inatçı kilolarımıza elveda

Valla kizlar hic sormayin bana da srkadasim haftasonu almanyadan findiklisindan tutun da cileklisine kadar cikolata getirmis hepsinden de tattim valla

Slm kızlar internette sorun vardi duzeldi suan gecmisi okuyamadim esim evde malesef diyete de basliyamadim bu hafta regliyim zaten hem oda bitsin kilo bildirimim kötü 79,5 çıktım sabah olsun silbastan devamke yapicam ve stresliyim su aralar
esim ise başlasın bir program yapicam gidisat kotu bende hareket olarak iyiyim yalnizca
Hepinize slm olsun canlar

aaadyapıyorum st: 48129041 .!.:
Ben bu ara diyet falan yapamiorum vucudum tepki gosterio inaninki biktim artik yasaklar yasaklar biraz serbest birakcam vucudumu fenalik geldi diyetten
Zaten diyet yapiyorum diyince daha çok yemek istiyor vücut. Ben ekmek yemeye çalışıyorum. Bide arada kahveye yediklerimi

HHoşgeldin canım evet eşler evdeyken dikkat etmek zor

Kim durdurabilio ki sadece bir veya 2 gun ayri kalabiliorum biktim artik su seker olayindan ya

valla hiç olmazdı iradem iyiydi bu son 3 gündür falan tatlıya dayanamaz oldum.

Valla kizlar hic sormayin bana da srkadasim haftasonu almanyadan findiklisindan tutun da cileklisine kadar cikolata getirmis hepsinden de tattim valla

Ben bu ara diyet falan yapamiorum vucudum tepki gosterio inaninki biktim artik yasaklar yasaklar biraz serbest birakcam vucudumu fenalik geldi diyetten

aaa kızlar hepimiz salmışız resmen toparlanalım yaa

Hosgeldin cnm merak etme bizde de durumlar vahim bi bikkinlik gelmis bize o yuzden yeniden yeniden:)

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
4 dilim domates
4 adt minik salatalık
1 çatal beyaz peynir
1 kaşık pastırmalı yumurta

Saat 14:00
1 sade soda
1 fincan Silifke ayranı
1 külah Maraş usulü dondurma

Akşam 19:00
4 yk güveç
2 yk pirinç pilavı
4 yk sade makarna

Saat 22:00
1 sade soda
1 şekersiz çay

menüm

14.30
1 orta türk kahvesi
1 kare içi naneli bitter çiki

15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem

18.00
1 kase tarhana çorbası
az yeşilsalata çok az z. yağlı limonlu

3 lt su
45 dk yürüyüş

Gunaydin canm hatta iyi geceler dicem nerdeyse kizlar tooarlanmanin vaktidir yarin herkes derin bi nefes alsin su isi toplayalim artik resmen zaman gecio ve biz yerimizde saymayalim

aynen canım ya ben 2 gündür toparladım. vakite geçiyo zamana yazık

dondurma kaç toptu? hadi o neyse de hem makarna hem pilav aksam pek olmamıs. toparlan canım yaa

buseb kız o pilavla makarna dolu dolu değil pilav ısınmışmı diye baktım makarnada oğlumun tabağının dibinde kalmıştı miktarlar kesin olmadığı için fazlasıyla yazdım dondurma algıda Maraş usulü cornette dondurma

menüm

14.30
1 orta türk kahvesi
1 kare içi naneli bitter çiki

15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem

18.00
1 kase tarhana çorbası
az yeşilsalata çok az z. yağlı limonlu

3 lt su
45 dk yürüyüş
Kiz sen olum orucuna mi basladin:)

Benim menum sabah yulafli yogurt
Oglen bi elma 3 ceviz
Aksam kiymali sebze kavurmasi yogurt ve malesf ki son anda cikilata yedim bu ara cok strestli oldgum seyler var aslinda hicbiswy bile yemezdim ama malesef canim skkin oldgu icin herseyi yemek istiodum ama ins bu sabah toparlandim

Kızlar bugünkü menüm

Sabah 9:00
4 tane küçük salatalık kabuklu
4 dilim domates
1 çatal peynir
1 kaşık sucuklu yumurta

Saat 14:00
1 bardak ayran
1 şekersiz çay

Öğle 15:00
1 tantuni
1 bardak kekikli ayran

Saat 17:00
Küçük 1 salkım üzüm

Akşam 19:00
2 köfte kadar ızgara et
1 bardak ayran
½ bardak fanta

Saat 21:00
3 bardak çay
1 tane bisküvi
3 tane çiğ fıstık

Toplam alınan kalori 1400
1 saat yüzme
2 saat düşük tempolu yürüyüş
8kişiye tek başıma mangal yaptım çok yorucuydu spor sayılabilirdi
4 l su

Günaydın kızlar misafirlerin gitti süper bir şekilde artık diyete hazırım bugün yine 76 kilo geldim bende hiçbir değişiklik yok ama önümüzdeki hafta kilo vermeye kararlıyım sizde durumlar nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…