inatçı kilolarımıza elveda

Oyleyse yarindan itibaren boy kilo baslangic kilo bide hedef kilo yazalim ha bide her hafta kac kilo verdiysek o
Cuma gunleri bunlari paylasalim onun disinda isteyen kendi icin tartilabilir ama biz cuma paylasalim ornek
Baslangic 62
Boy 1.68
Hedef 58
Bu hafta verdgim .....seklinde

Tamam o halde yarın paylaşalım ve her cuma bildirim günümüz olsun A aaadddaaa peki kaç tahıl kaç yağ yiyeceğimi nerden bileceğim bide nasıl sayacağımı miktarları bilmiyorum biraz beni aydınlatır msın
pambuk-apla sen tartılmayacağınada yeminlimisin seninkini bu haftalık cumartesi mi alalım

Tabiki canm sana istegdin bilgiyi verim oncelikle ayca kayanin sayarak zayifla kitabini bukursan oku daha rahat anlarsin sen gunde 4 tahil 2 et 2 sut urunu 2 de meyve tuketceksin formulun 4232 yani bi de gunde 3 yag hakkimiz var o butun herkeste ayni bi dilim ekmek bi tahil ceyrek simit bi tahil bi dilim baklava bi tahil bi kucuk patates bi tahil yarim bardak leblebi bunlar bi tahil mesela cnm

Okullar acildiginda diorum cnm 3 ogune ihtiyac duyarsam oyle yaparim diorum suan 2 :) ben aaadddaaa 26 yasindayim 1.68 boy evliyim coxugim yok ogretmenim 62 kiloyum:)

Kizlar bi de tartilma gunu belirleyelim hergun tartilmayalim bnce o da vucudu streste sokuo haftada bi gun nasi mesela

1.60
64.9 kg

malesef kayısım yok

Oyleyse yarindan itibaren boy kilo baslangic kilo bide hedef kilo yazalim ha bide her hafta kac kilo verdiysek o

Cuma gunleri bunlari paylasalim onun disinda isteyen kendi icin tartilabilir ama biz cuma paylasalim ornek
Baslangic 62
Boy 1.68
Hedef 58
Bu hafta verdgim .....seklinde

aynen cuma günü bildirim günümüz öyleyse. yarın bu şekilde bildirime başlıyoruz. saat 12 ye kadar bildirimi yapmış olalım bence.

bu ayça kayanınkini iyice öğrenmek gerek neyin ne demek olduğunu bence süpermiş. ama şimdi sen onu hem bu sayarak zayıflayı hem de if diyetini bir mi yapıyorsun ?

Hayir tabiko cnm ben if diyeti yaoiorum 2 ogun yiyorum o 2 ogunu de karataya gore besleniorum bnde insulin direnci oldugu icin tahil seker tuketemiorum o yuzden ayca kayaninkini yapamiorum ama bi ara yapmistim hicbir yiyecekten mahrum kalmadan zayiflamistim cok iyi bilirim tum diyetler bnden sorulur:)

A aaadddaaa canım sen zaten gayet zayıfsın boy kilo olarak? kaç bedensin sen suan?
38 bedenim canm evet herkes iyi oldugumu soyluo ama onceden daha cok zayiftim 56 kiloydum sok diyet yapa yapa metobolizmami bozdum ve insulin direnci basladi kilo almaya basladim cnm 68 e kadsr ciktim 56 dan dusunun anca 62 ye indim

38 bedenim canm evet herkes iyi oldugumu soyluo ama onceden daha cok zayiftim 56 kiloydum sok diyet yapa yapa metobolizmami bozdum ve insulin direnci basladi kilo almaya basladim cnm 68 e kadsr ciktim 56 dan dusunun anca 62 ye indim

anladım canım. 36 beden en güzeli. ben 34 bedendim ne göğüs ne popo hiç güzel değildi 36 candır

kilo verelim de hamiş kalalım

anladım canım. 36 beden en güzeli. ben 34 bedendim ne göğüs ne popo hiç güzel değildi 36 candır

kilo verelim de hamiş kalalım
Aynen cnm ama bi hafta oldu ben basladim calismalara:)cnku gecen yil kilo verip hamile kalim dedim baktm tam tersi bi ton aldim acele ettgim icin smdi diorum ki saglikli beslenim hayatim boyunca boyle gitsin

Aynen cnm ama bi hafta oldu ben basladim calismalara:)cnku gecen yil kilo verip hamile kalim dedim baktm tam tersi bi ton aldim acele ettgim icin smdi diorum ki saglikli beslenim hayatim boyunca boyle gitsin

aynen canım çok mantıklı :) bir de evlat ha deyince de olmayabiliyormuş. ilk çocuğun hemen olmuş muydu? yumurtlama gününe falan denk gelmesi gerekliymiş

Buseb senin kilo alma hikayen nasi

işte kilo hikayem :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evrimim-68-den-48-e-fotografli.941570/

Buseb cvp yazdim ama cikmadi cnm benim de ilk cocugum olcak ins hic yok bu arada ben bu hikayeyi okumustum hatirladim 48 demek vay bee :)

A aaadddaaa hayatımın hiçbir döneminde çok zayıf olamadım hatırladığım en düşük kilom 61di oda eşimin ailesiyle tanışacaktım üniversite mezuniyetim falan vardı 66dan düşmüştüm ama zayıflamak istiyorum Ayça kayayı biraz araştırdım 5333 yazıyordu sen 4232 demişsin o neye göre değişiyo

Kitabinda boy ve kilona gore degisio cnm senin kilo kacti

Kitabinda boy ve kilona gore degisio cnm senin kilo kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…