buseb kız o pilavla makarna dolu dolu değil pilav ısınmışmı diye baktım makarnada oğlumun tabağının dibinde kalmıştı miktarlar kesin olmadığı için fazlasıyla yazdım dondurma algıda Maraş usulü cornette dondurma
Kiz sen olum orucuna mi basladin:)
Benim menum sabah yulafli yogurt
Oglen bi elma 3 ceviz
Aksam kiymali sebze kavurmasi yogurt ve malesf ki son anda cikilata yedim bu ara cok strestli oldgum seyler var aslinda hicbiswy bile yemezdim ama malesef canim skkin oldgu icin herseyi yemek istiodum ama ins bu sabah toparlandim
Kızlar bugünkü menüm
Sabah 9:00
4 tane küçük salatalık kabuklu
4 dilim domates
1 çatal peynir
1 kaşık sucuklu yumurta
Saat 14:00
1 bardak ayran
1 şekersiz çay
Öğle 15:00
1 tantuni
1 bardak kekikli ayran
Saat 17:00
Küçük 1 salkım üzüm
Akşam 19:00
2 köfte kadar ızgara et
1 bardak ayran
½ bardak fanta
Saat 21:00
3 bardak çay
1 tane bisküvi
3 tane çiğ fıstık
Toplam alınan kalori 1400
1 saat yüzme
2 saat düşük tempolu yürüyüş
8kişiye tek başıma mangal yaptım çok yorucuydu spor sayılabilirdi
4 l su
Günaydın kızlar misafirlerin gitti süper bir şekilde artık diyete hazırım bugün yine 76 kilo geldim bende hiçbir değişiklik yok ama önümüzdeki hafta kilo vermeye kararlıyım sizde durumlar nasıl gidiyor
Busebbb tebrik ederim cnm cok iyi vermissin:)geçen hafta 65.4
bugün 63.8
fark -1.6
Canmmmm seni de tebrik ederim supersinKızlaaaaar ay 74.900 çıktım bu gün Geçen hafta 75.800 dü.
Hadi bizde haftaya verelum cnm :)buseb K Karanfil_kokuyor süpersiniz kızlar sizin vermeniz beni çok fena gaza getirdi haftaya size söz bende en az 1 kilo vereceğim benim sizden çok daha fazla var eksiğin yok
Süpeeer.
Kızlaaaaar ay 74.900 çıktım bu gün Geçen hafta 75.800 dü.
Busebbb tebrik ederim cnm cok iyi vermissin:)
buseb K Karanfil_kokuyor süpersiniz kızlar sizin vermeniz beni çok fena gaza getirdi haftaya size söz bende en az 1 kilo vereceğim benim sizden çok daha fazla var eksiğin yok
Kizlar ben bugun adet oldum cok sidlik var eger tartilirsam kilolu ikarsam cok uzulurum bikac gun snra yazsam olur mu
Busebbbb kiz ben demedim mi if ise yarar die:)
Yok cnm yok dogru dedin gdicek bak sen bana haftaya bomba gbi geliorum ins:)
Hadi bizde haftaya verelum cnm :)
Kizlar ben bugun adet oldum cok sidlik var eger tartilirsam kilolu ikarsam cok uzulurum bikac gun snra yazsam olur mu
Kız bugün fena tatlı krizine girdim dönüp dolaşıp senin çikili menüyü okuyorum canım çekiyo dayanamadım yedim sonunda çikiyimenüm
12.30
1 dilim tb ekmek
1 bardak light süt
10 yer fıstığı
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1 kk peynir
2 zeytin
yarım kare bitter çiki
14.30
5 badem
16.30
1 su bardağı yoğurt
erik reçelinden 1 erik
1 kare sütlü çiki
3 lt su
spor yok
Canm bende olum orucuna girdim busebi gecicez suana kadae hcbisey yemedim:))Kız bende dün adet oldum ama haftaya şişliğimizide atacaz kiloda verecez Buse görecek tospaların tavşanı geçtiğinio ölüm orucuna girmiş onu nası geçecez bilmiyom ama yapacağız kendi çapımızda birşeyler buseb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?