orucuna mi basladin:)menüm
14.30
1 orta türk kahvesi
1 kare içi naneli bitter çiki
15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem
18.00
1 kase tarhana çorbası
az yeşilsalata çok az z. yağlı limonlu
3 lt su
45 dk yürüyüş
Ohh gelsin dondurmalar :)buseb kız o pilavla makarna dolu dolu değil pilav ısınmışmı diye baktım makarnada oğlumun tabağının dibinde kalmıştı miktarlar kesin olmadığı için fazlasıyla yazdım dondurma algıda Maraş usulü cornette dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?