Benim esim hep pc basinda cok usengec dedigin gibi yer icer umursamaz 9 yildir ayni kiloda 89 boyuna gore normal gözüküyor bense kucuklugumden beri kilolarla savasiyorum(
Bana hicte rezil gelmedi bu menu kurabiye icin diyorsan zaten öğlen yemissin aksama erimiştir o coktan bu kadar cok sıkma kendini
N nnnadal cnm malesef yedim borekten ama az yedim
Ben yapiordum canmkızlar kim yapıyodu if diyeti ben de yapıcam sanırım onu
Benmki de ne bulduysa yiyo hala zayif zaten esim olmasa eve hoc sokmicam da sirf ona da yazik die aliorum yada yapiorumbenim eşimde yiyor yiyor kilo almıyor bildiğin zayıf. diyet nedir bilmez. o yüzden çektiğim çileyi de anlamıyor. kolay geliyor ona yaptığım
eritmişimdir inş kendimi yutamıyorum sanki artık yaa
Ben yapiordum canm
Veriodum cnm ama araya bayram girince duzen bozuldu dun basladim tekrar bakalim cuma gunu tartilcam ben hergun tartilmiorumkilo verdiriyor mu sende durumlar ne canım?
Evet azcik kacmi sankim kizzzz sen agin leblebisini nerde buldun bakimBugünkü menüm
Sabah 10:30
1 kk beyaz peynir
1 yumurtalı pastırmalı yumurta
3 zeytin
1 büyük domates
1 salatalık
1 poğaça
Çok az pide ekmek
Ara 14:00
Birkaç bardak çay
30 g Maraş tarhanası
1 avuç ağın leblebisi
½ adet un kurabiyesi
Akşam 18:00
3 parça tavuk ızgara
1 bardak şalgam suyu
Tabak sıyıracak kadar ekmek
2 kaşık salata
Saat 21:30
3 bardak çay
3 dal cips (oğlum ağzına soktu yutmak zorunda kaldım)
Saat 22:30
1 kupa kayısılı bitki çayı
Kızlar benim misafirlerin vardı çok dikkat edemedim ama yarın daha fazla dikkat edeceğim kilo almaktan korkuyorum
Veriodum cnm ama araya bayram girince duzen bozuldu dun basladim tekrar bakalim cuma gunu tartilcam ben hergun tartilmiorum
7 veya sekiz saat ac kaliosun cnm ama oturinca da zararsizlar haric doyuyosun bide bu ac kaldgin surede cok iyi yag yakabikiosunevet menü olmamıs ama fatkıbdasın toparlaki alma kilo benim gibi
anladım tatlım ben de deniycem yapabilirsem. çok da kolay değil sanırım
Kız bizim bi yanımızda Elazığaaadddaaa .!.:Evet azcik kacmi sankim kizzzz sen agin leblebisini nerde buldun bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?