inatçı kilolarımıza elveda

nnnadal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
7.435
19.961
248
Kızlar günlük yediğimiz içtiğimizi yazarak kendimizi ve birbirimizi kontrol edeceğiz inatçı kilolarla hep birlikte savaşacağız yılmadan istediğimiz kiloya ulaşacağız amaç kilo vermek maksat muhabbet olsun topiğimiz hayırlı olsun

Canm ellerine saglik topigimiz hayorli olsun acilis konusmasi yapmak istiorum:) artik hayatimizi diyet listeleri degil biz yonlendircez herkes kendine uygun bi beslenme belirlesin onu yapsin 2 gun ac kalalim bayramda yeriz sinirsiz die bisey yok her an her zaman tadinda yiyip birakcaz

Kızlar sabah kalkınca Türk kahvesi içmek bende alışkanlık yaptı zaten kahveyi seviyordum şimdi vazgeçilmez oldu sanki onu içmeden sabahları afyonum patlamıyo

yuppiiiiiiiiii

aynenn nasıl aldıysak bu kiloları öyle de veririz

Kızlar sabah kalkınca Türk kahvesi içmek bende alışkanlık yaptı zaten kahveyi seviyordum şimdi vazgeçilmez oldu sanki onu içmeden sabahları afyonum patlamıyo

ben sabah bayaa aç aç bekledim sonra bir anjelik eriği yoğurda kattım içine 10 tane çig badem ekledim oohh öyle güzeldikii hem de çok sağlıklı

Ben nasil besle dgimi yazim oncelikle butun karbonhidratlara hayir ve sekere de meyve bile gnde bi tane ama ac degilim 2 ogun besleniorum erken kalkarsam 3 olabilir ama o aradaki ogun ceviz badem kuru uum karisimi olur ohh be vucudum rahatladi valla

Yeni topiğimiz hayırlı ugurlu bol kilo vermeli olsun (aminnn) ben daha yazamadan 2.sayfaya gelmissiniz yahuuu daha isim bitmedi bu arada hali yikiyorum orta boy ara verdim size bakiyim diye.Diyeti bende biraktim bulgur pilavi, patlıcan yemegi yedim ohhh dedim karnim doydu morelman daha iyiyim
Simdilik görüşürüz beni bekleyin anacim

İşe yaradı mı canım buseb

wc yi diyorsan hayır canım

wc ye çıktığımda yazıcam buraya

Aferin kiz sana:)

Ben nasil besle dgimi yazim oncelikle butun karbonhidratlara hayir ve sekere de meyve bile gnde bi tane ama ac degilim 2 ogun besleniorum erken kalkarsam 3 olabilir ama o aradaki ogun ceviz badem kuru uum karisimi olur ohh be vucudum rahatladi valla

aradaki öğün derken? zaten 2 öğün besleniyorsun ne yiyon kız sen

ben buse. 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
senin adın ne yaşın kaç?

Okullar acildiginda diorum cnm 3 ogune ihtiyac duyarsam oyle yaparim diorum suan 2 :) ben aaadddaaa 26 yasindayim 1.68 boy evliyim coxugim yok ogretmenim 62 kiloyum:)

Kizlar bi de tartilma gunu belirleyelim hergun tartilmayalim bnce o da vucudu streste sokuo haftada bi gun nasi mesela

Kızlar yarın sabah hepimiz boy kilo olarak yazalim birkaç hafta sonra dönüp topiğin başına bakınca motive oluruz inşallah hedefleride yazalım hepimiz zayıflayınca belki diyetlilerin değlde hamişlerin arasında yazışıriz
buseb bu arada kayısı kurusu çok işe yarıyor tavsiye ederim
pambuk-apla kız sende sağlam temizlik yaptın maşallah A aaadddaaa canım senin branşın ne

pambuk-apla sen o sayarak yeme işini nasıl yapacaksın cal mi sayacaksın yoksa tahıl yağ falan mı sayacaksın eger cal sayacaksan günlük kaç cal olacak
Ayca kayanin sayarak zayiflasi var cal degil tahik sur et yag meyve sayisi var gunde o sayiyi gecmiosun mesela o gun bilim ekmek bi tahil demek sen onun yerine simit yemek istiosan ceyrek simit yiyosun bi tahil hakkin bitio boylece tum yiyecekleri yiuebiliosun ben size anlatyim:)

Oyleyse yarindan itibaren boy kilo baslangic kilo bide hedef kilo yazalim ha bide her hafta kac kilo verdiysek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…