Sen kendine o kadar dusuk bi kilo koymam cnm ilk etapta hem moralin de iyi olur hedef az olirsa:)evet ama şimdi 52 olmak istiyorum sevmedim o kiloyu sonra kendime bakınca :)
memnun oldum hocamOkullar acildiginda diorum cnm 3 ogune ihtiyac duyarsam oyle yaparim diorum suan 2 :) ben aaadddaaa 26 yasindayim 1.68 boy evliyim coxugim yok ogretmenim 62 kiloyum:)
Cok dogru katılıyorum cnm ben ctesi yazarim sizeKizlar bi de tartilma gunu belirleyelim hergun tartilmayalim bnce o da vucudu streste sokuo haftada bi gun nasi mesela
Aynen cnm bi temizliğim bitmedi gitti evimde 1+1Kızlar yarın sabah hepimiz boy kilo olarak yazalim birkaç hafta sonra dönüp topiğin başına bakınca motive oluruz inşallah hedefleride yazalım hepimiz zayıflayınca belki diyetlilerin değlde hamişlerin arasında yazışıriz
buseb bu arada kayısı kurusu çok işe yarıyor tavsiye ederim
pambuk-apla kız sende sağlam temizlik yaptın maşallah A aaadddaaa canım senin branşın ne
pambuk-apla sen o sayarak yeme işini nasıl yapacaksın cal mi sayacaksın yoksa tahıl yağ falan mı sayacaksın eger cal sayacaksan günlük kaç cal olacak
evet cnm ctesi yazarim kilomu birde kal sayicam cnm onu iyi biliyorum 1000 kl max 1200 kal haftalik 2-3 kilo rahat veriliyo spor yapmadanTamam o halde yarın paylaşalım ve her cuma bildirim günümüz olsun A aaadddaaa peki kaç tahıl kaç yağ yiyeceğimi nerden bileceğim bide nasıl sayacağımı miktarları bilmiyorum biraz beni aydınlatır msın
pambuk-apla sen tartılmayacağınada yeminlimisin seninkini bu haftalık cumartesi mi alalım
Rabbim hayirli salih evlatlar nasip etsin cnm saglikli beslen zaten kilo fazlan da pek yok maşallah hocamAynen cnm ama bi hafta oldu ben basladim calismalara:)cnku gecen yil kilo verip hamile kalim dedim baktm tam tersi bi ton aldim acele ettgim icin smdi diorum ki saglikli beslenim hayatim boyunca boyle gitsin
bende hep balik etliydim cocuklugumdan beri lisede sonda 52 evlenirkende 58 tam 12 yıldır sadece 1 kac sene 60 lardaydim geri kalani hep 70 lerde gecti en son 2 sene önce oglumu dogururken 90 lara geldim sonra biraz verdim 80 lerde devam ederken buraya girmeye başladım 1 ayda 7 kilo verdim hala devam
Sevindirici Haber bu hayırlısı olsun inşallah
buseb canım hikayen çok başarılı ama o zaman bekardın evliyken herşey çok daha farklı oluyor inşallah verirsin ama o kadar zayıflama
Sen kendine o kadar dusuk bi kilo koymam cnm ilk etapta hem moralin de iyi olur hedef az olirsa:)
Merhaba bende katılabilirmiyim grubumuza yeni başlıyorken grup?
Teşekkürler ben hiç şok diyet falan yapmadım bi ara kal sayarak kilo verdim[/QUOTE]QUOTE="nadalvanos, post: 48017607, member: 551600"] K Karanfil_kokuyor aramıza hoşgeldin biz bir sürü şok diyetler den sonra bu işin listeyle olmayacağını anladık yarından sonra dikkatli beslenerek sağlıklı kilo vermeye niyetlendik yaptıklarımızı yediklerimizi günlük yazacağız cuma günleri kilo bildirimi yapacağız bende muhabbet yani sanada uyarsa grubu 5 leriz sende biraz kendinden bahset istersen
Hep buseb i etiketliyorsun benide etiketle birazda yaa
Gunde kac kalori aliyordun ve kac kilo veriyordun benim niyetimde kal saymakta[/QUOTE]Teşekkürler ben hiç şok diyet falan yapmadım bi ara kal sayarak kilo verdim
Hemen anlatayım boyum 157 kilom 76 muhasebeciydim ama şimdi çalışmiyorym 2 çocuk annesinin biri 3 yaşında biri 5 aylık birinde 63 le hamile kalıp 82 de doğum yaptım sonra tam 65 e indim tekrar hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Şimdi tekrar bi 65 olsam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?