Cuma gunleri bunlari paylasalim onun disinda isteyen kendi icin tartilabilir ama biz cuma paylasalim ornekOyleyse yarindan itibaren boy kilo baslangic kilo bide hedef kilo yazalim ha bide her hafta kac kilo verdiysek o
Tabiki canm sana istegdin bilgiyi verim oncelikle ayca kayanin sayarak zayifla kitabini bukursan oku daha rahat anlarsin sen gunde 4 tahil 2 et 2 sut urunu 2 de meyve tuketceksin formulun 4232 yani bi de gunde 3 yag hakkimiz var o butun herkeste ayni bi dilim ekmek bi tahil ceyrek simit bi tahil bi dilim baklava bi tahil bi kucuk patates bi tahil yarim bardak leblebi bunlar bi tahil mesela cnmTamam o halde yarın paylaşalım ve her cuma bildirim günümüz olsun A aaadddaaa peki kaç tahıl kaç yağ yiyeceğimi nerden bileceğim bide nasıl sayacağımı miktarları bilmiyorum biraz beni aydınlatır msın
pambuk-apla sen tartılmayacağınada yeminlimisin seninkini bu haftalık cumartesi mi alalım
Okullar acildiginda diorum cnm 3 ogune ihtiyac duyarsam oyle yaparim diorum suan 2 :) ben aaadddaaa 26 yasindayim 1.68 boy evliyim coxugim yok ogretmenim 62 kiloyum:)
Kizlar bi de tartilma gunu belirleyelim hergun tartilmayalim bnce o da vucudu streste sokuo haftada bi gun nasi mesela
Kızlar yarın sabah hepimiz boy kilo olarak yazalim birkaç hafta sonra dönüp topiğin başına bakınca motive oluruz inşallah hedefleride yazalım hepimiz zayıflayınca belki diyetlilerin değlde hamişlerin arasında yazışıriz
buseb bu arada kayısı kurusu çok işe yarıyor tavsiye ederim
pambuk-apla kız sende sağlam temizlik yaptın maşallah A aaadddaaa canım senin branşın ne
Ayca kayanin sayarak zayiflasi var cal degil tahik sur et yag meyve sayisi var gunde o sayiyi gecmiosun mesela o gun bilim ekmek bi tahil demek sen onun yerine simit yemek istiosan ceyrek simit yiyosun bi tahil hakkin bitio boylece tum yiyecekleri yiuebiliosun ben size anlatyim:)
Oyleyse yarindan itibaren boy kilo baslangic kilo bide hedef kilo yazalim ha bide her hafta kac kilo verdiysek o
Cuma gunleri bunlari paylasalim onun disinda isteyen kendi icin tartilabilir ama biz cuma paylasalim ornek
Baslangic 62
Boy 1.68
Hedef 58
Bu hafta verdgim .....seklinde
Hayir tabiko cnm ben if diyeti yaoiorum 2 ogun yiyorum o 2 ogunu de karataya gore besleniorum bnde insulin direnci oldugu icin tahil seker tuketemiorum o yuzden ayca kayaninkini yapamiorum ama bi ara yapmistim hicbir yiyecekten mahrum kalmadan zayiflamistim cok iyi bilirim tum diyetler bnden sorulur:)1.60
64.9 kg
malesef kayısım yok
aynen cuma günü bildirim günümüz öyleyse. yarın bu şekilde bildirime başlıyoruz. saat 12 ye kadar bildirimi yapmış olalım bence.
bu ayça kayanınkini iyice öğrenmek gerek neyin ne demek olduğunu bence süpermiş. ama şimdi sen onu hem bu sayarak zayıflayı hem de if diyetini bir mi yapıyorsun ?
38 bedenim canm evet herkes iyi oldugumu soyluo ama onceden daha cok zayiftim 56 kiloydum sok diyet yapa yapa metobolizmami bozdum ve insulin direnci basladi kilo almaya basladim cnm 68 e kadsr ciktim 56 dan dusunun anca 62 ye indim
Hayir tabiko cnm ben if diyeti yaoiorum 2 ogun yiyorum o 2 ogunu de karataya gore besleniorum bnde insulin direnci oldugu icin tahil seker tuketemiorum o yuzden ayca kayaninkini yapamiorum ama bi ara yapmistim hicbir yiyecekten mahrum kalmadan zayiflamistim cok iyi bilirim tum diyetler bnden sorulur:)
38 bedenim canm evet herkes iyi oldugumu soyluo ama onceden daha cok zayiftim 56 kiloydum sok diyet yapa yapa metobolizmami bozdum ve insulin direnci basladi kilo almaya basladim cnm 68 e kadsr ciktim 56 dan dusunun anca 62 ye indim
Aynen cnm ama bi hafta oldu ben basladim calismalara:)cnku gecen yil kilo verip hamile kalim dedim baktm tam tersi bi ton aldim acele ettgim icin smdi diorum ki saglikli beslenim hayatim boyunca boyle gitsinanladım canım. 36 beden en güzeli. ben 34 bedendim ne göğüs ne popo hiç güzel değildi 36 candır
kilo verelim de hamiş kalalım
Aynen cnm ama bi hafta oldu ben basladim calismalara:)cnku gecen yil kilo verip hamile kalim dedim baktm tam tersi bi ton aldim acele ettgim icin smdi diorum ki saglikli beslenim hayatim boyunca boyle gitsin
Buseb senin kilo alma hikayen nasi
aynen canım çok mantıklı :) bir de evlat ha deyince de olmayabiliyormuş. ilk çocuğun hemen olmuş muydu? yumurtlama gününe falan denk gelmesi gerekliymiş
Benm hic cocugum yok cnm ilk kez olcak ins:) bide bazi insanlar gordum hamileyken oyle bi zayifliolar ki dedim belki o zaman zayiflarim:)
işte kilo hikayem :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evrimim-68-den-48-e-fotografli.941570/
aynen canım çok mantıklı :) bir de evlat ha deyince de olmayabiliyormuş. ilk çocuğun hemen olmuş muydu? yumurtlama gününe falan denk gelmesi gerekliymiş
Aynen cnm benim de hic cocugum yok ins ilk olcak bu arada ben bu hikayeyi okumustum dogru yaa grmustum burda:)
işte kilo hikayem :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evrimim-68-den-48-e-fotografli.941570/
Buseb cvp yazdim ama cikmadi cnm benim de ilk cocugum olcak ins hic yok bu arada ben bu hikayeyi okumustum hatirladim 48 demek vay bee :)
Evet cnm evliyken bu isler oyke yurumuo gercekten cok dogrubuseb canım hikayen çok başarılı ama o zaman bekardın evliyken herşey çok daha farklı oluyor inşallah verirsin ama o kadar zayıflama
Kitabinda boy ve kilona gore degisio cnm senin kilo kacti
Kitabinda boy ve kilona gore degisio cnm senin kilo kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?