inatçı kilolarımıza elveda

Gunde kac kalori aliyordun ve kac kilo veriyordun benim niyetimde kal saymakta
Bi site vardı boy kilo hedef kilo girince günlük kaç kal alman gerektiği yazıyordu. Tam tartılıp baslamamistim o yüzden ne kadar verdim bilmiyorum ama işe yaramisti. Tabi suquart mekik ve biraz hareket yapıyorum.[/QUOTE]
Tahminimce ayni siteyi bende kullaniyorum reklam olurmu bilmiyorum. .sepeti diye cok gzl
Spor hareketlerinde benim sevdigimden yarin squat ve mekik takvimi eklerim

menüm

09.30
1 fincan kiraz saplı çay

12.00
1 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
10 çiğ badem

18.00
2 dilim kepek ekmeği
2 yağsız hindi füme
1 geniş yaprak marul
1 light üçgen peynir

2,5 lt su
spor yok ama çok hareketli bigündü ev temizledim hala da bitmedi yarın devam kendime yemekle de uğraşamadım akşam o yüzden bu şekilde oldu.

amin tesekkurler. Allah isteyen herkese versin. Evet Emziriyom za tennis amacım arada yediğim abur cubur tarzı yiyeceklerden kurtulmak

amin tesekkurler. Allah isteyen herkese versin. Evet Emziriyom zaten amacım arada yediğim abur cubur tarzı yiyeceklerden kurtulmak

pambuk-apla Canım etiketi yazıyorum tel kitleniyo düzeldiğindede etiket paylaşılmış oluyo bidaha önce seni etiketlerim ben kimyagerim evlenince işimi bıraktım küçük bir ilçede yaşıyoruz burada kendi mesleğimi yapamadım oğlum olana kadar öğretmenlik yaptım onun okul yaşı geldiğinde evi merkeze taşıyacağız o zamana kadar 2. olursa kreş yaşı gelmiş olur bende işe başlayabilirim evde durmaktan sıkıldım çalışmak için yakın zamanda 2. olmalı diye düşünüyorum oğlum şimdi kardeşi olsa bile çok iyi bir abi olacağını düşünüyorum çok istiyo hayallerinde hep kardeşiyle yapacakları var yaşından büyük bi çocuk sıkıntı olmaz

Bende bugün kü menümü yazayım
Sabah
1 Türk kahvesi
Öğle
3 ymek kaşığı kapuska-2 yk pilav
Ara-2 kayısı kurusu
Akşam
1 kase hoşaf- yarım kase şehriye çorba 1 kaşık pilav
Toplamda 700 kl falan almışım

Sagol aylacimm ins kilolardan da kurtulcaz bnce kalori sayimi da cok guzel hem istedgini yersin bi yere bagli kalmak da insani yiprtio inan

Hosgeldin cnm aramiza

Ben sde size bugunku menumu yazmakla baslim kizlar sabah bi avuc ceviz badem kuru uzum karisimi ve peynir aksam ne yerim suan bilmiorum canimin ne isticegini size yazarimm

Kızlar 1 gündür isveçi biraktim 400 g gitmiş hadi hayırlısı ümidimi koruyorum ve hepimizin vereceğine inanıyorum bana bu çetrefilli yolda arkadaş olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok sevdim

Bizde seni cok sevdik cnm ayrica cok iyi oldu bak gdio kilolar hayatimizin kontrolu bizde olmali dger listelerde degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…