Bi site vardı boy kilo hedef kilo girince günlük kaç kal alman gerektiği yazıyordu. Tam tartılıp baslamamistim o yüzden ne kadar verdim bilmiyorum ama işe yaramisti. Tabi suquart mekik ve biraz hareket yapıyorum.[/QUOTE]Gunde kac kalori aliyordun ve kac kilo veriyordun benim niyetimde kal saymakta
iyi gecelerKızlar cikmam lazim esim kizgin kizgin bakiyo unutmuşum yasaklamisti(
amin tesekkurler. Allah isteyen herkese versin. Evet Emziriyom za tennis amacım arada yediğim abur cubur tarzı yiyeceklerden kurtulmakben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim. evlendiğimde 58 kg dım 71 e çıktım. bu sabah 64.9 u gördüm. zayıflayınca bebiş istiyorum canım. seninkileri de Allah bağışlasın. sen o zaman daha emziriyorsun. sütün kesilmesin diye dikkat etmen gerk
amin tesekkurler. Allah isteyen herkese versin. Evet Emziriyom zaten amacım arada yediğim abur cubur tarzı yiyeceklerden kurtulmakben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim. evlendiğimde 58 kg dım 71 e çıktım. bu sabah 64.9 u gördüm. zayıflayınca bebiş istiyorum canım. seninkileri de Allah bağışlasın. sen o zaman daha emziriyorsun. sütün kesilmesin diye dikkat etmen gerk
Sagol aylacimm ins kilolardan da kurtulcaz bnce kalori sayimi da cok guzel hem istedgini yersin bi yere bagli kalmak da insani yiprtio inanmemnun oldum hocam) bende ayla 30 yaşındayim onceden muhasebeci simdi ev hanimiyim 2 cocugum var 77-78 kilolardayim kilolarim hamilelikten hatira )
Cok dogru katılıyorum cnm ben ctesi yazarim size
Aynen cnm bi temizliğim bitmedi gitti evimde 1+1
evet cnm ctesi yazarim kilomu birde kal sayicam cnm onu iyi biliyorum 1000 kl max 1200 kal haftalik 2-3 kilo rahat veriliyo spor yapmadan
Rabbim hayirli salih evlatlar nasip etsin cnm saglikli beslen zaten kilo fazlan da pek yok maşallah hocam
Hosgeldin cnm aramizaHemen anlatayım boyum 157 kilom 76 muhasebeciydim ama şimdi çalışmiyorym 2 çocuk annesinin biri 3 yaşında biri 5 aylık birinde 63 le hamile kalıp 82 de doğum yaptım sonra tam 65 e indim tekrar hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Şimdi tekrar bi 65 olsam iyi olacak.
Saglikli beslenince nasi da calisio metobolizma :)
Bizde seni cok sevdik cnm ayrica cok iyi oldu bak gdio kilolar hayatimizin kontrolu bizde olmali dger listelerde degil :)Kızlar 1 gündür isveçi biraktim 400 g gitmiş hadi hayırlısı ümidimi koruyorum ve hepimizin vereceğine inanıyorum bana bu çetrefilli yolda arkadaş olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?