inatçı kilolarımıza elveda

kuzucum şundan azcık bundan azcık annemin cocugumun artıgı çöp olmasın yiyeyim diye diye kendimiz çöp gibi olduk ama şişman çöp olduk bırak yeme gözünü seveyim yaa hep süreç uzuyo benim sabrım kalmadı artık bitsin istiyorum bu diyet pes etmekten korkuyorum yaa

Kiz sen olum orucuna mi basladin:)

if yapıyorum bugün 5. gün neden bilmiyorum iştahım kapalı sadece tatlı cekiyor canım

beni çiki hariç güzel canım :)

menün güzel ve lezizmiş valla canım bile çekti sadece şu geç saatteki bisküvi olmasa daha iyiymiş. ben artık sabah yiyom çikileri felan hem yakarız sabahkini

spor ve su cook iyi

tebrikss

çöp tenekesi olursan böyle olur

haftaya bomba gibi ol fıstığıımm

menüm

12.30
1 dilim tb ekmek
1 bardak light süt
10 yer fıstığı
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1 kk peynir
2 zeytin
yarım kare bitter çiki

14.30
5 badem

16.30
1 su bardağı yoğurt
erik reçelinden 1 erik
1 kare sütlü çiki

3 lt su
spor yok

sağ ol tatlımm sen de öylesin

Kızlaaaaar ay 74.900 çıktım bu gün Geçen hafta 75.800 dü.

tebriksss

Busebbb tebrik ederim cnm cok iyi vermissin:)

sağ ol tatlışş

buseb K Karanfil_kokuyor süpersiniz kızlar sizin vermeniz beni çok fena gaza getirdi haftaya size söz bende en az 1 kilo vereceğim benim sizden çok daha fazla var eksiğin yok

bence de gazlanın artık tospaalar

Kizlar ben bugun adet oldum cok sidlik var eger tartilirsam kilolu ikarsam cok uzulurum bikac gun snra yazsam olur mu

keşke tartılsaydın bi dahaki cumaya çok vermiş olurdun

Busebbbb kiz ben demedim mi if ise yarar die:)

valla senden duydum ifi ama senden iyi yapıyom sen de başla artık aaa o kilolar gideceeekk

Hadi bizde haftaya verelum cnm :)

Kizlar ben bugun adet oldum cok sidlik var eger tartilirsam kilolu ikarsam cok uzulurum bikac gun snra yazsam olur mu

Kız bende dün adet oldum ama haftaya şişliğimizide atacaz kiloda verecez Buse görecek tospaların tavşanı geçtiğini o ölüm orucuna girmiş onu nası geçecez bilmiyom ama yapacağız kendi çapımızda birşeyler buseb

Bu arada ben dünkü menümü yazamamıştım hemen yazayiım
Sabah 7:00
3 kesit kavun
1 küp şeker büyüklüğünde b.peynir
1 dilim domates
1 salatalık

Saat 11:00
Küçük bir salkım üzüm

Saat 14:00
2 köfte kadar yağsız tavuk ızgara
Büyük bardak ayran

Saat 17:00
5 adet erik

Saat 18:30
3 yk güveç(yağsız)
1 bardak ayran

Saat 21:00
10 adet çiğ badem
10 tane tuzsuz çekirdek
Çay

Saat 22:00
1 tane sade soda

Kız bugün fena tatlı krizine girdim dönüp dolaşıp senin çikili menüyü okuyorum canım çekiyo dayanamadım yedim sonunda çikiyi

Canm bende olum orucuna girdim busebi gecicez suana kadae hcbisey yemedim:))

menüm

10.30 anneme kahvaltıya gittik
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
bir ısırık 5 cm simit
yarım orta boy domates
2 dilim salatalık
2 yk menemen
5 patates kızartması

13.30
1 az şekerli türk kahvesi
1 elma dilimi yeşil elma

16.30
1 uzun galeta

18.00
1 bardak ayran tuzlu (tansiyonum düştü bayılıyodum annem yaptı)

spor yok
3 lt su yatana kadar olcak

kızlar eleştirimi yapayım sabah patates kızartması ve 1 dilim fazladan ekmek psikolojisi bende sanki bütün günlük kaloriyi depoladım hissiyatı yarattı. sonrasında arkadasımın evindeydim kahveyi orda içtim şekersiz olsa daha iyiydi tabi ama t. kahvesini hala şekersiz içemiyorum ama bundan sora içersem namerdim diyorum işte sonrası da yok zaten. işin garibi acıkmıyorum bunun nedeni ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…