inatçı kilolarımıza elveda

Yok cnm yok dogru dedin gdicek bak sen bana haftaya bomba gbi geliorum ins:)

bekliyom hadi bakalıım

Kizlar ben bu sabah
Seftali bi avuc ceviz
Aksam peynir zeytin ekmek ceviz
2 tane leblebili kirabiye arkadasim yapmis nasi lezzetliydi ya

anacım böyle yazmıyoz menüyü nadal la bana bak bu nası menü kız çekcem saçını hee

hani bunun saatleri hani miktarları düzelt menüleri bakiimm

kurabiyeler geç saatte olmamıs onun dısında menün az aç kalmıssın gündüz

ay koptum yeterki geçin anam beniii

kız bilerek yapmıyom bana bi haller oldu acıkmıyom

çok beğendim menünü keşke o çekirdekler gündüz olaydı geç saat olmuş yağ olmuş

Kız bugün fena tatlı krizine girdim dönüp dolaşıp senin çikili menüyü okuyorum canım çekiyo dayanamadım yedim sonunda çikiyi

yaaa bak baaakk bahane hazır napam ne yiyosak yazıyoz lütfen nefsimize hakim olalım menülere yıkmayalım kaçamakları

Canm bende olum orucuna girdim busebi gecicez suana kadae hcbisey yemedim:))

kız dellenmee aaa meto durur bak ben bilerek yapmıyom

Evet kizlar bugunku menum
3 incir
3 ceviz
Bi elma

rezalet ölcen acından kitlenir bak meto sonra uğraş dur

Canm o kadarcik kizartmadan biseycik olmaz sonucta senin de nefsin var miden kuculmustur acikmiosqn yeme bosver bide dogru seyler yedigin icin de tok kaliosan sana bakiorum genelde badem fistik falan yiyosun bunlar tok tutan seyler aferin sana kahve de tok tutar ben kahvesiz yapamam o yuzden

Metonun kitlenmesine yakin normalse donerim artikim iyice depolamisim bayramda onlari eritmem lazim kizimm:)

Ya su etiketleme isini bana ogretin ya daha once de sormustum bide hepsini msjlarin ayni anda nasi cevapliosuniz busebbbb sen bilion on

Bugünkü menüm
Saat 10:30
1 minik domates
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
4-5 tane kabuklu minik salatalık
1 kaşık sucuklu yumurta

Saat 13:00
1 tane çikolata(Busenin yüzünden )

Saat 14:00
1 tane şeftali
3 tane erik
5-6 üzüm

Saat 18:00
Izgara tavuk
Izgara köfte
1 bardak ayran
1 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş biber
1 közlenmiş domates

Saat 20:00
1 sade soda
2 bardak çay

Ya su etiketleme isini bana ogretin ya daha once de sormustum bide hepsini msjlarin ayni anda nasi cevapliosuniz busebbbb sen bilion on
Canım çoklu cevaplama işi telefondan zor oluyor bilgisar gerekiyor çoklu alıntıyı tıklıyorsun sonra cevaplıyorsun ama etiketleme yaparken @ tuşuna basıyorsun boşluk bırakmadan adımızı yazıyorsun zaten sen yazarken kendiliğinden adımız çıkacak onu tıkla yazını yaz o kadar

Evet kizlar bugunku menum
3 incir
3 ceviz
Bi elma
Kız abartma isveç yapıp aç kalıp veremediğimiz günleri hatırla yemeyerek aç kalarak kilo verilmiyo bunu anladık yine aynı şeyleri yapma gözünü seveyim kuzum ya vücuduna yazık psikolojiyide fena sarsıyor

Sebebi olsa olsa kilo verme işini çok kafaya takmadır bence en ufak bir kaçamak yapsan akşama kadar için içini yiyor başka birşey yerken kendini suçlu hissediyorsun beyin önceki yediğini fazlalık olarak algıladığı için yenisini istemiyor ve mideye yeme emrini vermiyor bizde buna iştahsızlık diyoruz şekerim çok kafana takma ama boşlama daha sağlıklı beslenirsin o azmi sende görüyorum

Menü
10.30
1 dilim ekmek
yarım haşlama yumurta
1 çay kaşığı nutella
2 fincan çay şekersiz

14:30
az şekerli kahve
1 mini çikolata

17:30
2 dilim ekmek
közlenmiş patlıcan ve biber
3 çatal erişt

19.
10 tane beyaz üzüm

22.30
3 ü biarada

fazla olmuş bu gün

Bence fazla olmamış gayet g
üzel sadece 3in1 yerine sade kahve içebilirmişsin saati geç olmuş benden iyi olduğu kesin

Ay cok tesekkur ederim cnm ya ben hep telden griorum o zaman coklu alintilama zor

Slm kızlar artik kalori saymaya başlayabilirim yarından itibaren evde olan yiyeceklerimle ornek bir menu yazacagim yorumlarınızı bekliyorum
Sabah
2 kasik yulaf ezmesi
Yarim bardak sut
1 corba kaşığı portakal receli
1 corba kaşığı lor
Ara
1 kupa 2 si bir arada
1 avuc çekirdek
Ogle
7 corba kasigi bulgur pilavı
Biraz tursu
Ara
3 kirmizi erik
1 elma
Aksam
7 corba kaşığı patates piyaz
2 corba kaşığı lor
2 dilim ekmek
toplam 956 kal.

2,5 lt su icerim
Spor 100 sguat 100 mekik
Yarini boyle düşündüm sizce nasil

Sabah yulaf ezmesi koymakla cok iyi yapmissin canim cunku gercekten cok tok tutuo bende yulaf kepeginden vazgecemiorum mesela herseye onj kulla niorum zaten un gibi

Sabah yulaf ezmesi koymakla cok iyi yapmissin canim cunku gercekten cok tok tutuo bende yulaf kepeginden vazgecemiorum mesela herseye onj kulla niorum zaten un gibi
Saol cnm bilgin icin birsey sorucam bilgin vardir yulaf ezmesinj rondoda un haline getirip krep yada kek yapabilirmiyim ve kekte yada kurabiye de şeker yerine sakkarin alip kullansam nasıl olur

Saol cnm bilgin icin birsey sorucam bilgin vardir yulaf ezmesinj rondoda un haline getirip krep yada kek yapabilirmiyim ve kekte yada kurabiye de şeker yerine sakkarin alip kullansam nasıl olur
Canm benim ben tam olarak onuyapiorum yulaf kepegi al ayni un gibi zaten icine de tatlandirici koyuyorum benimki stevia dogal kek yaoiorum kurabiye ne istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…