inatçı kilolarımıza elveda

Okullar acildiginda diorum cnm 3 ogune ihtiyac duyarsam oyle yaparim diorum suan 2 :) ben aaadddaaa 26 yasindayim 1.68 boy evliyim coxugim yok ogretmenim 62 kiloyum:)
memnun oldum hocam) bende ayla 30 yaşındayim onceden muhasebeci simdi ev hanimiyim 2 cocugum var 77-78 kilolardayim kilolarim hamilelikten hatira)

Kizlar bi de tartilma gunu belirleyelim hergun tartilmayalim bnce o da vucudu streste sokuo haftada bi gun nasi mesela
Cok dogru katılıyorum cnm ben ctesi yazarim size

Aynen cnm bi temizliğim bitmedi gitti evimde 1+1

pambuk-apla sen o sayarak yeme işini nasıl yapacaksın cal mi sayacaksın yoksa tahıl yağ falan mı sayacaksın eger cal sayacaksan günlük kaç cal olacak

evet cnm ctesi yazarim kilomu birde kal sayicam cnm onu iyi biliyorum 1000 kl max 1200 kal haftalik 2-3 kilo rahat veriliyo spor yapmadan

Aynen cnm ama bi hafta oldu ben basladim calismalara:)cnku gecen yil kilo verip hamile kalim dedim baktm tam tersi bi ton aldim acele ettgim icin smdi diorum ki saglikli beslenim hayatim boyunca boyle gitsin
Rabbim hayirli salih evlatlar nasip etsin cnm saglikli beslen zaten kilo fazlan da pek yok maşallah hocam

bende hep balik etliydim cocuklugumdan beri lisede sonda 52 evlenirkende 58 tam 12 yıldır sadece 1 kac sene 60 lardaydim geri kalani hep 70 lerde gecti en son 2 sene önce oglumu dogururken 90 lara geldim sonra biraz verdim 80 lerde devam ederken buraya girmeye başladım 1 ayda 7 kilo verdim hala devam
Biraz karışık oldu ama

76_77 arasında boy 164 cm
A aaadddaaa buseb hele bi zayıflayım bende sizinle birlikte bebiş istiyorum kızlar oğluşum kardeş istiyor benden bebek görmesin dışarıda yakama yapışıyor
Sevindirici Haber bu hayırlısı olsun inşallah
Yalniz bir fikrimi de söylemeden gecmeyim oglusun daha kucuk 4 yil ara olsa hem sen sıkıntı cekmezsin hemde oglusun daha bir buyur anlar kardes duygusunu tabiki senin bileceğin birsey cnm

buseb canım hikayen çok başarılı ama o zaman bekardın evliyken herşey çok daha farklı oluyor inşallah verirsin ama o kadar zayıflama

58 le evlendim 1 yılda 13 kg aldım. şimdi 64.9 oldum. 55 olsam yeter bebiş için

Sen kendine o kadar dusuk bi kilo koymam cnm ilk etapta hem moralin de iyi olur hedef az olirsa:)

ilk hedefim 61 sonra 57 sonra 52

76_77 arasında boy 164 cm
A aaadddaaa buseb hele bi zayıflayım bende sizinle birlikte bebiş istiyorum kızlar oğluşum kardeş istiyor benden bebek görmesin dışarıda yakama yapışıyor

aynen canım yaa ne tatlı oğluş yerim onu beeenn

kızlar sizde benim gibi boy başlangıç güncel ve hedef kilonuzu ayarlardan özel başlık kısmına yazsanıza. aklımda tutamıyorum.

her cuma ordaki kilomu güncelliyorum ben

K Karanfil_kokuyor aramıza hoşgeldin biz bir sürü şok diyetler den sonra bu işin listeyle olmayacağını anladık yarından sonra dikkatli beslenerek sağlıklı kilo vermeye niyetlendik yaptıklarımızı yediklerimizi günlük yazacağız cuma günleri kilo bildirimi yapacağız bende muhabbet yani sanada uyarsa grubu 5 leriz sende biraz kendinden bahset istersen

Hemen anlatayım boyum 157 kilom 76 muhasebeciydim ama şimdi çalışmiyorym 2 çocuk annesinin biri 3 yaşında biri 5 aylık birinde 63 le hamile kalıp 82 de doğum yaptım sonra tam 65 e indim tekrar hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Şimdi tekrar bi 65 olsam iyi olacak.

QUOTE="nadalvanos, post: 48017607, member: 551600"] K Karanfil_kokuyor aramıza hoşgeldin biz bir sürü şok diyetler den sonra bu işin listeyle olmayacağını anladık yarından sonra dikkatli beslenerek sağlıklı kilo vermeye niyetlendik yaptıklarımızı yediklerimizi günlük yazacağız cuma günleri kilo bildirimi yapacağız bende muhabbet yani sanada uyarsa grubu 5 leriz sende biraz kendinden bahset istersen[/QUOTE]
Teşekkürler ben hiç şok diyet falan yapmadım bi ara kal sayarak kilo verdim

Teşekkürler ben hiç şok diyet falan yapmadım bi ara kal sayarak kilo verdim[/QUOTE]
Gunde kac kalori aliyordun ve kac kilo veriyordun benim niyetimde kal saymakta

Teşekkürler ben hiç şok diyet falan yapmadım bi ara kal sayarak kilo verdim
Gunde kac kalori aliyordun ve kac kilo veriyordun benim niyetimde kal saymakta[/QUOTE]
Bi site vardı boy kilo hedef kilo girince günlük kaç kal alman gerektiği yazıyordu. Tam tartılıp baslamamistim o yüzden ne kadar verdim bilmiyorum ama işe yaramisti. Tabi suquart mekik ve biraz hareket yapıyorum.

Kızlar cikmam lazim esim kizgin kizgin bakiyo unutmuşum yasaklamisti(

ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim. evlendiğimde 58 kg dım 71 e çıktım. bu sabah 64.9 u gördüm. zayıflayınca bebiş istiyorum canım. seninkileri de Allah bağışlasın. sen o zaman daha emziriyorsun. sütün kesilmesin diye dikkat etmen gerk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…